It’s a sock thing.. again!

Jaja, weer een blogje over sokken.. (you nutter!) Maar dit weekend had ik het koud, kroop ik met een dekentje (ik wilde hier onder typen.. jaja sam onder de bank.. uhu)OP de bank en had ik deze heerlijke zachte sokken aan mijn voetjes (jaha voetJES!) en wat een genot is dat! Ik was niet echt happy dit weekend maar deze vrolijke zachte (snoezige poezige aaibare) sokken gaven een beetje troost! Comfi en leuk om naar te kijken! Kan niet beter.. Waar komen ze vandaan?

Ja! Vertel sammie, vertel!! Gosh wat spannend!

Primark! Dus ook nog cheap! 😉

(ja die bolle in het midden is Bink inderdaad.. schatje)

14 gedachten over “It’s a sock thing.. again!”

  1. Ja ik hou ook van warme sokken 😀
    Ik heb ook soortgelijke sokken, maar dan blauw/wit/groen… En ze komen niet van de Primark, dus ze zullen vast niet hetzelfde 😛

  2. Hoi!! Ik kom ‘per ongeluk’ (lees via via) op je blog terecht en ben blijven hangen. Heerlijk. De manier waarop je schrijft, ik houd ervan!!
    Ik heb ook wat met vrolijke sokken. Ik heb er dan ook een heleboel. Alleen die fluffy dingen… daar ga ik altijd mee op mijn bek. Dus ik houd het bij de gewone variant!!

    1. Nou welkom hier dan 😉 haha super lief compliment!! Ik loop ook altijd voorzichtig met die sokken en anders doe ik een beetje glijden door de kamer(ziet er heel stoer uit) haha

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top