denimrok

Jeans rok outfit – Denim rok 

Vorige maand besloot ik dat het tijd was om de kleding kast vast weer een beetje aan te vullen voor het najaar. Ik besloot dit keer eens niet weer een nieuwe spijkbroek te kopen, maar voor iets te kijken wat net ietsje meer vrouwelijk is. Ik heb ook nog wel genoeg spijkerbroeken, maar jeans is wel zo lekker makkelijk te combineren. Ik bestelde daarom een jeans rok..

Jeans rok

En ik ben toch blij dat ik dat gedaan heb! De rok zit heerlijk en is zo makkelijk te combineren : ) Ik heb hem al een aantal keer gedragen, met slippers, met sneakers en met hakken kan natuurlijk ook heel goed. Ik besloot vorige maand dat ik iets vaker een jurk of rok wil dragen. Gewoon omdat het kan en omdat je mij normaal gesproken kan uittekenen in een spijkerbroek, altijd hetzelfde dus eigenlijk. Tijd om eens wat anders te proberen.

jeans rok
jeansrok

Mijn favoriete combi, een zwarte top voor contrast, zomer schoentjes en de zonnebril. Ik ben dol op de zomer, en ook op de kleding die daar bij past.

jeans rok Mango

Deze lichtblauwe jeansrok is van Mango. Zodra het kouder gaat worden kan ik de rok combineren met sneakers of enkellaarsjes. Heb al bedacht dat als het echt koud is buiten ik er natuurlijk ook makkelijk een legging of panty onderaan kan trekken om zo de rok toch ieder seizoen te kunnen dragen. Ik ben helemaal in mijn nopjes met de rok! De split aan de voorkant zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt, dat is wel heel fijn omdat jeansstof niet super stretch is. Hij zit heerlijk en heb er al verschillende items op gedragen. Alles kan eigenlijk wel. Dit is echt een musthave voor de kledingkast en ben blij dat ik er nu ook 1 heb : )

denim rok

Ik heb de rok gedragen met een vestje en sneakers, wat dat betreft is het echt net een jeans. Een truitje, een tshirt, slippers, sneakers. Eigenlijk alles kan er boven en er onder gedragen worden. Ik vind het echt ideaal! Ik snap eigenlijk niet waarom ik niet eerder een jeans rok heb gekocht.

jeans rok combineren

Heb jij een jeans rok in de kast?

Scroll naar boven