bergamo muren

Juli en augustus. Door naar september!

Maar weer eens een terug blik op de maand, op 2 maanden! Ik heb juli overgeslagen omdat dit samen liep met terug komen uit Italië. Het meeste van juli is dus wel aan bod gekomen in mijn verhalen over onze vakantie. Toch neem ik ‘m nog voor een klein gedeelte mee in deze terugblik en kijk ook gelijk terug op augustus.

Juli begon met herfst weer en eindigde daar trouwens ook mee, wat een kak zomer was het! Ik kan me niet eens meer herinneren wat we gedaan hebben aan het begin van deze maand. Ik was te druk met aftellen naar de vakantie ; ) We zijn naar een enorme camping winkel geweest om daar onze laatste aankopen te doen en plande onze route door Italië. We aten aardbeien gebak en salades en ik bestelde wandel schoenen en een camera tas.

juli 2016 zosammieenzoDe vakantie brak aan en de Vierdaagse begon! Het zomer weer liet zich ook gelijk zien en we keken naar wandelaars in 30 graden. Hoe de Vierdaagse week is verlopen kun je hier nog terug lezen. Juli eindigde voor ons met de terug reis uit Italië en veel wasjes draaien. Alles over onze vakantie kun je hier terug vinden.

Augustus.

Bink 2016 augBegon met nog 2 vrije dagen om alle vakantie was weg te werken. Om nog even bij te komen van de terugreis en alle indrukken. Om Bink weer op te halen en lekker te knuffelen. Het begon ook direct met herfst weer, we regende weg en mijn moestuintjes waren daar niet blij mee. Te weinig zon zorgde ervoor dat het blad bruin werd en de plantjes langzaam onaantrekkelijker werden. Gelukkig waren de gele cherry tomaatjes van het balkon wel heerlijk! Erg smaakvol.

eten in aug 2016We moesten weer erg wennen aan het grillige Nederlandse weer, het weer werken en boodschappen doen. We miste Italië en onze vakantie echt heel erg. Ik was er zelfs een beetje down van en het duurde een paar dagen voordat mijn blog ritme weer op gang kwam. Gelukkig kwam ik er weer helemaal in en liet jullie allemaal het lieve cadeautje zien wat ik van mijn mams had gekregen. De flamingo gieter! Verder probeerde we heel veel nieuwe recepten uit en keken we in 2 dagen tijd de nieuwe serie Stranger Things af.

ElmoWe deden boodschappen in Duitsland en ik scoorde het 1 en ander bij de DM. Gelukkig kwam de zon weer tevoorschijn in de derde week van deze maand. We gingen op visite bij mijn tante en haar vriend, hij had Indisch gekookt! We hebben lekker gegeten, Tommy schepte zelfs 2 keer op en we speelde met hun nieuwe familie lid: de kitten Elmo. Ik raakte weer verslaafd aan Wordfeud dankzij Marion. We mijmerde over Italië en ik propte voor het eerst een mini filmpje in een blogje.

Bink en zosammieenzoIk plaatste weer eens een bestelling bij de H&M, ik zat met Bink op het balkon in het zonnetje en we gingen naar een kinder verjaardag! De kleine van onze vrienden werd alweer 2. Tommy begon weer met hardlopen waardoor ik s’avonds soms lekker de tv voor mezelf had. Op 24 augustus was het zo heet dat toen Tommy om 7 uur thuis was uit zijn werk we een duik namen in de Waal, heerlijk verfrissend! Mijn kitlens overleed en ik baalde als een stekker, ik moet het nu doen met mijn andere 2 lenzen en even sparen voor een nieuwe. Echt super stom!

9 gedachten over “Juli en augustus. Door naar september!”

  1. Klinkt als uiteindelijk toch een leuke zomer met een geweldige vakantie ;-). Zomer is voor mij voorbij gevlogen maar niet echt met speciale dingen .. hahah

  2. Dat jouw vakantie naar Italië een hoogtepunt was snap ik helemaal! Zeker als je naar het weer kijkt van juli en deels van augustus. Wat balen trouwens van je lens zeg. Dat is écht stom! Hopelijk heb je snel het geld bij elkaar gespaard.
    Wat zien al die nieuwe recepten die jullie uitgeprobeerd hebben er goed uit joh! Die foto’s maken zien er lekker uit. 😀

  3. Ook al verslaafd aan stranger things? Wat een goede serie vond ik dat en ik keek het ook in een no-time uit. Gelukkig komt er een tweede seizoen.

  4. Dit was een bomvolle zomer voor jullie, heerlijk, en ja alles gevolgd, en nu door naar nog wat mooie zomerse dagen, weekend even volhouden, heb al gezien dat we weer boven de 20 kruipen volgende week 😉

    X

  5. Het kwam uiteindelijk toch nog goed tussen jou en de zomer van 2016! Vooral dankzij jullie super leuke vakantie in Italië! En ja, zo’n vakantieblues herken ik wel hoor, overkomt mij ook altijd.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven