herfst thee

It’s a tea tag!

Nadat ik een tijdje geleden de koffie tag invulde werd me verteld dat er ook een thee tag was.. Nou.. Die kan ik dan natuurlijk niet overslaan! Dus vandaag de ingevulde thee tag, want ik drink graag koffie maar thee is mijn eerste liefde ; )

1. Wanneer dronk jij je eerste kopje thee? En hoe smaakte dat? Oh dat zou ik echt niet meer weten! Dat is jaaaaaaaren geleden.

2. Met wie drink je graag thee? Met iedereen als ik zin heb in thee ; ) Ik drink vaak alleen thee want Tommy drinkt het zelden, maar als ik bij mijn mams ben drinken we bijna altijd wel een grote mok thee.

3. Op welke momenten van de dag drink jij thee? Op mijn werk de hele dag door eigenlijk wel en thuis vaak in de ochtend.

favorietethee4. Wat is je favoriete thee-smaak/soort? Herfst thee.. Daar ben ik zo dol op dat ik er zelfs al is eerder een blogje over heb geschreven. (pssstt, het is zelf 1 van mijn eerdere blogjes hier)

5. Hoe vaak gebruik je jouw theezakje? 1 keer, sja ik ben niet echt zuinig ; )

6. Wat vindt je van high-tea? Heerlijk! Ik ben er dol op zelfs, zou er zelf ooit nog wel eens 1 willen organiseren.

7. Waar koop jij jouw thee? Bij de supermarkt : )

8. Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit of hou je het liever bij je vertrouwde smaak? Als ik een nieuwe smaak zie staan van Pickwick ben ik altijd wel geneigd deze mee naar huis te nemen en uit te proberen.

thee9. Hoe bewaar je jouw thee? Ik heb 1 glazen potje vol herfst thee en ik heb een thee doos vol thee, verschillende smaken ; )

10. Heb je een aparte thee doos voor gasten? Nope

11. Als je zelf een smaak zou mogen samen stellen wat voor smaak zou dit dan zijn? Poehhh lastig! Zou ik echt niet weten eerlijk gezegd want herfst thee is voor mij al de perfecte smaak.

18 reacties op “It’s a tea tag!”

  1. Leuk! ^^ die herfstthee vind ik ook super lekker! Ik doe ook meestal 1 of twee keer met een theezakje. Laatst was ik bij mijn tante en oom, die hun thee super licht drinken, en ze vertelden dat ze samen wel een week lang (!) doen met één zakje. Dus aan het begin van de week is het altijd weer leuk, want welke theesmaak zullen ze die week eens nemen… hahaha.

  2. Herfstthee is inderdaad ook heel erg lekker! Ik ben op het moment in de fruittheetjes. Die fruit fusion die ik van jou had gekregen met ananas en nog iets vond ik erg lekker!

  3. herfst thee heb ik nog nooit op, maar heb nu 1 zakje dus ga ik proberen..
    pickwick koop ik eigenlijk bijna nooit… behalve de fruitgarden serie, die vind ik erg lekker

  4. Ik ben ook een theeleut. Ik drink ook koffie, maar soms laat ik die weken aan me voorbij gaan. Thee drink ik dagelijks. De enige thee die ik niet lust, is citroenthee. Alsof je dreft drinkt.

  5. Echt een leuke tag dit 😀

    Zelf drink ik meer koffie nog, vroeger was dat andersom, ik hou van de groene theesoorten vooral 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top