Just chatting #18

Hoi : )
Even een kletspraatje tussen door.. Zo vlak voor het weekend gewoon even babbelen. Zoals jullie aan de foto kunnen zien.. De tuinbroek en ik hebben onze eerste dag samen doorgebracht!

Meer een halve dag eigenlijk.. Woensdag toen het zo warm was, was het ook erg rustig op het werk dus ben ik om 12 uur lekker naar huis gegaan. Thuis met Tommy een smoothie gedronken op ons nieuwe bankje op het balkon en de tuinbroek maar is uit de kast getrokken, het was er warm genoeg voor!

We hebben dus een nieuw bankje.. Ik had geen flauw idee wat ik Tommy kado moest doen voor zijn verjaardag tot hij zei dat hij 2 nieuwe stoelen wilde voor op het balkon. Eenmaal op de site van Ikea toch besloten dat het een bankje werd en nu staat het kado-tje mooi te wezen op ons balkonnetje in Nijmegen ; )

15april2015

We hebben het er woensdag gelijk van genomen en zijn op de fiets gestapt om burgers, broodjes en cheddar kaas te scoren. Daarna een eindje gelopen met de doggies en de Barbie (BBQ) aan gezet, heerlijke hamburgers hebben we gegeten!

Dit weekend gaan we zaterdag avond eten bij vrienden van mij en vanavond moeten we geloof ik nog naar een surprise feestje van de buurvrouw. Jullie nog plannen voor het weekend? Geniet er van!

21 gedachten over “Just chatting #18”

 1. Een bankje om buiten op te chillen is ook veel lekkerder…
  die tuinbroek staat je goed…
  Sinds ik mijne heb aangehad wil ik niets lievers meer aan dan mijn tuinbroek…

 2. Geen hele wilde plannen πŸ˜‰ vanavond lekker met vrienden eten en drinken en morgen een afscheidsfeestje van een vriendin die voor 7 maanden naar Suriname vertrekt!

 3. Awww lekker bbq! πŸ˜€ die tuinbroek staat je goed! En is ook echt super cool ! πŸ˜€
  Leuk weekend dus voor jullie! πŸ™‚ fijn weekend! Ik ga naar een festival en zondag gourmetten met vrienden!

 4. ik dacht eerlijk gezegd dat zo’n tuinbroek te warm zou zijn bij de zomerse temperatuur.
  Jullie weten ook wel te genieten hΓ©! En een mooi vooruitzicht voor het weekend.
  Wij hebben helemaal niks op het programma, eigenlijk redelijk uniek… πŸ˜‰

  Groetjes!

  (off topic: ik heb de blogmannen-tag gepubliceerd)

 5. Dus de eerste bbq is alweer geweest? Wij bbq-en hooguit 2 keer in het jaar dus het moet echt wel hartje zomer zijn willen we onze Weber aanzetten…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven