zosammienieuwenikes2024

Januari en februari 2024

Dit keer een terugblik op 2 maanden. Januari stond voor mij vooral in teken van de flapoperatie. Fabruari had als hoogtepunt de carnaval. Ik kocht dit jaar nog helemaal geen nieuwe woondecoratie, maar wel nieuwe kleding. Ik keek ook heel veel Netflix, meerdere series uitgekeken.

zosammieblogjan

In het nieuwe jaar gingen we op een zaterdag naar Kleve, we gaan regelmatig naar Duitsland voor boodschapjes en bezine etc. Ik wilde nu in het centrum van Kleve een nieuwe winterjas scoren. Ik kocht uiteindelijk een slaapzak jas. Zo’n lange jas, ik heb het altijd slaapzakken genoemd, maar kon gewoon niets anders krijgen. Alle kleding zaken in Kleve gehad, allemaal hadden ze alleen maar van die hele lange winterjassen. Uiteindelijk geslaagd bij de Only voor deze groene slaapzak jas. Ik had er nog een klein beetje twijfels over, past dit nu wel bij mij zo’n lang ding? In januari hadden we wat dagen met wat sneeuw en was ik met de kou blij met mijn nieuwe winterjas. Zo’n lange jas is dan misschien niet heel flatteus, maar wel heerlijk warm. Nu toch helemaal blij mee : ) Ook verfde ik deze maand weer eens mijn haar, de enorme grijze uitgroei kon echt niet meer. We aten een avondje pannenkoeken en ik begon deze maand met regelmatig een ei bakken in mijn lunch pauze op de dagen dat ik thuis werk. Zo lekker!

jan2024sammie

We gingen even neuzen bij Loods 5 in Duiven waar we weer opnieuw verliefd werden op een bank en een eettafel. Sparen, sparen, sparen. Mijn flapoperatie stond ook gepland voor deze maand en daar had ik de hele week vooraf al stress van. Buikpijn zelfs, zo erg zag ik er tegenop. De behandeling zelf viel mee, door de verdoving voelde ik er praktisch niks van en gelukkig was Tommy mee gegaan zodat ik zelf niet achter het stuur hoefde te zitten. De weken daarna waren vreselijk. De eerste paar dagen was mijn mond helemaal opgezet en moest ik wennen aan eten. Ik mocht en mag niets afbijten, wel kauwen, maar alles moet dus wel in kleinere stukken. Ook had ik 2 heftige antibiotica kuren gekregen waar ik gewoon ziek van werd. Voelde me goed beroerd, vooral duizelig en ben dan ook bijna 2 weken ziek thuis geweest. Netflix was mijn beste vriend! Daarna kregen Tommy en ik allebei nog griep ook waardoor de maand februari vrij beroerd begon. Mijn mams stuurde een bosje bloemen en ik vierde mijn verjaardag met een stukje vlaai. Wijn mocht toen ook nog niet, maar goed, ik vierde het sowieso niet echt. Kreeg wel van Tommy een prachtige tas cadeau. Helemaal blij mee. Deze maand lagen de paaseitjes alweer in de supermarkt en ik kon ze niet weerstaan. Meerdere smaken gingen mee naar huis.

Februari

Ik eet nog steeds alles met mes en vork, tot de volgende afspraak op 5 maart mag ik sowieso nog niets afbijten. Begin er wel een beetje gewend aan te raken, maar het blijft wel irritant. We begonnen deze maand dus met griep en ik zag het al gebeuren dat de carnaval aan mij voorbij zou gaan. Gelukkig waren we net op tijd voldoende opgeknapt om een paar uurtjes te carnavallen op zaterdag. We gingen weer met onze buren, onze oude buurtjes en dit keer ging ook mijn hele familie mee. Het was ontzettend gezellig en heb echt van deze dag genoten, helaas ging de dag ook veel te snel voorbij! Op zondag waren we brak en deden we eigenlijk niets. Het weer werd wat zachter en het voelde af en toe net als lente. Helaas viel er ook vooral weer heel veel regen en waren de meeste dagen grijs en donker. Zo klaar mee! We aten een avondje gekookte mosselen met de buren die nog nooit mosselen gegeten hadden. Gelukkig vonden ze het heerlijk wat Tommy gemaakt had, voor herhaling vatbaar.

samfebmert2024

In februari had ik trouwens ook een week die vrij chaotisch verliep. We begonnen de maandag op kantoor en Tommy was thuis want er zou iemand komen van een nieuwe provider voor een nieuwe glasvezel aansluiting. Er was in de ochtend dus al geen internet meer thuis. In de middag werd ik gebeld door mijn buurvrouw die was gebeld door de telefoon van haar tuinvrouw die toevallig bij hun in de tuin bezig was. Tommy had zich zelf buiten gesloten zonder telefoon en kon het huis niet meer in. Hij had wel de sleutel bij van de achterdeur, maar omdat er aan de binnenkant een sleutel in zat kon hij niet naar binnen. Ik kon dus als een speer heen en weer gaan rijden omdat die monteur van het internet ook onderweg was. Ik kwam gelukkig tegelijk met de monteur aan die Tommy toen kon binnen laten met mijn huissleutel. Koste mij toch een uur auto rijden, kei handig ; ) Vervolgens versliep ik mijzelf op woensdag en werkte die dag dan maar thuis ipv op kantoor. Normaal werk ik op donderdag thuis en op woensdag op het werk, nu besloot ik dan donderdag maar naar het werk te gaan waar ik gelijk spijt van kreeg. Vreselijk druk op de weg, dikke file, oprit afgesloten, en vervolgens 20 minuten te laat op het werk. Zucht. Het was zo’n week.

febzosammie2024

We aten spontaan op een dinsdag avond in Kleve bij een Italiaan enorme pizza’s na de boodschappen. Ik maakte meerdere selfies in de geweldige spiegel in de hal en bestelde super toffe Nikes nadat ik van mijn mams en haar vriend een fashion cheque had gekregen voor mijn verjaardag. In het laatste weekend van feb. hadden we weer een eet date met vrienden. Was erg gezellig en we bleven logeren. Zo kon ik ook een wijntje drinken. Ik scoorde deze maand ook nieuwe jeans, dit keer bij de ZARA. Echt van die jeans met echte wijde pijpen, zit zo lekker! Vind ze helemaal leuk. We keken alle afleveringen van Over Mijn lijk waarbij we regelmatig een traan moesten weg vegen als onze vriend voorbij kwam. Wat een mooi emotioneel programma!

Ik keek op Netflix: De serie Chambers, freaky, vreemd maar ook spannend. Ik keek de laatste afleveringen van de serie Northern Rescue. Beetje soap-achtige serie, wel leuk. Ik heb genoten van de serie My Life with the Walter Boys. Ik keek de films Do Revenge en No hard Feelings. Ook keek ik de spannende serie Fool me Once, aanrader! Ik keek ook Dare me en voor de afwisseling de animatie film Leo. Ben nu weer op zoek naar een nieuwe serie, iemand nog tips?

1 gedachte over “Januari en februari 2024”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven