Just chatting.. #11

Dit is zooo niet mijn dag vandaag.. Het begon vanmorgen vroeg al met de wekker.. na 4 dagen vrij is dat echt een nachtmerrie.. Vervolgens bleek ik poep onder mijn schoen te hebben.. Heel fijn dat er van die vreselijke aso’s zijn die de zooi van hun hond niet opruimen.. (vloekende sammie hier)(echt heel veel vieze kwade woorden) Vervolgens kom ik op mijn werk waar het een pleuris zooi is omdat mijn vervangers nog steeds een hoop niet weten en dan maar wat doen.. (kon dus eerst de gemaakte fouten oplossen) Op dit moment is mijn lontje dus bijzonder kort aan het worden. Neem daar een uitzendkracht bij met heel vragen, de poep geur die zich in mijn neus genesteld heeft en de bende om me heen..

ikMaar goed.. nog even wat positievere dingen delen met jullie.. Ik ben geen mode blogger of beauty blogger (ga ik ook niet worden) maar wilde nog even een kiekje delen met jullie van mijn outfit vorige week. Vond hem zelf namelijk best leuk ; )

Dit weekend ben ik weer op pad geweest voor fotolijstjes.. gevonden! Maar nog steeds te weinig… het is heel bijzonder hoeveel lijstjes er in de wc passen!

Natuurlijk kon ik de Primark niet voorbij lopen en ook daar heb ik nog wat gekocht.. Verwacht dus binnenkort mijn aller eerste shoplog! (wauw, sam.. wauw)

De boekenkast is mislukt helaas.. Tommy en zijn paps hebben er meerdere dagen tijd ingestoken maar het heeft niet mogen baten.. te ingewikkeld en te hoog gegrepen om zelf in elkaar te zetten. Dat word dus op zoek naar een andere boekenkast.. binnen ons budget. Voor nu gaan we eerst de keuken maar verder opknappen, dat word leuk ; )

Allemaal een fijne maandag! Hoop dat die van mij ook nog beter word..

22 gedachten over “Just chatting.. #11”

 1. bah poep onder je schoenen 🙁 normale mensen moeten gewoon de poep van hun hond opruimen! Ik doe het tenminste wel! 🙂 dat is wel bagger dat er een zooitje op je werk was….
  En leuke outfit zeg!! 😀 En haha eens moet de eerste keer zijn met een shop log toch? 🙂 .
  Jij ook een fijne maandag!!

 2. Leuke outfit! Ik heb ook een hekel aan hondenpoep die niet opgeruimd wordt en dus uiteraard onder je schoen beland. Denk maar zo: morgen is die vervelende maandag voorbij!

 3. Stoere outfit hoor! En ja, poep onder je schoen… zo goor! Ik had dat laatst toen ik met alle geweld foto’s van paddenstoelen moest maken…

 4. Hondenpoep aan je schoen… Brr! Ik had mazzel laatst vroeg op de ochtend, want die drol was nog bevroren.
  Ben benieuwd naar je eerste shoplog 🙂

 5. Ah ja dat is wel een lekker begin van de werkdag :-s hopelijk ben je de geur inmiddels kwijt en is alles weer een beetje gezakt inmiddels.
  Kekke outfit inderdaad!

 6. Je outfit vind ik een echte Sammie outfit. Staat je goed. En bah hondenpoep, dat zou mijn dag ook kunnen bepalen. Hopelijk is het gisteren allemaal nog goed gekomen.

 7. Balen als dingen zo mislopen, je outfit is erg leuk! Ik zag vorige week bij Xenos (in Gorkum dus) toch wel een aantal vrolijke en grappige lijstjes, moest gelijk aan jou denken!

 8. Haat aan poep onder je schoen. Toen wij nog in Den Haag woonden zat er een straat naast ons waar tientallen honden werden uitgelaten en niemand ruimde het op. Vooral in de zomer stonk het! En je outfit is nice! Looks pretty.

 9. Pingback: Tag time.. | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top