Juli.. Wat ging je snel voorbij!

Het is alweer een paar dagen Augustus! Mijn vakantie zit er op en maandag mag ik weer gaan beginnen.. Ik heb er geen hol zin in.. Eerst nog maar even terug kijken op de maand Juli die veel te snel voorbij ging net als mijn vakantie deze maand.

food juli2015We aten: Regelmatig van de BBQ, ik kookte pasta voor een vriendin, at maaltijdsalade met mijn moeder en snoepte van Milka hartjes. Ik at bij vrienden spinazie pasta die erg lekker was en er was een toetje met Smarties na (altijd goed), shoarma met veel knoflooksaus en veel ongezond eten tijdens de Vierdaagse. We gingen uit eten bij de Griek, aten friet en ijs en ik at voor het eerst macarons. We aten meerdere keren pizza en salade.

We zagen: Niet veel films maar ik keek wel een aantal afleveringen van Life Unexpected op Netflix. Leuke serie!

We kochten: Niet heel veel maar ik scoorde nog een bikini in de sale bij The Sting en maakte nog wel een wishlist.

Ik las: Het boek Manlief uit maar ook het derde deel van de Crossfire reeks las ik uit en ik begon in Negentig dromen van Elise en las deze in 2 dagen uit.

Ik blogde over: Een zomerrooster, een Wist je Dat waar veel reacties op kwamen en ik vulde de Beauty Budget tag in. Ik nam jullie in de maling met mijn Iphone, gaf wat lees tips, en vertelde over de Vierdaagse.

Wat er verder gebeurde: Tommy ging 3 dagen voor zijn werk naar Berlijn en ik had het even moeilijk (tranen) (onzeker) maar heb het overleefd. Ik nodigde een vriendin uit die ik al heel lang niet gezien had en ik werd voor het eten uitgenodigd bij vrienden, knuffelde met hun kleine man en aaide de katten. Ik ging op visite bij mijn oma en zag mijn mams weer een avondje. De Nijmeegse Vierdaagse maakte ik voor de derde keer mee… (nee ik liep niet zelf mee)ย Ik ging weer naar de kapper. We gingen er even tussen uit en woonde 2 weken aan het water en dat was heerlijk!

Oh ja, en ik maakte een Snapchat account aan! Jaja, ik ben te volgen op snapchat onder de naam: zosammie

23 gedachten over “Juli.. Wat ging je snel voorbij!”

 1. Aan het water wonen lijkt mij dus echt heerlijk, al is het maar tijdelijk/voor vakantie, wil ik ook echt een keer doen. Wat een lekkere hapjes op die foto’s zeg, nomnom. Jammer dat je vakantie er weer bijna op zit, maar je kunt wel terugkijken op fijne vrije dagen ๐Ÿ™‚

 2. Ik vind het knap van jou dat je drie dagen alleen door hebt kunnen brengen, ik heb dat ook gehad met mijn ex man, toen was ik nog erg jong, zeg ik nu. ๐Ÿ˜‰ Dus ik snap het helemaal! En hij ging met regelmaat in ‘de kost’ dus door de weeks met zijn collega’s elders in het land aan de slag en daar lag en zat ik dan alleen, pffffffffff, duurde altijd zo lang leek wel, 5 dagen weg.

  Wat vliegt de tijd zo toch weer om, jouw vakantie alweer over en bijna voorbij, maar gelukkig heb je hele mooie beelden en herinneringen weer om nog lang op te teren.

  X

  1. Vandaag weer de eerste dag werken, valt zwaar ๐Ÿ˜‰ nou ik vond die 3 dagen een hel! Waren niet mijn favoriete dagen, helemaal niet leuk. Gelukkig waren het er maar 3.

   1. I know, je hebt het doorstaan en vind ik toch knap… Hij is weer thuis!

    Ennuh, bij deze kom ik off topic jou een tag brengen, eentje waarvan ik al las dat je hem erg leuk vindt, hahaha Het staat nu op mijn blog ๐Ÿ˜‰

    X

 3. Jaaa ik schrok ook even van het feit dat juli zo snel is gegaan! Bizar, de tijd vliegt. En wat een heerlijke food pics, krijg er honger van!

 4. Ah zo jammer dat je vakantie er al weer helemaal op zit! Maar er zullen vast ook genoeg leuke dingen in augustus zijn! ๐Ÿ™‚

 5. Juli alweer en je vakantie ook alweer? De tijd gaat snel!
  Vroeger vond ik alleen zijn ook heel naar, maar nu, ik vind het heerlijk!
  Veel plezier in augustus ๐Ÿ™‚

 6. Ja, is Life Unexpected dus wat? Ik zit nog midden in Hemlock Grove, maar daarna wil ik weer eens iets anders dan alleen maar vampieren en weerwolven.

 7. Ik zie een hoop lekker eten hmm! Ik snap wel dat je het lastig vond dat je vriend een paar daagjes weg was ๐Ÿ™ Zou ik ook niet leuk vinden, meh. Ga je gelijk even toevoegen op Snapchat!

 8. Toch best wel een lekker maandje! Enne, als ik zelf weg ben met een vriendin, weekendje Sanadome of zo, dan heb ik er totaal geen moeite mee maar is vriendlief onverwachts een weekend weg, dan vind ik het echt drie keer niks en verveel ik me dood…

 9. Wat een toffe maand! Dat is altijd jammer dat je weer moet werken na de vakantie! ๐Ÿ™
  Oeii je hebt snapchat! ๐Ÿ™‚ tof ik ook !!!

 10. Ik krijg spontaan trek bij het zien van die foto’s. Heb je de eerste werkdag goed overleefd? Ik moet nog 4 weken en dan heb ik eindelijk vakantie. Ik kan je zeggen; ik.ben.er.aan.toe.

  Enne, nu wil ik een hond. Bedankt hรจ.

  1. Haha, graag gedaan ๐Ÿ˜‰ De eerste werkdag overleefd, ga nu aan de tweede beginnen! Nog even vol houden 4 weken, voor je het weet is je vakantie daar

 11. Ah sterkte weer met werken.
  Fijn dat je het doorstaan hebt toen je vriend wegmoest, lijkt me niet makkelijk als je dat soort gevoelens er van krijgt.
  En die foto’s altijd van wat je eet…ik moet dat ook gewoon niet zien als ik zelf nog moet eten ๐Ÿ˜‰ zo lekker allemaal!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven