Just chatting.. #10

Het weekend staart me in de face..

groene smoothieMet deze groene smurrie..

Tommy maakte vanmorgen een gezonde smoothie.. (is helemaal into zijn nieuwe blender) en hoewel ik de meeste met plezier opdrink was ik hier toch een beetje huiverig voor vanmorgen vroeg… Er zat spinazie in.. (dat verklaart de kleur) (nee, we hebben niet the Hulk vermorzeld) Hoewel ik de spinazie niet proefde was ik op deze versie niet zo dol.. Hij was gemaakt met Alpro Kokosnootdrink en die vind ik dus niet lekker… Wat er verder in zat? I’ll tell you peeps.. 1 banaan, een grote hand bladspinazie, 1 appel en een peer.. (Ik zeg het is een try before you die dingetje)

Ik weet dat het pas woensdag is.. maar voor mij voelt het als vrijdag.. Ik heb na vandaag weekend! Uhu uhu.. Als je gaat verhuizen krijg je een dag van je werkgever en ik heb er zelf nog 1 aan vast geplakt dus we (Tommy heeft ook vrij) hebben een lang weekend. Lekkerrrr!

Vond het heel leuk om te zien dat vele van jullie gisteren de 12 vragen beantwoord hebben! Super leuk om jullie wat beter te leren kennen, thanks! Ik kon wel opmaken uit jullie antwoorden dat jullie mijn blog leuk vinden omdat deze anders is, gezellig, vrolijk en divers. (Vooral de omschrijving: deze heerlijke berg georganiseerde chaos vond ik tof om te lezen! Moet misschien maar mijn slogan worden..) Ben blij dat jullie er zo over denken want ik was van plan om gewoon lekker zo door te gaan ; )  Over de huishoudelijke taken zijn de meningen duidelijk verdeeld.. Een aantal van jullie vind niks leuk en de andere helft weet wel wat te verzinnen wat ze met niet al te veel tegen zin doen.. Gelukkig maar! (Het is toch een terug komend ding he?) Chocolade is de grote winnaar van de snack contest.. Oh en de meeste van jullie dromen, alleen niet iedereen kan zich heugen wat je dan zoal uitspookt in dromen land al hadden we wel een Michael Jackson in the house!

Boekenkast update… Tommy heeft vorige week het hout besteld, als we geluk hebben kunnen we dat morgen of vrijdag ophalen en dan kan Tommy aan mijn boekenkast beginnen. Kan niet wachten tot ik mijn boeken een plekje kan geven. Die verhuisdozen worden nu wel boring…

Ik ga verder met de fotolijstjes op de wc dit weekend, heb er bij de Ikea ook weer een aantal kunnen scoren zondag. Mams was een dagje bij ons en is gezellig mee geweest, was heerlijk om haar te zien en gezellie samen te eten. (we hebben weer de boerenkool met brie op, dat is een blijvertje hoor!)

Mijn Beetle is deze week verkocht, voor net wat minder als ik eigenlijk wilde hebben maar hij is weg en met alle biedingen die we gehad hebben leek het er op dat ik ook niet meer zou gaan krijgen.

15 gedachten over “Just chatting.. #10”

 1. Smoothies lijken me persoonlijk wel fijn en gezond maar ik houd écht niet van kokos.. dus deze sla ik over (of ik moet een andere variantie vinden)

 2. Ik moest ook echt even wennen aan zo’n groene smoothie maar tegenwoordig maak ik ze geregeld, vooral met banaan en appel en dus ook spinazie. Best wel lekker!

 3. Ik was nooit van de smoothies, maar sinds gisteren heb ik er eentje en die smaakt naar olvarit babyvoeding! The BOMB! Met banaan, sinaasappel en kiwi. Die van jou klinkt ook goed. Geniet van je lange weekend!

 4. smootie met spinazie is best lekker, met appel vind ik weer niet zo lekker…
  en, als er maar banaan in zit, of mango, oh en framboos is ook zo lekker…
  Nu al weekend, bah ik ben gewoon jaloers.. Geniet er van babe

 5. Ik denk dat ik hem al niet op zou drinken met de gedachte dat er spinazie in mijn smoothie zit :(. Ik vind het dan ook erg dapper dat je hem hebt geproefd 🙂

 6. De smoothie zoet er zo niet lekker uit ook hahaha.
  Wat jammer dat je je beetle weg moet doen! (Ik neem dan aan dat je het over een vw hebt?) Die zijn zo vet!
  Lekker zo’n lang weekend, geniet ze!

 7. De smoothie trekt mij ook niet zo. Ik heb het ooit geprobeerd. En vies was het niet maar het kost me ’s ochtends toch iets te veel tijd om het klaar te maken.

 8. Groene smoothies heb ik nog niet aangedurfd. Geef mij maar gewoon een lekkere smoothie op basis van fruit en yoghurt, ik kauw wel gewoon op mijn groente.

 9. Pingback: Lijstje Irritant.. | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top