33 In Just chatting

Just chatting #21

papieren rietjes

Het is gewoon alweer eind augustus! Wat vliegt de tijd! Nog heel even en dan zijn we in september aanbeland, de maand waarin mijn blog 1 jaar bestaat! Uiteraard gaat dat gevierd worden, want 1 jaar bloggen is wel een klein feestje waard.. Toch? ; )

Gisteren had ik een offline dagje, ik keek pas in de avond even op instagram en twitter en een blogje kwam er niet online. Moet zeggen dat dat best lekker was, zo’n dagje offline!

Wat heb je verder allemaal gedaan Sam? Nou niet zo heel erg veel eerlijk gezegd. Afgelopen weekend kregen we op zaterdag visite die met ons mee pizza aten, Tommy bakte weer verse pizza’s en dat was weer smullen! De baby van de visite had een heerlijk bol hoofdje en dat is heerlijk om naar te kijken, die baby vetjes zijn zo cute!

Zondag deden we rustig aan en we dronken even wat op het terras, aten een frietje en ik deed een poging om de wasmanden leeg te wassen.. Is bijna gelukt! ; ) Mijn hoepel kwam binnen.. Die heb ik verder nog niet aangeraakt.. Schandalig Sam! Ja ja, ik weet het maar je bent een luie donder of je bent het niet..

Nee, dat is niet helemaal waar.. Ik wil hem gewoon even eerst met fatsoenlijk daglicht op de foto zetten zodat ik het dus weer met jullie kan delen! Dat ik dus nog niet gehoepeld heb is dus omdat ik vooral aan jullie denk ; )

Verder ben ik druk op zoek naar een nieuwe layout voor mijn blog maar ik vind kiezen echt vreselijk moeilijk! Dat staat dus in de planning, misschien dat ik er donderdag uit kan komen, dan heb ik lekker een dagje vrij voor mezelf! Even geen wekkertje om half 7, kan niet wachten!

Hoe ist met jullie?

Vulde jij mijn blog enquête al in? Kan helemaal anoniem en je zou me er mee helpen ; )

 • Lies
  augustus 25, 2015 at 10:11 am

  Wat een lekker kletspraatje! Ik hou ook echt van verse pizzas, moet ik ook weer eens een keer gaan maken hihihi:)

 • Sas
  augustus 25, 2015 at 10:35 am

  Fijn blogje dit! Geniet van je Donderdag… Ben erg benieuwd naar je nieuwe layout. Veel zoek en knutsel plezier!

 • Sanne
  augustus 25, 2015 at 10:56 am

  Leuk is je artikel, ik ben nieuwsgierig naar de foto’s met je hoepel.

 • Bente
  augustus 25, 2015 at 11:25 am

  Haha, goed excuus om niet te hoepelen hoor 😉 Snel die foto maken en beginnen, het is hartstikke leuk!

  Wat een lekker vooruitzicht: die vrije dag op donderdag 🙂

 • Renate
  augustus 25, 2015 at 11:30 am

  Leuk zo’n blogje! Ik heb nu wel zin in pizza en inderdaad schandalig dat je nog niet gehoepeld hebt haha! Ik koop zelfs niet eens een hoepel, omdat ik vermoedt dat ik het ook niet ga doen haha! en een nieuwe lay-out kiezen is altijd heel leuk, maar inderdaad heel moeilijk! Daarom heb ik besloten maanden geleden om een design te laten ontwerpen door een webdesigner! Dat is echt de beste keuze geweest die ik ooit gemaakt heb voor mijn blog! (:

 • Ester
  augustus 25, 2015 at 11:35 am

  Klinkt als een prima week! Ik vind je huidige lay-out juist leuk!

 • Annelies
  augustus 25, 2015 at 11:39 am

  Wat lekker, een dagje voor jezelf en even niet bloggen. En dat gewoon elke week doen. Mooi voornemen. Hé, en je bestaat (pas!) bijna een jaar lees ik. Wat heb jij het leuk voor elkaar gekregen met je blog in die nog-best-wel korte tijd. Succes met het vinden van een nieuwe lay-out. Ik ben benieuwd!

 • Anne-Sterre
  augustus 25, 2015 at 11:43 am

  Ik ben benieuwd naar je hoepel-avontuur, ik ben ook een beetje een lui geval dus ik herken het wel haha. Zelfgemaakte pizza’s zijn zo lekker, nomnom.

 • Elaintje
  augustus 25, 2015 at 11:58 am

  Ik ben wel benieuwd naar je hoepel. Ik wilde deze week een hele mooie bestellen, maar toen bleken alle hoepels uitverkocht.

 • Miss Paperfection
  augustus 25, 2015 at 12:33 pm

  Haha, blame it on us dat je niet gehoepeld hebt. Mjammie, zelfgemaakte pizza’s! Daar zal ik ook nog eens werk van moeten maken voor de zomer helemaal uit is want tjonge wat gaat het toch weer snel. Geniet van je vrije dagje!

 • Marij
  augustus 25, 2015 at 12:33 pm

  Dat is zeker een feestje waard komende maand! Babyvetjes haha…moppie heeft ook nog van die lekkere hamsterwangetjes 😉

 • Anna
  augustus 25, 2015 at 1:42 pm

  Wiehoe, bijna een jaar oud! Wat leuk :)! Fijn hè, af en toe een offline dagje.

