Just chatting.. #13

Goedemorgen lezers!

Voor het eerst in 2015 gewoon weer even kletsen.. Ik ben zo blij met mijn eigen NL adresje op het www! Mooi om het jaar mee te beginnen, wil nu alleen nog een keer een andere layout want die roze balletjes boven aan beginnen me te vervelen.. (vreselijk te irriteren eerlijk gezegd) Bloglovin heeft mijn link nog steeds niet aangepast.. Hoop dat ze dat nog doen anders maar weer een mail sturen vanavond.. (miss ongeduld hier)

Gister avond hebben Tommy en ik de film 21 Jump Street gekeken, geweldige film! Enorm gelachen en zie nu net dat er ook een deel 2 is?! Die moet ik dus ook zien!!!

Verder ben ik vandaag… HOU JE VAST.. voor het eerst aan het ploggen! Ja, ja, dat is nog best een werk, om de zoveel tijd een kiekje maken.. Moet ook gewoon werken vandaag dus heel veel boeiende kiekjes zullen er vanmiddag niet bij zitten, maar kan mijn mams mijn leventje in Nijmegen ook is zien. Het is de bedoeling (hang me niet op als er morgen wat anders online staat) (please don’t) dat het morgen online komt!

iglogoWeer wat instagrammers die ik met jullie wil delen. Eva, van Kidsstylingmagazine.. leuke webshop!Β Koda the puggle, geen bulldog maar oh wat een super cute hondje! Izani maakt geweldige foto’s met altijd een aparte muur (denk ik) op de achtergrond, heel gaaf om te zien!

Fijne dag allemaal!

19 reacties op “Just chatting.. #13”

 1. Leuk met die foto’s zo bovenaan! Of was dat al zo? Nee toch? Ja sorry, ik heb vaak weinig oog voor detail. Hoe dan ook, het ziet er mooi uit. Ik ben reuze benieuwd naar je eerste plog!

 2. Hij staat erin hoor! Ik kom nu via bloglovin op jou nieuwe www πŸ™‚ Ik wil ook een x ploggen, maar ik vergeet Γ‘ltijd foto’s te maken hahahhaa succes!

 3. gezellig even bijkletsen zo πŸ˜‰
  en ploggen, leuk….
  Ik neem het ook elke keer weer voor, maar het strand door mijn saaie werkdag..
  misschien toch gewoon eens doorzetten… (ga morgen gelijk een nieuwe poging doen)

 4. ik ben benieuwd naar je plog hoor, Sammie.
  Een kijkje in het dagelijkse leven van zo’n hippe jonge meid interesseert me wel… πŸ˜‰

 5. Ik heb gisteravond ook een deel van die film gezien, was zeker wel grappig om te zien! Vroeger keek ik altijd naar die serie met nog zo’n jonge Johnny Depp, heerlijk!

 6. Ik ben benieuwd naar je plog. Mijn voornemens om te ploegen stranden eigenlijk altijd. Dan is het 12 uur en heb ik nog geen foto’s gemaakt.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top