sammie en vragen

Jullie vragen, mijn antwoorden!

Toen ik een tijd geleden weer eens een blogje online gooide waar jullie mochten vragen wat jullie maar wilden, kwamen er weer wat leuke vragen voorbij. Ik beantwoord vandaag de meeste in dit artikel. Over mijn nieuwe baan, zwemmen, mijn haar en meer, je leest het vandaag ; ) 

Morgaine was de eerste die reageerde: simpele vraag, hou je van zwemmen? Ja ik vind zwemmen leuk maar dan wel in de zee of in de rivier. Ik heb helemaal niks met zwembaden, binnen niet en buiten niet. Vorig jaar zijn Tommy en ik de Waal ingedoken toen het zo vreselijk heet was, heerlijk verfrissend is dat en alle ruimte! De zee heeft wel mijn voorkeur, ik vind het uitzicht op zee en het zoute water heerlijk! Ik kan me uren vermaken aan het strand en in de zee. Helaas doe ik dit veel te weinig, de zee ligt niet naast de deur in Nijmegen. Op vakanties geniet ik er dan ook volop van!

Kool Family: Hoeveel tijd spendeer je aan je blog, wat is het maximum dat je aan je blog zou willen spenderen en vanaf welk punt zou je willen full time gaan bloggen? Sinds ik een nieuwe baan heb minder dan dat ik zou willen. Ik heb vaak als ik thuis kom uit het werk niet meer zo heel veel zin om de laptop te pakken, ik staar de hele dag al naar een scherm. Vooral met andere blogs lezen kom ik tegenwoordig in tijd nood en kan ik het allemaal niet meer bij houden al probeer ik wel zoveel mogelijk bij iedereen mee te lezen. Reageren schiet er daardoor regelmatig bij in. Ik plan tegewoordig echt wat tijd in in het weekend om er eens lekker voor te gaan zitten. Schrijven en lezen, al lukt het lezen ook wel iets makkelijk doordeweeks op mijn telefoon. Mij zie je niet met een tijdschrift op de wc, nee ik lees jullie blogs terwijl ik op de plee zit ; ) Ik denk dat ik per week toch wel ongeveer 6/8 uur kwijt ben op dit moment, alleen aan mijn eigen blog en social media etc. Ik blog wanneer ik er zin in heb en het is nooit een moetje, ik probeer wel altijd 3 artikelen per week online te hebben, maar dit kost me eigenlijk nooit moeite. Ik doe het met plezier. Alleen het maken van foto’s is soms een beetje lastig te plannen, helemaal in de winter omdat het dan donker is als ik thuis kom. Gelukkig zitten we weer aan de goede kant van het jaar! Mijn blog is mijn hobby, fulltime bloggen gaat dus nooit gebeuren, dat zou ik ook niet willen trouwens.

Anne vroeg hoeveel cactussen ik in huis heb, (echte, nepperds, potten, lichtsnoer, โ€ฆ ). Hier moest ik wel even voor door het huis wandelen en gaan tellen! Ik heb 8 echte cactus planten in huis en een heleboel niet echte cactussen. Op de salontafel staan 6 cactus kaarsen, een waxine lichthouder met cactussen, in de vensterbank 4 cactus vazen en 1 cactus vaas in de boekenkast. Ik heb 2 cactus lichtsnoeren maar die zitten nog in de verpakking voor de kerstboom, een tas met cactussen er op, we hebben 1 cactus snoeppot en ik heb een cactus ketting. Ik geloof dat ik nu niets vergeet, in totaal zijn er hier 25 cactussen te vinden. Valt best mee toch?! ; )

Charel vroeg: Wat is je guilty pleasure op gebied van tv programmaโ€™s? Op dit moment niet op tv maar Roy Donders is wel een guilty pleasure. Zo’n heerlijke foute reality soap/show is het. Ik kan echt genieten van de Donders familie en de grappig uitspraken van Roy en zijn familie. Ik vond de carnavals kraker van Royke en Patty ook erg grappig en leuk om te zien in zijn programma hoe deze gemaakt werd. Zo ben ik ook altijd weer fan van de programma’s van Geer & Goor, ik vind ze altijd geweldig als ze samen een programma maken. Kan ik echt gierend op de bank zitten bij de meest foute grappen en ongepaste boeren ; )

Shirley kwam met 3 vragen. Hoe was de switch van je oude naar je nieuwe baan? Vreemd, spannend en leuk! Ik had er in eerste instantie heel veel zin in en ging met een tevreden gevoel naar mijn laatste werkdag bij mijn oude baan. Ik had daarna nog 5 dagen om te chillen en te genieten van wat vrije tijd voordat ik op maandag aan mijn nieuwe baan begon. Helaas moest ik die zaterdag Bink in laten slapen waardoor het hele weekend niet in het teken stond van een nieuwe baan, maar vooral gevuld werd met tranen. Hoewel ik eerder die week zenuwen voelde voor de nieuwe baan, was dat compleet naar de achtergrond verdwenen op mijn eerste werkdag. Die week ging snel voorbij, ik kreeg zoveel nieuwe informatie tot me, nieuwe mensen en indrukken dat de tijd voorbij vloog. In de avonden was ik aan het rouwen en vreselijk aan het janken. Die eerste week is me dus eigenlijk een beetje voorbij gegaan. Ik kan nu zeggen dat ik deze baan leuk vind, dat ik met plezier naar het werk ga en voldoening voel na een dag werken. De collega’s zijn allemaal erg aardig en de baan is afwisselend. Ik ben blij dat ik de sprong heb genomen naar ander werk in plaats van veilig bij een vast contract te blijven en me dagelijks met tegenzin uit bed te slepen. Wel vind ik het vermoeiend, het is heerlijk om mijn hersenen weer dagelijks te gebruiken maar ik ben op vrijdag altijd doodmoe. Wat ook wel weer een goed ding is natuurlijk ; ) 
Welke kleuren heeft je haar allemaal gehad? Best een hoop ; ) En welke kapsels heb je gehad? Dit zijn 2 makkelijke vragen die ik in 1 keer kan beantwoorden. Ik heb er namelijk al eens een artikel over geschreven. Deze vind je hier.

