kletsen 2020 feb

Jarig geweest, winter/herfst en planten.

Gewoon een simpel kletsblogje, dat heb ik al zo lang niet meer gedaan! Ik ben jarig geweest en had een erg gezellig weekend, kocht weer nieuwe planten en ben het weer zat. Ook staat de carnaval voor de deur en ik hoop ook het voorjaar.

Jaartje ouder.

Eind januari mocht ik alweer 33 kaarsjes uitblazen. De tijd vliegt! Ik had die vrijdag vrij en Tommy ook. Ik kreeg naast koffie op bed ook een prachtig cadeau van Tommy. Ik mocht een hele mooie ring van Buddha to Buddha om mijn vinger schuiven en kreeg ook nog een armband. Super verwend en iedere dag super blij mee! Tommy heeft die dag verse roti gemaakt en die avond kwamen vrienden gezellig langs voor een mini feestje. De roti was super gelukt en het was erg gezellig. Heb mijzelf die dag echt jarig gevoeld en heb genoten van de gezelligheid. Mijn vader kwam die avond ook nog even langs voor een biertje. Was erg leuk! De zaterdag erna vierde ik mijn verjaardag nog eens en kwamen familie en vrienden een borreltje drinken. De karaoke set was weer mee genomen en dat was weer super leuk. Tommy en ik denken er over om zelf ook eens zo’n set aan te schaffen. Het is altijd zo leuk om te doen met familie en of vrienden. Super gezellig!

sammiepers.

Ik ben ook goed verwend met mijn verjaardag en kreeg oa cadeau bonnen van Intratuin. Ik heb er al 1 uitgegeven : D Ben vorig weekend lekker in mijn uppie naar de Intratuin in Duiven geweest en daarna ook nog in Elst. Vind het altijd heerlijk om alleen rond te struinen bij het tuincentrum. Voel me daarna altijd super chill, het is een beetje mijn zen momentje haha. Heb ook alweer nieuwe planten gescoord met de gekregen cadeaubonnen en zelfs een kunstplant! Helemaal blij met mijn aankopen : ) Shoppen met cadeaubonnen is extra leuk! Heb mijn eerste 2 vleesetende planten gekocht, hoop dat ik ze in leven kan houden!

Feestje.

Het volgende feestje staat ook alweer voor de deur, het is bijna tijd voor carnaval! Heb er al weer helemaal zin in. Iedere dag in de auto naar mijn werk heb ik de carnavals muziek aan, ben al helemaal in de stemming. Deze week nog snel een nieuw kostuum besteld, kon het toch niet laten. Denk dat er bij mijn mams thuis nog wel 12 kostuums in de kast hangen en hier hangt ook wat carnavals kleding. Kan het toch niet laten om ieder jaar iets nieuws te scoren. Neem het mijzelf ieder jaar ook weer voor om het niet te doen, maar vlak voor de carnaval gaat het dan toch weer kriebelen. Hoop wel dat weer iets beter gaat worden..

zosammie2020

Eeuwig durende herfst..

Op dit moment ben ik eigenlijk een beetje chagrijnig, of sipjes, ben dit herfst/winter weer zoooo zat! Iedere dag opnieuw dat grauwe, grijze, trieste weer. Heb er heel veel lelijke worden voor in mijn hoofd, zo zat ben ik het. Ik wil voorjaar en droog zonnig weer. Dat de lampen in huis niet de hele f*cking dag aan moeten omdat het zo donker is buiten. Dat het er buiten weer fijn, warm en vrolijk uit ziet. Ben ook gewoon moe, heb zon nodig voor energie, voor positieve energie. Opstaan iedere ochtend is ook een drama, heb er echt moeite mee nu het zo donker is. Helemaal als dan de wind en de regen tegen het raam slaat, dan heb ik helemaal geen zin om uit bed te komen. Kan soms echt scheldend in de auto zitten, mijn lontje is korter, ik ben moe en de donkere wolken in de lucht trekken mijn hoofd in. Het duurt te lang deze eeuwig durende herfst. Hebben jullie daar ook last van?

Om toch nog af te sluiten met een positieve noot, het is vrijdag, het is bijna weekend! Fijne Valentijn vandaag!

6 gedachten over “Jarig geweest, winter/herfst en planten.”

  1. Een karaokeset is hillarisch haha! zelf doen wij graag het spel ticket to ride spelen of tegen elkaar op de playstation 4 een spel! de herfst kan ik normaal heel goed hendelen.. maar ik wil dat de zon iets vaker door komt want dan kan ik met mijn moestuinavontuur beginnen!

  2. Karaoke blijft leuk om te doen.. Hoop dat je een fijne valentijn hebt gehad, je verjaardag klinkt in ieder geval super fijn! Voor ons ook weer bijna ons verjaardagsweekend, kan niet wachten.

  3. Wat een leuke en enthousiaste blog! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Die winterdip en het zen momentje in het tuincentrum herken ik beide maar al te goed. 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven