Just chatting.. #12

Pfff zo blij dat het bijna weekend is! Het is zo enorm druk op het werk en ik moet nog steeds een beetje wennen aan het vroege opstaan en vroeger naar bed gaan dus ben best moe.

IMG_3269Dinsdag avond heb ik weer is een avondje thuis bij mams geslapen. Ik moest naar de nagel styliste om 7 uur in de avond dus Tommy heeft me uit het werk bij mams afgezet en woensdag ochtend voor het werk weer opgehaald. Was leuk om bij mams te zijn en heerlijk hollandse pot te eten maar heel gek om alleen te slapen in mijn oude bed. Van mams kreeg ik trouwens nog dit super schattige snoeppotje dat ze voor me gekocht had op een kerstmarkt in Duitsland. Er zitten al chocolaatjes in! (inmiddels zijn er ook al een paar in mijn giegeltje verdwenen..)

kerstboomWoensdag avond heb ik onze ‘kerstboom’ maar eens opgezet en een klein beetje kerst sfeer in huis gehaald. Wij hebben geen echte boom of kunstboom, hebben we echt geen plek voor en Tommy is toch al niet zo van de kerst dus dit was een mooi alternatief. Mocht ik ooit de loterij winnen dan zou ik een mooi huis kopen en een enorme kunst kerstboom in huis willen hebben. Vond het altijd zo leuk om bij mams de boom te versieren.

Voor dit weekend weinig op de planning.. And I love it! Even lekker relax niks moeten. Niet vroeg op staan en niet op tijd naar bed. Heerlijk.

 

iglogoWeer wat instagrammers die ik volg en even met jullie wil delenย : ) Hoohoo_thebully.. brings a smile on my face als ik deze kiekjes zie : ) Jenny van de blog Nicetobeoutnl volg ik ook alweer een tijdje op instagram en haar blog!ย IWDSEH, ik ben geboren in Wijk bij Duurstede en toen ik deze instagrammer en webshop tegen kwam moest ik die zeker volgen : )

16 gedachten over “Just chatting.. #12”

  1. Ik riep het al eerder, maar die kerstboom vind ik echt supergaaf! Wij hebben ook geen kerstboom. Peter is helemaal niet van de kerst. Hij kan best wat kerstversiering hebben, maar een boom…. nee. Die komt er hier echt niet in.

      1. Vensterbank is wel enigszins verboden gebied…. Heeft iets te maken met die soort trappetjes. Maar in de achterkamer zou het misschien wel kunnen ๐Ÿ˜‰

  2. Pingback: Kerstboom.. | Zo Sammie enzo

  3. Pingback: Een nieuw jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top