Just chatting #19

Is alweer een tijdje geleden dat ik gewoon even heb bijgekletst geloof ik, niet dat ik heel veel nieuws te vertellen heb ; ) Ik kijk uit naar het weekend, voorlopig het laatste lange weekend in de planning en dan moet ik fulltime door tot eind juli, dan heb ik vakantie!

Dat lijkt nu nog een eeuwigheid maar ik weet dat de weken voorbij vliegen dus ik kijk er erg naar uit. 2 Hele weken geen wekker, 2 hele weken niet naar dat piep bedrijf, heerlijk! Dit lange weekend hebben we niet veel plannen maar het Smaakmarkt festival komt weer naar Nijmegen dus daar wil ik zeker even naar toe. Vorig jaar was het er ook erg gezellig. Hoop dat het weer dit weekend een beetje mee zit. Wat zijn jullie plannen?

De leuke gele roosjes op de foto.. waren na 4 dagen al dood! Gelukkig heb ik de foto’s nog ; ) en de Ananas kaars staat ook nog steeds te pronken, die gaat gelukkig niet dood : )

Vertelde ik gisteren nog vrolijk dat ik alle smaken van Tony’s uitproberen van mijn bucketlist kon afstrepen.. Heeft Tony’s weer een nieuwe smaak! Verdorrie.. Dit weekend maar even naar de Appie. 2 weken geleden voor het eerst bij een Appie XL geweest, menn wat een enorme winkel! Daar hebben ze echt alles!

Nou, das wel weer genoeg gekletst, heel veel zinnigs komt er niet uit : ) Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend! Nog maar 2 werkdagen te gaan, whoohoo!

28 gedachten over “Just chatting #19”

 1. Hier geen wekker maar een baby die ’s ochtends van zich laat horen. Maar ik vind het wel fijn dat ik daarna wel weer terug in bed kan duiken, omdat ik vanuit huis werk. Zeker na de korte nachten is dat wel fijn πŸ™‚

 2. Oeeh nu heb ik ook zin om weer eens boodschappen te doen bij AH XL, gewoon om te kijken en dingen zelf te scannen (er is niet een andere supermarkt hier in de stad waar dat nog meer kan).

 3. Lekker lang weekend! Met mijn hoofd ben ik al ergens op vakantie en ik hoop dat het snel eind juli is.

  PS. Ik heb de tag Sharing is Caring net online gegooid!

 4. Oeh, Tony Chocolonely! Ik wil daar ook wel alle smaken van uitproberen, jij bent goed bezig iig! En waar heb je die leuke lampen vaasjes vandaan D: Ik zag ze al eens eerder voorbij komen ergens en het lijkt me zo leuk om er een DIY mee te doen :3

 5. Ja, het is maar goed dat je de fotoΒ΄s nog hebt en mooie ook! πŸ™‚ En ik kan me voorstellen dat je naar je vrije dagen uitkijkt. Af en toe heeft een mens dat nodig!

 6. hahhahaha, die repen kom ik nu overal tegen op blog, ik zie ze in de winkel, de keuze van soorten chocolade is nu zo groot geworden, dat ik ze vaak gewoon laat liggen, omdat ik niet kan kiezen, hahahaha

  En misschien, komt dat ook wel doordat ik ooit in een chocolade fabriek heb gewerkt, seizoenswerk in de wintertijd, en je mocht eten wat je wilde.. ja dat was een goede zet van de fabriek… lol, 3 dagen hooguit en je bent genezen πŸ˜‰

 7. Hoeveel smaken heeft Tonys nou onderhand zeg? Ik wil echt nog een kokos versie die ook echt naar kokos smaakt. of zoals Bounty. Lijkt me ook erg lekker haha

 8. Haha nieuwe Smaak ? Haha ik heb die nog niet gezien… Moet ik maar eens naar de AH gaan… En jij ook nog een fijn / lang weekend πŸ™‚

 9. Helemaal niet goed dat ik hier nu net heb gelezen over een nieuwe smaak van Tony’s… pfff, zo komt het natuurlijk nooit goed met mijn strijd tegen de overtollige kilo’s!

  1. Haha, die van mij waren al allemaal opgedroogd en hard en bruin geworden voor ik ze weg gooide dus herkenbaar wat je zegt πŸ™‚

 10. Haha, ik denk dat je die tony’s nooit kunt afstrepen! Blijven vast nieuwe en nieuwe (en nieuwe) komen… Succes πŸ˜‰

 11. Ach lieve Sammie, als het kon zou ik je nu overspoelen met chocolade, knuffels en een klap voor dat peeeeep bedrijf. Het komt allemaal goed, maar soms is volwassen zijn gewoon kut eh. Geniet van het weekend, laten we hopen dat het eeuwig duurt <3

 12. ik vind het zo jammer dat aankomend weekend het laatste lange weekend is, ik begon er net aan te wennen…
  Tycho blijft maar aan mij vragen wanneer ik die ananaskaars nu ga branden, ik vind het zo zonde, hahaha…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top