Just chatting #20

Ik moet vandaag en morgen nog werken en dan heb ik eindelijk vakantie! Ik kan niet wachten, de wekker die niet meer gaat, niks moeten doen, tijd genoeg voor de hondjes en niet op tijd naar bed. Het ziet er naar uit dat het weer ook wel mee gaat werken dus.. Jeej!

Vandaag zie ik Tommy weer nadat we maandag ochtend gedag hebben gezegd. Het waren maar 3 nachten maar ik vond het best moeilijk, niet alleen ik, ook Punk vond het niet tof. Ze was de afgelopen dagen haar baas veel aan het zoeken. Zo sneu om te zien.. Ik denk dat ze vanavond dolblij is : ) Ik ook! ; )

Deze laatste week voor de vakantie gaat bijzonder traag trouwens! Zo irritant is dat en het ergste is nog dat ik al weet dat de vakantie als een speer voorbij zal gaan.

Maandag avond heb ik mijn mams weer even gezien, lekker samen gegeten en daarna bij oma op viste geweest. Dinsdag avond kwam een vriendin eten die ik al maanden niet gezien had! Dat was zo gezellig! En mijn pasta viel in de smaakΒ  : ) Gister avond mocht ik bij vrienden komen eten en die hadden ook toetjes gehaald, Sammie was blij ; )

Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen nu, ik kijk ontzettend uit naar morgen 5 uur waarbij ik mijn werk voor 2 weken gedag kan zeggen. De Vierdaagse feesten die gaan beginnen en gewoon leuke dingen doen.

Gaat bij jullie de laatste week voor je vakantie ook altijd zo traag?

23 gedachten over “Just chatting #20”

 1. Je hebt inderdaad wel een goed moment uitgezocht om vakantie te nemen. Wanneer dat afgelopen week was geweest, zou ik wel hebben gebaald als ik jou was, haha!
  En fijn dat Tommy er weer bijna is πŸ™‚

 2. Heerlijk dat je morgen vakantie hebt en dat Tommy terug is. Ik kan zo genieten van het moment dat mijn vakantie begint en het toeleven ernaar is stiekem ook wel heel leuk.

  Nog ff bikkelen, je bent er bijna πŸ˜‰

 3. Ik had het juist andersom, ik ben natuurlijk altijd een single huismama geweest en die laatste week voor de vakantie ging altijd ontzettend snel dat ze thuis was en bleef, hahahaha

  Maar ik herken het nog wel van heel vroeger toen ik nog op school zat zelf en de korte tijd dat ik wel gewerkt heb voor ik mama werd… πŸ˜‰ En voor leuke dingen kruipt de tijd altijd langzaam is het eenmaal zover dan schiet het ook weer zo voorbij, pffffffffff

  Voor nu, geniet van je voorpret en morgen om 5 uur is het zover!
  X

 4. Fijn dat je bijna vakantie hebt! En ik herken het alleen slapen probleem heel erg haha, echt een baby ben ik soms. Gelukkig komt hij weer thuis πŸ™‚

 5. Oh die laatste dagen zijn de ergste van het hele jaar. Oh nee, dat is de dag na je vakantie, maar dan nog…. Ik weet nog wel dat het bij mij altijd zo erg was dat ik het vaak niet meer volhield en ’s middags uit pure wanhoop nog een paar uur verlof opnam ook. Nog even bikkelen, meid. Morgen is het zover!

 6. Jup, heel traag, en mijn vakantieweekje zit er al weer bijna op helaas πŸ™
  Fijn dat het baasje/vriendje vanavond weer terug zal zijn πŸ™‚

 7. Oh bijna bijna! Ik ben ook vrij na morgen, helaas om te gaan verhuizen komende week. Bleh! En dan in augustus ‘echt’ vakantie πŸ˜€ JEEJ! Is dat jullie tuin, zo aan het water? Ziet er lekker uit in ieder geval!

 8. ik moet nog 2 nachtjes werken, Sammie, en dan 3 weekjes verlof.
  Ik kijk er naar uit!!!
  Veel plezier in jouw vakantie, Sammie!

 9. Leuke post. De tijd voor de vakantie gaat extra langzaam. Ik ga dan steeds op de klok kijken dan gaat de tijd nog langzamer voorbij. Reuze irritant.

 10. Normaal vliegen de dagen voorbij maar juist dan gaat het ontzettend traag. Maar goed, er komt vanzelf een einde aan je werkdag morgen en dan kun je lekker 2 dagen van je vrijheid genieten!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven