Just chatting #14

Goedemorgen mensen!

Even kletspraatje deze maandag ochtend. Dit weekend heeft Tommy de boekenkast afgemaakt en gisteren avond heb ik mijn boeken er in kunnen zetten! Ik ben er helemaal blij mee, hij is zo gaaf geworden! (foto volgt later) Er is gelijk wat meer kleur in de woonkamer door alle boeken en het staat erg gezellig.

Verder schrok ik zaterdag ochtend van de witte wereld.. Maar omdat het zonnetje scheen en het duidelijk was dat die witte zooi maandag ochtend weer verdwenen zou zijn ben ik maar met Bink gaan spelen in de sneeuw, heb ik even genoten van die witte poeder en er zelfs wat foto’s van op Instagram gedonderd! Bink heeft er van genoten en heeft aardig wat sneeuwballen opgevangen.. opgegeten ; )

Ik ben nog bij de Primark geweest en heb bij de Hema gesnuffeld, Tommy heeft weer heerlijke verse pizza’s gemaakt zaterdag en we hebben 3 films gekeken! Oh en ik heb iets leuks voor jullie in petto.. Kom zaterdag zeker eventjes op m’n blog spieken!

23 reacties op “Just chatting #14”

 1. Aaahh, ik was ook in de Primark!! Ik dacht eerst hey roze haar!! Maar dat was je niet hahaha.
  Ik ben benieuwd naar de foto’s van je boekenkast!!

 2. Ik ging zaterdag ook vroeg naar buiten om foto’s te maken in de sneeuw. Al ben ik blij dat het nu voorbij is.
  Ik ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt.

 3. Ja, de sneeuw was zo mooi! Helaas moest ik toen de hele ochtend werken en tegen de tijd dat ik weer thuis was, was het allemaal in blubber veranderd..

 4. Hier nog iemand die blij is dat die vieze sneeuwprut weer weg is, hoewel… ze roepen dat we eind van de week weer sneeuw zullen gaan krijgen. Hoop zo van niet…

 5. Hahaha leuk sneeuw vind ik juist :p en al helemaal met een hond die er gek van is. Mijn hond (leeft al paar jaar niet meer) werd een sneeuwschuiver, liet hele sporen achter met z’n neus volledig in de sneeuw en idd; sneeuwballen happen!
  Dat mis ik allemaal nog wel eens met een hondloos bestaan 😉 (de katten vangen de sneeuwballen helaas niet op :p)

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top