papieren rietjes

Just chatting #21

Het is gewoon alweer eind augustus! Wat vliegt de tijd! Nog heel even en dan zijn we in september aanbeland, de maand waarin mijn blog 1 jaar bestaat! Uiteraard gaat dat gevierd worden, want 1 jaar bloggen is wel een klein feestje waard.. Toch? ; )

Gisteren had ik een offline dagje, ik keek pas in de avond even op instagram en twitter en een blogje kwam er niet online. Moet zeggen dat dat best lekker was, zo’n dagje offline!

Wat heb je verder allemaal gedaan Sam? Nou niet zo heel erg veel eerlijk gezegd. Afgelopen weekend kregen we op zaterdag visite die met ons mee pizza aten, Tommy bakte weer verse pizza’s en dat was weer smullen! De baby van de visite had een heerlijk bol hoofdje en dat is heerlijk om naar te kijken, die baby vetjes zijn zo cute!

Zondag deden we rustig aan en we dronken even wat op het terras, aten een frietje en ik deed een poging om de wasmanden leeg te wassen.. Is bijna gelukt! ; ) Mijn hoepel kwam binnen.. Die heb ik verder nog niet aangeraakt.. Schandalig Sam! Ja ja, ik weet het maar je bent een luie donder of je bent het niet..

Nee, dat is niet helemaal waar.. Ik wil hem gewoon even eerst met fatsoenlijk daglicht op de foto zetten zodat ik het dus weer met jullie kan delen! Dat ik dus nog niet gehoepeld heb is dus omdat ik vooral aan jullie denk ; )

Verder ben ik druk op zoek naar een nieuwe layout voor mijn blog maar ik vind kiezen echt vreselijk moeilijk! Dat staat dus in de planning, misschien dat ik er donderdag uit kan komen, dan heb ik lekker een dagje vrij voor mezelf! Even geen wekkertje om half 7, kan niet wachten!

Hoe ist met jullie?

Vulde jij mijn blog enquΓͺte al in? Kan helemaal anoniem en je zou me er mee helpen ; )

33 gedachten over “Just chatting #21”

 1. Haha, goed excuus om niet te hoepelen hoor πŸ˜‰ Snel die foto maken en beginnen, het is hartstikke leuk!

  Wat een lekker vooruitzicht: die vrije dag op donderdag πŸ™‚

 2. Leuk zo’n blogje! Ik heb nu wel zin in pizza en inderdaad schandalig dat je nog niet gehoepeld hebt haha! Ik koop zelfs niet eens een hoepel, omdat ik vermoedt dat ik het ook niet ga doen haha! en een nieuwe lay-out kiezen is altijd heel leuk, maar inderdaad heel moeilijk! Daarom heb ik besloten maanden geleden om een design te laten ontwerpen door een webdesigner! Dat is echt de beste keuze geweest die ik ooit gemaakt heb voor mijn blog! (:

 3. Wat lekker, een dagje voor jezelf en even niet bloggen. En dat gewoon elke week doen. Mooi voornemen. HΓ©, en je bestaat (pas!) bijna een jaar lees ik. Wat heb jij het leuk voor elkaar gekregen met je blog in die nog-best-wel korte tijd. Succes met het vinden van een nieuwe lay-out. Ik ben benieuwd!

 4. Haha, blame it on us dat je niet gehoepeld hebt. Mjammie, zelfgemaakte pizza’s! Daar zal ik ook nog eens werk van moeten maken voor de zomer helemaal uit is want tjonge wat gaat het toch weer snel. Geniet van je vrije dagje!

 5. Tijd vliegt hΓ©, niet normaal. Voor je het weet is het alweer kerst en oud & nieuw. Waar ik stiekem wel zin in heb hihi. Ik hou van de zomer, begrijp me niet verkeerd πŸ˜‰ Keuzestress, ik ken het haha. Ik wil ook een andere layout. Helaas is dat niet iets wat je zomaar “ff” verandert. Ik ben benieuwd wat het gaat worden trouwens.

 6. Heerlijk om even zo’n kletsartikeltje te lezen! En wat een leuke naam trouwens: Sam (dat hoor je niet vaak meer!) πŸ™‚ Ik ben benieuwd hoe je nieuwe layout gaat worden! Ik vind deze namelijk ook al super mooi!

 7. Oeh wat een super leuk artikel! En hoepelen .. Ik ben echt benieuwd haha, wil er ook mee beginnen. Ik ben benieuwd naar de foto’s van je hoepel en hoe hij bevalt ! Liefs, fijne dag xx

 8. Een heerlijke week voorbij gegaan en zo’n dagje offline is ook weleens lekker, heb ik nu al dagen met zo hier en daar even wat lezen en reageren maar zelf actief zijn? πŸ˜‰

  En die hoepel, hahahaha ja heel erg lief dat je dat voor ons doet, ben erg benieuwd πŸ˜€

  X

  1. Ook via een andere blogger eerlijk gezegd. Ik vind sporten echt niet leuk, helemaal niet als ik er ook nog de deur voor uit moet dus ik dacht dat dit de perfecte oplossing zou zijn πŸ™‚

 9. Ah hoepelen.. Ik kocht er twee maanden geleden één, maar gebruik hem veel te weinig!
  Heerlijk zo een offline-dag πŸ™‚

 10. Wat leuk dat je al bijna een jaar blogt! Ik ben heel erg benieuwd naar jou hoepel ervaringen. Ik ben er al een tijdje nieuwsgierig naar, want ik weet niet of het echt iets voor mij zou zijn. Ben dus benieuwd naar de foto’s die hopelijk snel gemaakt zullen worden, zodat je aan de slag kan haha! X

 11. Heerlijke blog weer om te lezen! Lekker no nonsense! En ja, die hoepel… misschien is het ook wel wat voor mij maar goed, dan moet ik hem natuurlijk ook eerst op de foto zetten dus mezelf kennende ben ik er pas klaar voor ergens rond oktober…

 12. Een dagje offline is best lekker af en toe!! En een dagje voor jezelf… dat zou je vaker moeten doen. πŸ˜‰
  Hier ontzettend aan het afkicken van mijn Lowlands avontuur. Binnenkort even een blogje over typen want het was gaaf!!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top