Januari je was goed!

Zo, daar ben ik weer! Ik had na mijn verjaardag even 2 dagen nodig om bij te komen.. Dat is een grapje, maar het kwam er gewoon even niet van om blogjes te tikken. Ik werd zondag 29 en heb toen ook mijn verjaardag gevierd voor familie en vrienden en het was zooooo gezellig! Ik heb zo vreselijk genoten van deze dag en van alle lieve familie en vrienden die er waren. Het was een heerlijk feestje en ik prijs mezelf gelukkig met zulke fijne mensen om me heen. Maandag had ik samen met Tommy een dagje vrij en dat hadden we ook wel nodig ook ; ) Het was een super afsluiter van januari, februari is inmiddels begonnen dus tijd om even terug te blikken op deze eerste maand van het jaar.

IMG_0611We aten heel veel lekkers deze maand, pannenkoeken, pizza’s, chocolade, frietjes, wraps, kaasjes en we zijn uit eten geweest met Tommy zijn paps. We genoten van soep met brood en gebakjes bij Ikea, we gingen samen uit eten bij de Dromaai in Nijmegen en aten een avond heerlijk vlees met gebakken champignons. Op mijn verjaardag had ik snack wraps gemaakt en Tommy bakte verse pizza’s die weer heerlijk waren.

We kochten weer het 1 en ander bij Ikea, ik kreeg van Tommy voor mijn verjaardag een mooi gorilla statief en ik verwende mijzelf met wat nieuwe hobby spulletjes en een nieuwe trui. Voor Tommy bestelde ik op de laatste dag van januari een nieuw carnavals pak omdat we besloten toch maar een avond te gaan dit jaar.

zosammieenzokapper

Ik blikte terug op 2015, maakt een mislukte selfie met Punk, twijfelde over mijn haar, vertelde over mijn plannen voor 2016, genoot van een gezellige avond met vrienden en pizza. Ik begon aan Project life 2016, ging naar de kapper, ging voor nieuwe nagels, had een dik oog (is nog steeds niet helemaal over..)  had een slecht humeur 2 dagen, deelde wat feitjes over The Walking Dead en werd 29.

januari2016sammieJa… het was een fijne maand! Op naar nog zo’n leuke maand : ) 

16 gedachten over “Januari je was goed!”

 1. Wat een heerlijke maand heb je gehad meis en ik schaam mij een beetje omdat ik je niet heb gefeliciteerd, dus hierbij nog van harte gefeliciteerd met je 29e verjaardag. Op naar een nog mooier februari zeg ik.

 2. Op dat oog en een pesthumeur na, heb je een geweldige maand gehad. Een goed begin is het halve werk!! Ik hoop dat de rest van het jaar er voor jou ook goed uit gaat zien!!! Fijne dag!!

 3. Gefeli! Langzaam wennen aan dat je volwassen wordt. Bent. Moet zijn. Over een jaar. Of twintig.
  ….
  Het is fijn om te lezen dat iemand’s jaar wél goed begonnen is (redelijk). Ik leefde de hele maand januari in de veronderstelling dat het vrijdag de 13de was (op jouw verjaardag ging bij ons namelijk ook nog eens de thermostaat stuk). En ik ben hard op zoek naar een save-game van mijn leven, zodat ik terug kan naar een eerder punt, van voor 2016.
  Dus yay! Het is allemaal niet zo erg 🙂
  Fijne volgende maand ook. 🙂 Met een beter oog!

 4. Zo, ik dacht bij die foto van jou met 29 op je lippen dat het hechtingen waren. Dus ik snel verder leen om te kijken of je een ongeluk gehad had. En toen herkende ik hem weer :’)

 5. Fijn dat de eerste maand van 2016 zo’n goede was! Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen he :). Hopelijk nu geen last meer van je ‘strontje’! Dat klonk maar vervelend (en snap ook helemaal dat je daar chagrijnig van werd!)

 6. Wat een fijne maand heb je gehad, heerlijk zeg! Wel jammer dat je oog nog een beetje dik is, maar dat is straks ook weer over. 😀

 7. Klinkt inderdaad als een heerlijke maand meid!
  Aan je oog is op de foto’s gelukkig niet zoveel te zien, hoop dat het in ’t echt ook niet zo is opgevallen op je bday! Filmpjes zagen er indd heel gezellig uit haha.

  Liefs.x

 8. Nog van harte Gefeliciteerd met je verjaardag! En mag ik even een compliment maken over die heerlijke foto’s met eten die hier tussen dit artikel hebt staan. Oei, kreeg spontaan trek 🙂

 9. Nog gefeliciteerd! Een fijne verjaardag zo te Lezen en een leuke maand. Weer terug naar grijs je haar? Hoop dat je dikke oog snel helemaal weg is.

 10. ik vind jouw overzichtjes zo leuk…
  Mooie maand, ging best snel he afgelopen maand…

  Ik kom op het moment ook ff tijd te kort om te bloggen, terwijl mijn hoofd vol zit met dingen…
  van het weekend maar even een momentje proberen te maken ervoor

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven