water karaf

Juni 2023, wat was je fijn!

De maand juni, wat was het lekker weer! Echt genoten van dat zomerse weertje, behalve op het werk. Daar was de klimaatbeheersing direct al stuk en liep het op tot 30 graden, niet fijn werken. Dan ben je gewoon echt gesloopt als je thuis komt. Verder was het vooral genieten : )

Aan het begin van de maand maakte we onze nieuwe eettafel tot een tuintafel. Er ging wat van de poten af en we hebben hem in de zwarte olie gezet. We gingen met de oude en nieuwe buurtjes naar een dorpsfeestje. Was ontzettend gezellig en er stond een hele toffe band te spelen. Was helemaal top! We hebben bijna iedere avond buiten aan de nieuwe tafel gegeten. Zo fijn om aan een normale tafel te zitten buiten. Echt een favoriet plekje geworden. Met dat warme weer is het wel fijn om makkelijk goed te blijven drinken en ik wilde gewoon graag een karaf. Ik vond er één bij de webshop Pynappel. Vind hem helemaal leuk en hij heeft al meerdere keren op tafel gestaan met lekker koud water en ijsblokjes.     

2023juniterugblik
zosammieenzojuni2023

Het was ook de maand van vaker de tuin sproeien. Vooral de potplanten hadden echt iedere avond water nodig, maar daardoor ziet alles er wel lekker zomers uit in de tuin. Andere planten bloeien juist veel sneller en zijn ook sneller uitgebloeid, dat is dan weer jammer. We genoten ook van veel ijsjes, is gewoon lekker met dit weer na het eten. De BBQ is vaak aangeweest en we hebben ook een avondje samen lekker bij de vuurschaal gezeten. Eindelijk al het rest hout op kunnen stoken. Ruimt lekker op in de tuin. We hebben een waterdicht schaduwdoek opgehangen boven de eettafel buiten en dat is zo fijn! Het voelt super knus als je er onder zit en het zorgt ervoor dat we ons niet druk maken om vogelpoep : )

juni2023beetjezomer

We kochten voor de tuintafel een nieuwe eettafel lamp. Deze is oplaadbaar, super handig zonder snoertje en toch genoeg licht op tafel voor een spelletje of bij de borrel.  We bestelden ook een keer bij Domino’s een enorme pizza die we met z’n tweetjes hebben opgegeten, blijft lekker : ) Met de buurvrouw ging ik een middagje naar de Primark, heb weer een hoop simpele t-shirtjes gekocht. Die zitten zo lekker en zijn niet zo duur. Daarna zijn we nog gaan genieten van een wijntje en een borrelplank. Was gezellig  : ) Met de buurman hebben we nog een rondje met de trabant gedaan en zijn we bij het vrijheidsmuseum geweest. Daar stond voor de deur een tank van Rusland die door Oekraïne buit gemaakt is. Indrukwekkend om te zien en ook een beetje naar als je bedenkt dat er mensen dood in gegaan zijn. Het musuem vond ik erg mooi en ook indrukwekkend. De airco daar was trouwens ook indrukwekkend goed, had gewoon kippenvel daar binnen en buiten was het 30 graden.

collage juni2023

Het laatste weekend van juni kregen we vrienden op visite die gezellig kwam eten en borrelen en bleven slapen. We hebben spareribs van de BBQ op en ik had een watermeloen salade met feta gemaakt. Super lekker! In de tuin hebben we staptegels gelegd van het grote terras naar de overkapping. Nu kunnen we met blote voeten heen en weer lopen, was toch een beetje pijnlijk over split ; ) De moestuin groeit lekker door en er hangen al een heleboel hele kleine komkommers aan de planten. Ben heel benieuwd hoe ze smaken! Er hangen er 2 tussen die al aardig groot zijn, super leuk om te zien! Ook de peperplant gaat lekker, de tomaatjes lijken wat langzamer te gaan. In juni ontdekte ik ook weer mijn ereader en las weer eens een boek uit. Wat is dat toch ontspannen, veel te lang geleden dat ik lekker een boekje las.

3 gedachten over “Juni 2023, wat was je fijn!”

  1. Dat ziet er uit als een heerlijk maandje! En ja, met zo’n tuin kan ik mij dat ook erg goed voorstellen dat het heerlijk genieten is!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven