ikea bank

Januari 2019

Het einde van de eerste maand van 2019 is alweer in zicht. De tijd vliegt! Daarom gewoon even een klets blogje. Ik tik bijna de 32 aan! Zo’n gek idee! Soms zeg ik nog steeds dat ik 30 ben, of 31 ga worden als iemand me naar mijn leeftijd vraagt. Niet met opzet, dan ben ik gewoon echt even vergeten dat die tijd voorbij is : D Hebben jullie dat ook wel eens?

How is life?

Nou, best wel goed eigenlijk! Ik heb het nog steeds bijzonder goed naar mijn zin op het werk, ben in heel 2018 niet ziek geweest en ook nu lijkt de griep geen vat op mij te krijgen. Af en toe een beetje neusverkouden, maar verder niets aan het handje. We hebben leuke weekenden gehad en ook voor de boeg. Zo vier ik mijn verjaardag, wordt een vriendin 30 en komt carnaval steeds dichterbij. Ik heb alweer een nieuwe kostuum gekocht : ) Kon het niet laten! Ik heb er dit jaar ook 2 dagen vrij voor opgenomen, dus heb er helemaal zin in. De carnavalsmuziek staat al regelmatig aan! Helaas nog een ruime maand wachten tot het zover is.

We hadden ook een gezellige avond bij een collega van Tommy en diens vriendin. Heerlijk gegeten en veel gelachen. Altijd leuk als het zo klikt en er gelijk een tweede date gepland staat, gezelligheid! Verder staat er nog een bezoek aan de kapper op de planning. Weer bij een nieuwe kapper, heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Onze eigen kapper belde af omdat hij ziek was en aangezien zijn agenda best vol staat besloten we dan maar een keer een afspraak te maken bij een andere kapper. We gaan het dit weekend wel zien : ) Ik denk er over om mijn haar weer te laten groeien, maar ben er nog niet helemaal uit.

januari 2019

Januari tot nu toe.

# Ik at wat vaker een ‘gezonde’ snack in de middag op mijn werk. Tomaten met Aromat! # Probeerde wat vaker iets aan mijn blog te doen. # Maakte een foto van onze witte sneeuw tuin. Iets wat ik trouwens helemaal niet leuk vind, die winter. Vreselijk. De eerste dag dat het sneeuwde deed ik er anderhalf uur over om thuis te komen van mijn werk. Normaal is dat 25 minuten.. Ik kan niet wachten tot de lente begint, helaas duurt dat nog een tijdje. # We eten regelmatig zoete aardappel uit de oven, super lekker! # Ik schreef er al een blog over, maar het bezoekje aan de cactus kas was wel een hoogtepuntje.

Op de planning: Donderdag is de 32 daar, 31 januari zal ik 32 jaar oud worden. Volgende week vier ik mijn verjaardag. Ik heb de vrijdag vrij om wat te poetsen in huis en gewoon een beetje te chillen. Ik ben nog aan het verzinnen wat ik op mijn werk zal trakteren. De meeste collega’s trakteren taart, maar ik wil liever iets hartigs. Nog even over nadenken.

Allemaal een hele fijne dag en alvast een fijn weekend!

8 gedachten over “Januari 2019”

  1. Ik vergeet ook regelmatig hoe oud ik ben. Volgens mij wordt dat met de jaren alleen maar erger. Zo te horen heb je een aantal leuke dingen in het vooruitzicht. Fijn weekend!

  2. Leuk, fijne verjaardag alvast! Ik ben een dag eerder, maar ik vier het zaterdag al. Vorig jaar trakteerde ik op het werk op mini tompoucen, soesjes en kaas. Heb je hartig en zoet. Wat ik dit jaar doe zie ik nog wel, heb nog ruim een week om daarover na te denken want ik trakteer pas de maandag na mijn verjaardag.

  3. Fijn werk, gezond zijn en leuke dingen doen. Klinkt allemaal echt heel erg goed! Veel plezier alvast met de verjaardagsvoorpret 🙂

  4. Wat fijn dat alles zo goed gaat :-). Carnaval sla ik dit jaar gewoon net zoals elk jaar lekker over!
    Alvast gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst!

  5. Saucijzenbroodjes? Fruitmand? Worstenbroodjes? Kaasstengels? Pinda(kaas)koekjes? Alvast gefelicteerd 🙂

  6. Leuk overzichtje. Ik vind sneeuw erg leuk om foto’s te maken, maar na één dag is het altijd gelijk dikke ellende met gladheid enzo. En dan rijd ik nog niet eens auto…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven