Just chatting #2

Ben ik weer even voor een kletspraatje! (uhu, uhu) Vorige week donderdag avond ging ik weer is gezellig met mijn mams de stad in en scoorde ik 2 ringen, een broek en deze mooie schoenen! Ik was al een tijd op zoek naar zo’n soort laarsje en bij de Shoetime in Gorinchem liep ik er zo tegenaan!

Dat werd dus even passen en toen kon ik helemaal geen nee meer zeggen! Ik had alleen niet naar het prijsje gekeken en bij de kassa schrok ik dus wel even.. maar voor 80 euro heb je wel wat.. (denk ik dan maar) ze zijn van het merk BIBOB (kende ik helemaal niet)(who cares!?) en ze lopen heerlijk!! Nu al mijn favoriete schoen!

shoes1

Ik heb de WordPress app op mijn telefoon en nu had ik dit weekend de meldingen daarvan ook maar is aangezet en wat is dat leuk! (goeie move sam, goeie move!) Als jullie een reactie achterlaten krijg ik dat dus in mijn scherm te zien en gaat er een leuk geluidje af! (Aanrader!)

screenphoneWeer wat leuke instagrammers die ik met jullie wil delen 🙂 Bulldog love bij buddhabully (onwijs mooie foto’s). Roccobeefcake omdat ik nooit genoeg heb van leuke bullies! Adriana voor haar mooie vrolijk gekleurde foto’s! En Judith om dezelfde reden.. zo leuk!

Oh, en heb je dit gezien bij Liliane? Zo cool!

Dus..

Doei!

15 gedachten over “Just chatting #2”

  1. Leuke schoenen! Die notificaties van de WP app zijn inderdaad handig, maar bij mij doen ze het niet altijd. Zo had ik vanmorgen al een stuk of 5 reacties terwijl ik geen melding heb gehad en er in het tabje Notificaties ook niks staat. Af en toe gaat ie ’t opeens weer doen 🙂

  2. Leuke laarsjes. Ik had pas ook zulke laarsjes gepast, maar die zaten niet zo fijn (waren ook een flink stuk goedkoper). Die app heb ik nog niet, maar ik kijk meestal gewoon op de computer.

  3. Pingback: Instagram tag | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top