De andere vragen beantwoord ik volgende week, mocht je nog een vraag hebben, schroom niet om ยดm te stellen : )

23 gedachten over “Jullie vragen, mijn antwoorden!”

 1. Superleuk al die foto’s van je haar bij elkaar, dat artikel kende ik nog niet. En goed om te horen dat je blij bent met de stap naar je nieuwe baan.

 2. Hihi, je lijkt mijn zusje wel qua haar. Die heeft ook alles gehad ๐Ÿ™‚ Wat grappig, die vragen van je lezers!

 3. Zo leuk, die cactussen obsessie van jou! Dat nummer van Roy en Patty, zoooo fout. Stiekem vind ik Patty wel heel erg leuk hoor!

 4. Haha, heerlijk carnavalsnummer inderdaad! Maar nu hoeft het van mij effe niet hoor ๐Ÿ˜‰ En te grappig, je complete verzameling. Ga je nog even door met verzamelen of blijft het hier voorlopig bij?

  1. Denk dat Tommy daar niet zo blij mee zou zijn, nog meer cactussen in huis haha. Ik heb gisteren wel een kort broekje en T-shirt ontvangen met cactussen er op ๐Ÿ˜‰

 5. 25. Wauw. ๐Ÿ˜‰

  Leuke vragen heb je gekregen en met plezier de antwoorden gelezen. Ik vind het heel leuk om jou zo vaak met een ander kapsel te zien en het staat je echt allemaal heel goed.

 6. Leuk Sam, om te lezen, en als je het mij vraagt, als ik die keuze had, stap ik ook liever in echte zee dan in een zwembad, maar ja, ik ben te gek van zwemmen om het niet te doen, vandaar dat ik er nu ook maar mijn werk van heb gemaakt, gisteren nog heerlijk in het water rond gedobberd, maar de zee? JA, ben ik met je eens, ook ik woon er gek genoeg, te ver vanaf om…

  X

 7. Wat zijn er leuke vragen ingestuurd! Leuk om je op deze manier nog wat beter te leren kennen! En WAUW 25 cactussen, dat vind ik best indrukwekkend! Blijf je doorsparen? ๐Ÿ˜‰

  1. Denk dat Tommy daar niet zo blij mee zou zijn, nog meer cactussen in huis haha. Ik heb wel een kort broekje en T-shirt ontvangen met cactussen er op ๐Ÿ˜‰

 8. Zo dan, dat zijn toch wel aardig wat cactussen! ๐Ÿ˜Š Ik spring ook het liefste gewoon de Maas of het kanaal in, maar een subtropisch bad met veel glijbanen blijft ook leuk.
  Mijn vraag: Als je de rest van je leven met 1 haarkleur moet doen, welke kies je dan?

 9. Haha ik moest lachen om je stukje dat je blogs leest op de plee, ik doe met je mee ๐Ÿ˜‰ (en dat rijmt). En oh wauw, jouw cactus verzameling got out of control! Maar zo leuk! Goed om te horen dat je met plezier naar je werk gaat, dat is zoveel waard.

 10. Sinds ik van job veranderde, kom ik er ook niet meer aan toe om veel blogs te lezen. Ik loop altijd dagen achter. Haha :p EN ik zwem net niet graag in de zee. Zeker hier in Belgiรซ niet. Vind het supervies water, eng dat ik m’n voeten niet kan zien en ik vind het ook wel beangstigend omdat het zo’n “oneindig” ding lijkt. Haha :p

 11. Oh wat leuk. Ik lees ook vaak op de plee. En ben dan veel blogjes aan het lezen of concepten aan het tikken. Maf hรฉ? Mijn vraag aan jou: Ben je zo’n stoer typetje als je eruit ziet?? Of zit er een heel ander iemand onder de stoere chick look??

 12. Leuk gedaan zeg! Enne, iets meer tijd overhouden voor jezelf en je blog. Dat reageren kan ook wel een andere keer wanneer je meer tijd hebt! x Josine

 13. Oeeh, leuk om te lezen en je op deze manier beter te leren kennen. En stiekem ook leuk om te lezen dat je soms tijd tekort hebt om bij iedereen langs te gaan om op artikels te reageren, (oeps). Ik heb dat namelijk ook, vandaar. En hoewel ik er uiteindelijk wel voor zorg dat ik al mijn favoriete bloggers hun artikels gelezen heb (vroeg of laat), reageren schiet er vaak toch aan tekort…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven