It’s a sock tag!

Really sam? Ja echt! Ik dacht er ontbreekt iets met al mijn schrijfsels hier over sokken, foto’s met sokken en de sokken kiekjes op mijn instagram… En toen ging er ineens een lichtje branden in mijn hoofdje onder het roze haar! Een tag! Dat moet je doen sam! Dus heb ik er vandaag 1 verzonnen ; ) Leuk toch?! (toch?!!) Ik heb besloten hem klein te houden.. 8 vragen maar.. easy peasy!

sokkentagRegeltjes tag: Vul hem helemaal in, neem de tagfoto over en plaatst hem op je blog. Vermeld ook even wie je getagd heeft 🙂 Wel zo leuk!

Draag je wel eens (vrolijke) gekleurde sokken? Jup jup jup, super vrolijk!

Jouw sokken-lade (doos, kast, bak)(whatever) bestaat uit… Een mix van zwarte sokken en sokken met vrolijke kleurtjes (ok ik geef toe, ook nog een paar verdwaalde witte sokken) Softsocks, kousen en panty’s.

Als je alleen maar witte of zwarte sokken hebt, overweeg je dan nu je dit leest gekleurde exemplaren aan te schaffen? Geen probleem hier, ik heb er al heeeel veeel!

Enkelsokjes of normale sokken? Het liefst draag ik enkelsokjes.

Wat vind je van mensen die gekleurde sokken dragen? Super cool en gezellig natuurlijk!

Waar koop jij vaak je sokken? Bij de Primark en soms op de markt.

Wat is je favoriete kleur? Voor sokken absoluut zwart met een fel kleurtje en roze!

Draag je vaak sokken? Ja iedere dag wel, met blote voeten in m’n schoenen vind ik helemaal niks. In bed draag ik geen sokken tenzij het freakin koud is.

Show een foto van je favoriete sokken! Dan ga ik toch voor deze, de kleur vind ik zo leuk en ze zitten zo lekker!

Processed with Rookie

Zou het super sok cool vinden als je deze tag overneemt en om jullie een beetje aan te sporen tag ik vast 3 mensen 🙂

Marion–     –Jenn–   –Eliza

16 gedachten over “It’s a sock tag!”

  1. Jaaaa, dat ontbrak inderdaad! Een sokkentag! Te gek! Ook te gek dat je mij getagd hebt! Je weet toch dat ik alleen maar zwarte sokken heb. Alhoewel… Er gaan in ene lampjes branden hier! Oké, oké, hier kan ik wel wat mee 😀

  2. Hahaha ik heb zelf alleen maar zwarte sokken. Raak namelijk altijd sokken kwijt en bij zwart is dat niet zo erg. Er is altijd wel een matchende

  3. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

  4. Pingback: De laatste dag van het jaar! | Zo Sammie enzo

  5. Pingback: Sokkentag – Mama's met thee

  6. Pingback: Sokkentag |

  7. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

  8. Pingback: Tuesday TAG: All about socks! | Maartjes Moving Castle

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven