Just chatting #15

Was wel weer tijd voor een kletspraatje dacht ik ; ) Ik ben een klein beetje doof, mijn oor doet een beetje zeer en jeukt.. Ik ben verkouden en mijn keel begint ook een beetje te vervelen, mijn smaak is niet optimaal en ik heb het druk met hoesten… Ik heb zooooo geen zin om ziek te worden dat ik echt meerdere keren per dag hoop dat het hier bij blijft en weer verdwijnt.

Gisteren middag had ik een solli/intake gesprek bij een uitzendbureau voor een vacature waar ik op had gereageerd. Ik was op van de zenuwen van te voren (ik was een nerveus onaardig kreng voor Tommy) het is al jaren geleden dat ik een sollicitatie gesprek had en via een uitzendbureau heb ik nog nooit gedaan. Het ging goed, mijn cv was tenslotte eindelijk een keer ergens tussen uit geplukt, en ik ben kandidaat nummer 2. Nu maar afwachten of ik ook op gesprek mag komen bij het bedrijf. Ik hoop het wel want ik weet al dat ik enorm teleurgesteld zal zijn als dat niet zo is. Het voelt voor mij dan een beetje als falen..

Ik las zaterdag weer is een boek uit waar ik de review al voor heb klaar staan maar wil graag bij daglicht foto’s maken. Dat word dus niet eerder als zaterdag.. Ben ook alweer in een nieuw boek begonnen : ) De tv laat ik iets vaker links liggen nu..

Ik ben de beloofde give-away niet vergeten maar ook daarvoor wil ik foto’s maken bij daglicht.. Dit weekend of begin volgende week maak ik de winnaar bekend!

25 gedachten over “Just chatting #15”

 1. Beterschap en blijf even uit mijn buurt wil je 😉 ahhh ik hoop niet dat het door zet, het heerst enorm!

  Leuk zo een just chatting artikel. Love the Blond mug!

 2. Beterschap! Ik zal voor je duimen dat je de baan mag krijgen :-). Mocht dat nou (is niet te hopen maar toch) niet het geval zijn zie het dan aub niet als falen!! Nergens voor nodig, je hebt je best gedaan! Ennuh…je laat ons wel erg in spanning zo he :-P, ben erg benieuwd naar de winnaar!

  1. Ja Tommy zei ook al dat ik het niet zo moest zien maar krijg dat niet zo makkelijk uit m’n hoofd.. Haha, jup, sorry volgende week komt er echt een blogje over! Zo irritant dat het nu zo vroeg donker is

 3. oeiii, niet ziek worden hoor…
  Had vanmorgen een schorre puber naast mijn bed staan..

  En ik ga duimen, moet gewoon helpen toch al dat geduim..

  Vreselijk dat gedoe met foto’s maken nu…

 4. Ik zit ook thuis met de griep, of misschien heb ik gewoon een verkoudheid en ben ik een kleinzerig meisje. In elk geval, ziek zijn is niet fijn. Veel succes met solliciteren, altijd zo stresserend…

 5. Uh oh! Niet ziek worden hoor! Of wellicht al te laat. Ennuh, das geen falen als je niet op gesprek mag. Gek! Weet je hoeveel mensen werkloos zijn op het moment. Neemt niet weg dat ik het wel voor je hoop natuurlijk!

 6. Oh my, supergaaf dat je bent uitgekozen dame! Dat zal wel weer een pak van je hart zijn, hart duimen dat ze je zullen uitnodigen, want dan is de shit aan! Ben benieuwd naar het boek wat je uitlas.

 7. Oehh niet ziek worden! Op tijd bedje in, vitapientjes nemen en lief zijn voor jezelf! 😉 Super dat je al bij een eerste sollicitatiegesprek de 2e bent! Er zijn veel mensen die x op x worden afgewezen. Dat had ik destijds ook toen ik solliciteerde als dokterassistente. Sta er open in en zie waar t begint of eindigt! Succes!

 8. awww… ik zal voor je duimen.. Hopelijk word het wat met die sollicitatie!! En je hoort van meer mensen dat ze snotterig / verkouden etc zijn. Ik loop nog steeds ziekjes rond 🙁

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top