Just chatting #16

Pfff, ik voel me beroerd! Griepje heeft me te pakken helaas, we hebben een paar dagen verstoppertje gespeeld maar hij heeft me gevonden. Gelukkig had en heb ik een paar blogjes klaar staan dus viel het hier niet gelijk stil. Plannen is toch wel handig : )

valentijnskaartEcht Valentijnsdag vieren doen we niet, onzin allemaal, je kan tenslotte iedere dag lief voor elkaar zijn. Toch wilde ik het niet helemaal voorbij laten gaan.. Mijn moeder stuurde ik een kaartje met de kus postzegel actie van post nl en die kwam netjes op tijd aan op Valentijnsdag! Voor Tommy maakte ik dit Valentijnskaartje en gaf ik het aan hem op Valentijnsdag, hij vond het lief : ) We zaten ondertussen al in carnavals outfit in Gorinchem en hebben daar zaterdag een leuke en gezellige dag gehad.

Het word hoog tijd dat ik weer eens wat meer creatief ga zijn want ik vind het nog steeds erg leuk om te doen. Voor nu kruip ik weer onder de wol, daar voel ik me prettig.. ; )

14 reacties op “Just chatting #16”

  1. wat een lief kaartje !!!! En wat leuk dat je carnaval gevierd hebt in Gorinchem!! Meis heel veel beterschap!! hopelijk knap je snel op!!

  2. Ziek zijn is verrot! Hopelijk voel je je ondertussen weer 100%?! En Valentijnsdag vinden we hier ook dikke onzin. Verplicht lief zijn voor elkaar op die ene dag.. Bah.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top