Groove vaas

Januari en februari, maar dan in het kort!

De eerste 2 maanden van het jaar zitten er alweer op. Ben ik best blij mee, want die eerste 2 maanden zijn altijd zo grauw en donker. Dit jaar waren ze ook nog eens ontzettend nat! Heb wel genoeg regen en wind gezien nu. Het lijkt wel of we gewoon al een maand of 5 herfst hebben! Ik kijk helemaal uit naar het voorjaar!

Het liefst een lekker droog voorjaar! Dan kunnen we weer eens verder met de tuin. Door alle regen die er gevallen is de afgelopen maanden kon onze hovenier nog niet verder met het afgraven. Onze tuin was een grote modderpoel en die moet nu eerst even opdrogen. We willen heel graag verder, maar het weer zat nogal tegen. Verheug mij ontzettend op het moment dat de spilt de tuin in gaat. Dat we geen uitzicht meer hebben op klei en onkruid! Dat we zonder kaplaarzen naar de achterkant van de tuin kunnen lopen en het pallet pad voor de voordeur weg kan. Oh, wat een genot zal dat zijn! Ik kijk nog meer uit naar het moment dat we planten in de aarde kunnen gaan zetten. Het begin van een groenere tuin! De eerste 2 maanden van dit jaar hebben we dus niets in de tuin gedaan. We hebben ook best wat weekenden gewoon lekker geluierd. We hebben het er maar van genomen, nu kon het nog. Zodra het weer het toe laat zullen we weer ieder weekend en vele avond uurtjes in de tuin bezig zijn. We hebben 2 juli een tuinfeestje gepland, dus we hebben nog heel veel te doen!

Weer eens een hapje eten!

Met de buren zijn we spontaan uit eten geweest en heb ik weer eens heerlijk genoten van sushi! Ik ben fan van dit soort spontane acties en ben blij dat we weer buren hebben waar dit mee kan. Dat het klikt. Onze oude gezellige buurtjes zijn inmiddels ook in het dorp komen wonen. Zo grappig dat zij ook voor het rustige dorp hebben gekozen en we nu weer lopen naar elkaar toe kunnen. Maakt het borrelen makkelijker ; ) Ik heb het maken van reels helemaal ontdekt en vind het zo leuk om te doen! Heb er zelfs wat dansjes voor gedaan. Deze reel bijvoorbeeld, heb er zelf zo om gelachen! Heb er zelf de grootste lol van en dat is het belangrijkste toch? Ondertussen hebben Tommy en ik al aardig wat zelftesten gedaan, maar krijgen we steeds weer dezelfde negatieve uitslag. Ik denk dat wij immuun zijn voor C, dat hoop ik in ieder geval! Super fijn ook dat weer terug naar normaal zijn! Was die mondkapjes zo zat! Eindelijk weer normaal spontaan ergens een winkel inlopen of ergens een drankje doen.

In januari ben ik 35 geworden en door Tommy verwend met de groene Pols Potten vaas. Super cadeautje, heel blij mee! Hij staat heel tof op de vitrinekast. Ik kreeg van mijn tante een cadeaubon van Zalando en die heb ik gelijk uitgegeven. Ik had de kleurrijke NB schoenen al gespot en heb ze gelijk besteld met de cadeaubon. Super blij mee. Die kleuren zijn zo tof! Die ga ik dit voorjaar en deze zomer met plezier dragen. Met de buren hebben we nog gezellig een borreltje gedronken en mijn schoonouders kwamen ook nog langs voor mijn verjaardag.

Verder kwam mijn bestelling binnen van Wants&Needs en ben ik helemaal happy met de zwarte vaas! Heb bij Intratuin een paar mooie zijden bloemen gescoord en het staat zo vrolijk op tafel! Nooit gedacht dat ik voor kunst bloemen zou gaan, maar wil er nu toch zeker wel meer! De leuke gele mimosa die ik voor de groene vaas had gekocht was aardig aan de prijs en kon ik met anderhalve week weer weggooien. Gaan die zijden bloemen toch wat langer mee ; ) Ik ging sinds lange tijd weer eens naar de kapper! Was heel fijn dat de schaar er weer in ging en dat het laatste weekend van februari zo lekker zonnig was, was ook super fijn! Mijn schoonvader is jarig geweest, hij is 80 geworden! We zijn lekker uit eten geweest met zijn verjaardag. Heel gezellig was dat en zo fijn om weer eens zonder mondkapje ergens naar binnen te gaan!

Nu weer op naar een nieuwe maand, op naar het voorjaar!

1 gedachte over “Januari en februari, maar dan in het kort!”

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En ja, ook ik heb het gevoel gehad dat we een ontzettend lange herfstperiode hebben gehad. Gelukkig is het nu eindelijk lenteachtig weer en geniet ik er volop van. En ja, corona heeft ons op de valreep nog te pakken genomen, gelukkig zijn we weer hersteld, maar ben idd blij dat we eindelijk af zijn van die mondkapjes.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven