It’s a sock thing…

Mijn vriend heeft een aantal paar Happy socks (kei leuk) ik heb altijd alleen maar witte of zwarte sokken gehad. Ik ging hem steeds vaker zien lopen in die vrolijke sokken en het uitzicht op mijn sokken werd steeds saaier.. ze begonnen me te vervelen!

Nooit eerder heb ik stil gestaan bij mijn sokken, nooit eerder verveelde mijn sokken me, sokken waren gewoon sokken…(want het zijn maar sokken)(you idiot) Tot de laatste paar weken.. Ik wil ook leuke vrolijke sokken! Ik heb dus nu het idee in mijn hoofdje om al mijn witte sokken te vervangen voor vrolijke exemplaren.. (ik geef mijn zuurverdiende centjes nu uit aan sokken..)(niet dat ik ze nodig heb)(gewoon omdat ik het wil) Gelukkig is daar de Primark die aan mijn rare behoefte (die ik sinds 3 weken bezit) kan voldoen. Gekleurde, vrolijke sokken in overvloed daar! (voor niet te veel geld)(ideaal!) Dus nu heb ik vaak dit vrolijke uitzicht als ik naar mijn voetjes(maat 40)(VOETJES) kijk! Ik word er blij van! (dit meisje is al gelukkig met vrolijke sokken)(dure cadeaus niet nodig)(maar mag wel) Ik heb nog niet al mijn witte sokken vervangen maar ik heb al een aardig begin gemaakt. De zwarte sokjes mogen blijven want soms wat rust gevends vind ik dan ook wel weer fijn 🙂

15 gedachten over “It’s a sock thing…”

 1. Ik heb eigenlijk ook altijd zwarte, witte of grijze sokken xD Ik zou ook eens wat meer vrolijke sokken in mijn kast moeten hebben eigenlijk~

 2. ik had altijd leuke sokken….
  tot ik niet meer zonder uggs kon en bijna geen sokken meer draag..
  nu alleen nog maar saaie zwarte die ik deel met zoon (oh, nee ik heb super hero sokken ♥)

 3. Ik had altijd leuke sokken XD

  Totdat ik besefte hoe irritant dat was bij sokken uitsorteren na het wassen – nu heb ik alleen nog maar dezelfde sokken, zoveel makkelijker!

  1. het lijkt mij juist veel makkelijker met de was, nu heb ik allemaal verschillende witte sokken waar door ik moeite moet doen om de juiste witte bij de juiste witte sok te vinden 🙂 met deze sokken is het verschil veel duidelijker 🙂

 4. Hier ook zwarte sokkenvrouw. En allemaal exact dezelfde. Alleen is het ene paar ouder en dus minder zwart en elastisch en dat stoort me dan weer. Moet ik niet op zoek naar dezelfde kleur sok, maar naar de sok met ongeveer dezelfde leeftijd. :-/

 5. Wat een ongelooflijk leuke sokken staan er op die site! Ik heb ook vooral saaie sokjes, wel veel kleuren maar altijd effen. Ik wil ook wel een paar happy socks toevoegen aan mijn collectie. Word ik meteen blij als ik me aankleed 🙂

 6. Een simpele glimlach toveren de leuke sokkendragers op mijn gezicht.
  Vreemd genoeg blijf ik daarbij een saaie alleen maar zwarte sokkendrager.
  Het uitzoeken sorteren bij de was is natuurlijk een stuk makkelijker met een verzameling zwarte sokken.

  Misschien dat jij daar dan nog een glimlach voor over hebt??

  Vrolijke groet,

 7. hahahaha geweldig, ik heb meestal wit en zwarte sokken, soms blauw, maar dat komt omdat ik graag dikke sokken draag, zeg maar sport sokken, zomer en winter, ja ja, en die zijn vaak niet in leuke kleuren te verkrijgen…. ze moeten wel in mijn schoenen passen namelijk 😉

  Wel heb ik nog teensokken, heb jij die ook? 😛

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top