 • Nina Simplynspecial
  augustus 25, 2015 at 1:54 pm

  Tijd vliegt hé, niet normaal. Voor je het weet is het alweer kerst en oud & nieuw. Waar ik stiekem wel zin in heb hihi. Ik hou van de zomer, begrijp me niet verkeerd 😉 Keuzestress, ik ken het haha. Ik wil ook een andere layout. Helaas is dat niet iets wat je zomaar “ff” verandert. Ik ben benieuwd wat het gaat worden trouwens.

 • Ismay
  augustus 25, 2015 at 3:37 pm

  Heerlijk om even zo’n kletsartikeltje te lezen! En wat een leuke naam trouwens: Sam (dat hoor je niet vaak meer!) 🙂 Ik ben benieuwd hoe je nieuwe layout gaat worden! Ik vind deze namelijk ook al super mooi!

  • zosammie
   augustus 28, 2015 at 1:26 pm

   ohh dankjewel 🙂 Sam is eerlijk gezegd een afkorting 😉

 • Nadine
  augustus 25, 2015 at 3:54 pm

  Oeh wat een super leuk artikel! En hoepelen .. Ik ben echt benieuwd haha, wil er ook mee beginnen. Ik ben benieuwd naar de foto’s van je hoepel en hoe hij bevalt ! Liefs, fijne dag xx

 • Morgaine
  augustus 25, 2015 at 3:57 pm

  Een heerlijke week voorbij gegaan en zo’n dagje offline is ook weleens lekker, heb ik nu al dagen met zo hier en daar even wat lezen en reageren maar zelf actief zijn? 😉

  En die hoepel, hahahaha ja heel erg lief dat je dat voor ons doet, ben erg benieuwd 😀

  X

 • Joor
  augustus 25, 2015 at 4:25 pm

  Lekker zo’n dagje offline!!! 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je hoepel!!! 😀

 • Olga
  augustus 25, 2015 at 5:09 pm

  Ik lees op steeds meer blogs over die hoepels, hoe ben jij op het idee gekomen te gaan hoepelen? 🙂

  • zosammie
   augustus 28, 2015 at 1:25 pm

   Ook via een andere blogger eerlijk gezegd. Ik vind sporten echt niet leuk, helemaal niet als ik er ook nog de deur voor uit moet dus ik dacht dat dit de perfecte oplossing zou zijn 🙂

 • Tessa | 52druppels.nl
  augustus 25, 2015 at 5:50 pm

  ik vind je huidige lay-out juist zo mooi! benieuwd wat het straks gaat worden. geniet van je vrije dag!

 • Saar
  augustus 25, 2015 at 6:22 pm

  Je enquete heb ik al ingevuld. Ben benieuwd naar je hoepel!

 • Kim
  augustus 25, 2015 at 6:46 pm

  Ah hoepelen.. Ik kocht er twee maanden geleden één, maar gebruik hem veel te weinig!
  Heerlijk zo een offline-dag 🙂

 • Billy
  augustus 25, 2015 at 6:58 pm

  ik wil ook nog uitkijken naar een nieuwe layout, maar zoals je schrijft…kiezen is moeilijk!
  Groetjes!

 • Miriam
  augustus 25, 2015 at 9:04 pm

  Jaaaa, blog verjaardasfeestje! I’m in 😀

 • onderdeblauweregen
  augustus 26, 2015 at 12:01 pm

  Hahaha goed excuus om niet te hoelahoepen, maar leuk idee. Benieuwd naar je hoepel, fijne vrije dag morgen

 • Esther
  augustus 26, 2015 at 1:03 pm

  Wat leuk dat je al bijna een jaar blogt! Ik ben heel erg benieuwd naar jou hoepel ervaringen. Ik ben er al een tijdje nieuwsgierig naar, want ik weet niet of het echt iets voor mij zou zijn. Ben dus benieuwd naar de foto’s die hopelijk snel gemaakt zullen worden, zodat je aan de slag kan haha! X

 • Denise
  augustus 26, 2015 at 6:39 pm

  Welke hoepel heb je besteld?? 😀

  • zosammie
   augustus 28, 2015 at 1:23 pm

   Ben van plan er nog een blogje over te schrijven maar hij is zwart met roze 😉

 • Wanda
  augustus 26, 2015 at 8:05 pm

  Heerlijke blog weer om te lezen! Lekker no nonsense! En ja, die hoepel… misschien is het ook wel wat voor mij maar goed, dan moet ik hem natuurlijk ook eerst op de foto zetten dus mezelf kennende ben ik er pas klaar voor ergens rond oktober…

 • Bibiane
  augustus 27, 2015 at 10:54 am

  Even offline zijn kan inderdaad heerlijk zijn. Hoepelen is echt niks voor mij. Ik lijk wel een mislukte danser (wacht, dat ben ik ook…)

 • Rachel
  augustus 27, 2015 at 10:56 am

  weer leuk geschreven! en ik heb ook een hoepel ideaal!

 • Maggie
  augustus 27, 2015 at 1:41 pm

  Een dagje offline is best lekker af en toe!! En een dagje voor jezelf… dat zou je vaker moeten doen. 😉
  Hier ontzettend aan het afkicken van mijn Lowlands avontuur. Binnenkort even een blogje over typen want het was gaaf!!