sammieitalie

Juli 2019, weer een maand voorbij!

Oh wat vloog deze maand weer voorbij! Het was de maand dat wij vakantie kregen en Tommy de Vierdaagse van Nijmegen ging wandelen. Het was ook de maand van de hitte golf in Nederland. Gelukkig hebben wij deze niet mee gemaakt, we waren aan het zweten met 36 graden in Italië : ) Een terugblik op weer een fijne maand!

juli2019sam

De maand begon met een tripje naar het gemeentehuis voor het verlengen van mijn rijbewijs. Daar begon het trouwens niet, nee, eerst moesten er vreselijke pasfoto’s gemaakt worden.. Het eerste weekend aten we bij vrienden waar de BBQ aan ging en bespraken de laatste dingetjes voor de vakantie. Het weekend daarna kwam het bericht binnen dat de tweede zoon van onze andere vrienden gezond ter wereld was gekomen, hiep hoera! Onze nieuwe BBQ werd bezorgd en Tommy maakte een heerlijk stukje vlees naast een heerlijk bord pasta. We bezochten het centrum zodat Tommy zijn startbewijs kon halen, deden ons jaarlijkse rondje in het mini reuzenrad en keken naar het vuurwerk. Ik haalde een keer pizza in het dorp en Tommy begon zijn Vierdaagse met de buurman.

vierdaagsetom 2019Iedere avond zorgde onze lieve buurvrouw voor het eten en konden we aanschuiven. Tommy zijn wekker ging om 03:00 voor de Vierdaagse en wandelde dan 50km. Ik moest tot en met woensdag nog werken dus dat lekkere eten bij de buren beviel goed : ) Ook was de buurvrouw de blarenprikker en hielden de poedels daar een oogje in het zeil ; ) Iedere avond was gezellig en donderdag ben ik met de buurvrouw en de kids langs de route gaan kijken. Vrijdag ben ik naar de wedren geweest waar alle wandelaars binnen kwamen. De buurman en Tommy zijn beide goed binnengekomen en hadden na 200km wel een biertje verdiend : ) Tussendoor gaf ik mijn haar weer een bruin kleurtje.

vakantie2019Na de Vierdaagse was het dan eindelijk tijd voor de week Italië met vrienden. Ivm privacy staan zij niet op de foto’s, maar het was ontzettend gezellig. We hebben genoten van hun kleine stoere man (bijna 5) en de gezelligheid. Ons plekje in Italië was prachtig en het uitzicht was iedere dag opnieuw magisch. Het eten was allemaal zo lekker! Ik heb genoten van pizza’s en pasta’s! We hebben mooie dingen gezien, genoten van de natuur om ons heen en Tommy genoot ook vooral van de smalle berg wegen.. Over Italië later meer in een aparte blog.

eindjuli2019 vak

Na een lange vermoeide reis terug naar huis was het wennen aan de stilte. Met zo’n kleine man is het toch wat drukker en we moesten echt weer even omschakelen. Heb hem en zijn paps en mams de eerste 2 dagen echt gemist! Inmiddels weer gewend en aan het genieten van de BBQ thuis. We hebben alweer zoveel lekkers gegeten : ) Volgende week zit de vakantie er weer op en moeten we weer aan de slag. Dat gaat ook even wennen worden, weer die stomme wekker iedere dag. Het was heerlijk om zonder wakker te worden!

10 gedachten over “Juli 2019, weer een maand voorbij!”

 1. Wat een heerlijk, vrolijk artikel! Gaaf dat Tommy de vierdaagse heeft uitgelopen. Lijkt me heel bijzonder om te doen. Geniet nog even van je laatste vrije dagen voor het werkende leven weer begint.

 2. Leuk weer om te lezen. Nu hopen dat we tot de kerst lekker weer blijft zodat jullie nog lang van de tuin en bbq kan genieten😘

 3. Gefeliciteerd Tommy! Dat is echt een top prestatie, en ook mijn felicitaties aan de buurman!

  Heerlijk, om even weg te zijn, leuk dat jullie met anderen zijn geweest ook, kan erg leuk zijn, soms ook even niet, grappig dat je gewoon moest wennen dat ze er niet waren, hahaha

  Geniet nog maar even dan, en het komt vanzelf goed. En jij, grapjas… de hittegolf gemist, jij die zo graag warmte en droogte wilt 😉

  X

 4. Echt een top maandje zo te zien! Knap dat Tommy de Vierdaagse heeft uitgelopen, petje af hoor. En ja, dan is zo’n weekje Italië echt wel verdiend! Ben benieuwd waar jullie zaten, want het ziet er prachtig uit!

 5. Wat een heerlijk foto overzichtje om te zien. Zitten erg gezellige foto’s bij en genoten in Italië zo te zien. Mooie maand geweest dus, op naar een volgende!

 6. Mooi plaatsje!! En wat goed van Tommy dat hij de Vierdaagse heeft uitgelopen. Uiteraard was ik weer te vinden op de Zomerfeesten. Met name op Festival op ’t Eiland. Wat heb ik er van genoten!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven