juni 2019 ontbijt

Juni 2019, terug blik op de maand.

Weer een maand voorbij! Ik kan het iedere week wel zeggen, maar het is toch bizar hoe snel de tijd gaat?! We hebben bijna vakantie, maar ik heb helemaal niet het gevoel dat ik alweer toe ben aan zomervakantie. Iets wat ik voorgaande jaren wel had. Goed teken misschien : ) Ik heb er hoe dan ook zin in. Eerst nog even terug kijken op juni.

juni 2019

Het was de maand van de eerste hittegolf! Daar was ineens echt de zomer! Heerlijk, ik heb er echt van genoten, maar heb het ook zeker te warm gehad. Gelukkig is de nieuwe ventilator een uitkomst voor de warme nachten. Slaapt heerlijk! Het was de maand van genieten van de zon in de tuin. Lekker ontbijten aan de nieuwe tafel in de tuin en ook in de avond genieten van een hapje in de buitenlucht. We hebben er al veel plezier van gehad! Tommy heeft weer meer kilometers in de benen, hij is druk aan het trainen voor de Vierdaagse. Nog maar 2 weken en dan barst het Vierdaagse feest weer los in Nijmegen. Het was ook de maand van kletsen met een vriendin in de tuin terwijl Tommy met haar vriend naar een rock festival was. We aten sushi en Tommy en ik ontdekten de sushi bowl.

zomer juni 2019 sammie

zomer juni 2019

Met mijn oom, neefje en tante zijn we naar de Bemmelse dweildag geweest. Was ook dit jaar weer een succes en erg gezellig. Vorig jaar schreef ik er een blog over. Ik at met mijn moeder gezellig een hapje bij de Griek in Gorinchem en Tommy ging naar het concert van Metallica. We begonnen aan een serie op Netflix die al lang op onze lijst stond, Peaky Blinders. Na 2 afleveringen waren we al verslaafd en seizoen 1 hebben we inmiddels gezien. Samen gingen we uit eten bij een Italiaans All you can eat restaurant en dat was verrassend lekker. Ook genoten we buiten de deur een keer van een lekkere lunch en zijn we een dagje naar Delft geweest. Daar aten we lunch bij een restaurant in Amerikaanse stijl en genoten op een sloep s’avonds van een uitgebreide borrelplank. We namen een kijkje bij Kek Jekkie en namen een nieuwe plant mee naar huis. Het laatste weekend van juni zijn we gezellig bij vrienden geweest en genoten daar van de BBQ en het lekkere weer. Dronken Mojito cocktails en hingen in de jacuzzi, het was zo gezellig dat we zondag pas in de avond naar huis zijn gegaan. Top weekendje dus om juni af te sluiten!

Het was een zonnige gezellige maand! Hoe was jullie maand?

7 gedachten over “Juni 2019, terug blik op de maand.”

 1. Heerlijk! Mijn maand was ook top. Ik ben wel heel erg toe aan vakantie, gelukkig nog maar één weekje te gaan.

 2. Mijn maand was ook TOP, en eigenlijk had ik juist een soort van vakantie, mijn eerste keer 3,5 wkn in Friesland bij LIefste thuis door gebracht, voor het eerst sinds we samen zijn, maar dat is ook alweer bijna een jaar, gisteren opgezocht namelijk wanneer dat exact was, onze eerste date, hahahaha Zo natuurlijk gaat het, en we zijn wel langer bij elkaar hoor al geweest, samen gewoon, maar dan telkens heen en weer, halve week hier, halve week daar, maar nu dus aan een gesloten die 3 weken daar, heerlijk!!!!

  X

 3. Die foto’s zien er super gezellig uit!
  Onze maand was een rare, waardoor we eigenlijk helemaal niks bijzonders gedaan hebben.
  Volgende week begint de zomervakantie en is er zes weken geen gehaast, geen stress en gewoon even standje relaxen.

 4. Wat een heerlijke food foto’s in deze blog! Ik krijg er trek van! Ik heb gisteren voor het eerst een poke bowl gegeten, lekker joh!

 5. Lekker maandje zo te zien! Dus Tommy gaat mee lopen, is dat zijn eerste keer? Lijkt me echt een pittige vierdaagse, vooral ook omdat het dan vaak behoorlijk warm is en vanwege de afstand natuurlijk. Vraagje trouwens: jullie tuintafel, de hoge, waar heb je die gekocht want zoiets zoeken wij ook nog, maar ik heb het hier nog niet gezien bij de winkels.

  1. Nee, hij loopt hem voor de tweede keer. Gelukkig is het dit jaar niet zo warm in de wandelweek. De bartafel set hebben we bij Intratuin gekocht 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven