Just chatting #17

Bink is vandaag jarig! Mijn ventje is 8 geworden! Helaas is hij de laatste dagen niet zo lekker, hij spuugt best veel. Vorig weekend weer een bijdrage bij de dierenarts gebracht want hij had ook een hooikoorts aanval,, zij vertelde dat het wel zou kunnen komen door wisseling van eet tijden en nieuwe recept van het voer. Hij drinkt gelukkig wel goed en spuugt vooral schuim en gal dus het meeste eten blijft wel binnen. Gisteren bij de dierenarts speciaal voer gehaald wat rustiger is voor zijn maag. Nu maar hopen dat dat helpt. Gelukkig lijkt hij verder niet ziek, hij is gewoon zichzelf en eet graag de lekkere dingen die wij eten.

Ook zijn we afgelopen weekend op kraamvisite geweest bij vrienden,.. mennnn wat is zo’n ukkie toch schattig! Heb met plezier 2 keer met het ventje in mijn armen gezeten. Oh, en genoten van beschuit met muisjes! : )

Trouwens, vorige week reed ik een heel stuk achter een auto waar ik spontaan verliefd op werd en dat gebeurd niet vaak! Ik vind een auto niet zo snel moooi. Alleen de Mini cooper is een auto waar ik van ging kwijlen en nog steeds trouwens. Maar nu heb ik nog een nieuwe kwijl-auto, รฉรฉn die ik nooit zal rijden want zoveel geld voor een auto… Al zou ik het hebben zou ik het er nog niet voor over hebben. Maar goed, ik heb het over onderstaande beauty..

Kwijlspoor hier!

18 gedachten over “Just chatting #17”

 1. Gefeliciteerd met Bink…
  Beterschap voor hem, ik vind het zo vervelend zieke dieren ze kunnen gewoon niet zeggen wat er nu is…

 2. Gefelciiteerd met Bink, hopelijk voelt hij zich snel beter… Die auto is super! Maar ik blijf toch bij de oude Mini Cooper. Of beide!

 3. awwwww arme bink!! ๐Ÿ™ hopelijk wordt ie gauw weer beter!!! ๐Ÿ™‚ maar wel fijn dat ie wel gewoon z’n eten binnenhoudt! !! Haha die auto!!! Geweldig!! ๐Ÿ˜€ lekker beschuit met muisjes… ๐Ÿ™‚

 4. Beterschap voor de jarige bink, hoop dat ie snel weer helemaal de oude is, En eeehhh mevrouw u heeft smaak, damn wat een wagen zeg!! Die wil ik ook wel ๐Ÿ™‚

 5. Gerumm wat sneu voor Bink. Gelukkig was hij vandaag op de ‘BIG DAY’ niet ziek. Gefeliciteerd Bink! Met 8 jaar ben je zeker al een bink!! Ik was deze week ook op kraamvisite en wat een lief dotje was het ook… krijg er spontaan rammelende eierstokken van hihi

 6. Haha, die auto. Meestal als ik een auto mooi vind is het er ook eentje met een vet prijskaartje…
  Gefeliciteerd met Bink (blijf het een toffe naam vinden)

 7. jawadde, je weet nog wat je graag ziet, Sammie! Zo’n auto wil ik ook wel, maar ligt vรฉr buiten het budget dat ik ter beschikking heb.
  8 jaar is al een behoorlijke leeftijd, hopelijk gaat alles weer goed intussen met Bink?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven