Jeu de boules op een warme zondag in 's-Hertogenbosch

Jeu de boules op een warme zondag in ‘s-Hertogenbosch.

Zondag 18 juni waren wij een dagje naar Den Bosch en toen wij op zoek waren naar een gezellig terrasje kwamen we een Jeu de boules straat tegen. Midden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch was een wedstrijdje aan de gang. We besloten daar op het terras te gaan zitten om te kijken naar die fanatieke jeu de boules spelers ; )

We gingen er niet alleen daarom zitten, ook omdat het sfeertje in het straatje tussen de kroegjes en restaurantjes erg gezellig was. De straat was bedekt met een laag zand waar 3 jeu de boules ‘velden’ op waren gecreëerd. Noem je dat eigenlijk een veld? : D Ik heb helemaal geen verstand van jeu de boules, maar het was leuk om naar te kijken. Ik had mijn nieuwe camera bij me en dit was ideaal om er eens mee te oefenen. Vandaag dus zomaar wat snapshots van deze jeu de boules spelers die het erg gezellig hadden. Wij hebben met plezier de middag naar hun spel gekeken.

DSCF5491

Ik kreeg ook nog het peace teken ; )

Ik was helemaal tevreden met deze foto waar zelfs het kleine balletje (waar het spel mee begint) te zien is, terwijl deze door de lucht vliegt.

jeu de boules den bosch

De spelers hadden ook aanmoediging langs de kant en ik vond deze dame zo tof. Stoere outfit en ik ben jaloers op haar haar! Doe mij ook zo’n vrolijke bos!

Wij hebben genoten deze dag, het is heerlijk om te kijken naar mensen die plezier hebben samen. Den Bosch is de place to be ; ) Ik verheug me nu alweer op onze volgende dag in Den Bosch. Ik verheug me ook op de Vierdaagse, dan kan ik weer met plezier fanatieke wandelaars op de foto zetten : )

12 gedachten over “Jeu de boules op een warme zondag in ‘s-Hertogenbosch.”

  1. Ha! Die ene foto dat de bal in de lucht zweeft is gaaf! Toen ik gevalideerde in Dekkerswald, hebben we daar ook veel dat gedaan! Was echt heel leuk!

  2. jaaaaaa dat is zo gaaf om naar te kijken, maar ook om zelf te spelen, ja dat heb ik ooit ook gedaan, met de echte ballen maar ook in de vorm zoals je het hier dan kunt vinden met de kegels, maar het echte werk is veel leuker 😉

    X

  3. Haha, ik vind het zó suf! Om te doen en om te zien. Vind wel dat je het leuk hebt vastgelegd met je nieuwe camera! Gelukkig had je ‘m bij je. 🙂 En inderdaad, dat haar van die vrouw is echt mooi!!

  4. Wat een gezellige dag :-). En wat leuke zo’n wedstrijd in de stad! Mijn vriend komt uit Den Bosch ik vind dat een sfeervolle stad :-).

  5. Haha ik ben echt een kneus maar ik vind jeu de boules altijd superleuk op vakantie :’) Dan ga ik helemaal los :’)
    Lekker zomerse foto’s! Ik hou van Den Bosch! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top