Just chatting #22

Zoooo, en toen stond het hier ineens een paar dagen stil. Dat was gek he? ; ) Misschien ook niet zo heel vreemd want ik gaf vorige week al aan dat ik even Toos Inspiratieloos was en dat sluimerde nog even een paar dagen door. Tel daar een druk maar leuk weekend bij op en dan is het ineens alweer een nieuwe week.

Vrijdag stopte ik om 2 uur met mijn werkweek en besloot dat het tijd was voor weekend. Om 3 uur was ik thuis en om 4 wandelde Tommy en ik in het zonnetje een klein rondje Nijmegen. Ik maakte een paar fototjes en daarna gingen we voor een borrelplankje op het terras. Ik vind het altijd heerlijk zitten bij Vlaams Arsenaal. Vrijdag avond eindigde met een filmpje en een hond met een blaasontsteking.

Waardoor wij zaterdagochtend dus in de woonkamer een plas vonden en weer naar de dierenarts in Duitsland reden met Punk. Met een prikkie met antibiotica en een doosje pillen konden we weer terug naar huis en begon Tommy aan het maken van pizzadeeg want die avond zouden wij gaan genieten van verse pizza!

Zaterdagmiddag kwamen mijn gezellige oom en aanhang tante naar Nijmegen en na een shop sessie (we gingen samen los bij de Primark terwijl mijn oom en Tommy de rest van de stad bekeken) was het dus tijd voor pizza bakken! Tommy bakte vooral de pizza.. Wij aten ; ) Na een super gezellige avond met heerlijke pizza en borrels en een glas (witte) wijn (thank god) die tegen de muur aanvloog (sja, ik ben soms een beetje lomp) en bonbons en heel veel muziek gingen zij weer op huis aan en deden wij een laatste rondje met de honden.

Zondag was het tijd voor Tommy om het cadeau voor mijn neefje in elkaar te knutselen, ik werkte de was weg, maakte een paar foto’s van mijn geweldige nieuwe trui en we keken samen weer een film.

Deze week vertrekt Tommy weer voor een paar dagen naar Duitsland voor zijn werk en ben ik dus voor het eerst een aantal dagen alleen in Nijmegen. Gezellig?  Nee. Ontspannen?  Nee. Nieuwe ervaring?  Ja. Of ik voor mijzelf ga koken?  Waarschijnlijk niet. Gelukkig lust ik ook heel veel dingen die niet gekookt hoeven te worden ; )

28 reacties op “Just chatting #22”

 1. Hihi aah zonder Tommy in Nijmegen! Het is maar voor een paar dagen en des te leuker is het wanneer hij weer terug is! 🙂 Hopelijk gaat het met Punk weer beter, wat naar zeg!

 2. Je bent er weer!! Arm hondje met zijn blaasontsteking. Gaat dat ondertussen al weer wat beter? En er is niks aan om voor jezelf te moeten koken… ik weet er alles van 😉 Wat Marion al zegt; pizza bestellen, friet halen en shoarma bestellen. Probleem opgelost. Oh en af en toe misschien aan een wortel knagen zodat je je vitamientjes nog binnen krijgt.

 3. Waar vond je het nou zo leuk zitten vrijdag? Er is een woordje weggevallen denk ik 🙂 Ik hou ook heel erg van dingen die niet gekookt hoeven te worden!

 4. Wat naar dat je hond blaasontsteking had, maar moet je daarvoor echt helemaal naar Duitsland? (of is het niet zo ver weg vanuit jou haha?). Ieder geval welkom terug en hopelijk heb je weer wat inspiratie gekregen! (:

  1. Duitsland is inderdaad maar een klein stukje vanaf Nijmegen en de dierenartsen zijn daar zo ontzettend kundig! Nog 1 voordeel.. Het is er ook goedkoper als in Nederland

 5. Toevallig dacht ik gister even dat misschien mijn bloglovin linkje met jou niet meer werkte vanwege de stilte… Gelukkig niks aan het handje! En tip voor deze week. Ik heb wel eens gehoord dat ze bij een snackbar ook heel goed kunnen koken. Bij die van ons wel tenminste… 😉

 6. Ahw, je hondje. Hoop dat het snel beter gaat. Vind het altijd zo vervelend als mijn huisdieren iets mankeren. Ik vind Punk trouwens wel een hele vette naam, haha.

 7. Borrelplankje op het terras klinkt heerlijk! Zo fijn dat dat nog even kon met dat zachte weer! Nu is het opeens een flink stuk kouder geworden helaas. Hopelijk blijft het zonnetje er wel bij schijnen, dan is het minder erg 🙂

 8. There you are 😉 Balen van de blaasontsteking, gaat het nu weer goed met doggie? Alleen zijn sucks, vind ik dan hé 😉 Maar lekker rustig is het wel! Ik wens je een fijne week! Liefs Nina

 9. Je hebt in elk geval niet stilgezeten, die blogjes komen vanzelf weer 🙂 Alleen zijn is ook niet leuk, gelukkig komt het niet al te vaak voor, dat scheelt.

 10. Hahaha, ik kook ook nooit voor mezelf als Ricardo er niet is. Dat kost gewoon teveel moeite en ik weet dan nooit wat ik moet maken!

 11. Hahahaha zo grappig dat iedereen meteen… terwijl… lol.. gaf ik je nog… 😉

  Maar je was dus ook gewoon even druk met andere gezellige dingen op Punk na, dat is wat minder natuurlijk, ik hoop dat het nu goed met hem gaat, alweer een stuk beter. En komende week, oef, vuurdoop voor jou, kan alleen maar oplaaien, elkaar missen, daarna vonken als ie weer terug komt, spatten 😛 hi hi

  En wat dat koken betreft, niet doen! Lekker genieten van alles wat je niet hoeft te koken en als het kan, gewoon lekker bestellen en laten bezorgen 😀

  X

 12. Af en toe even afstand nemen is alleen maar goed en werkt meestal juist motiverend om daarna weer verder te gaan. Hopelijk gaan de komende dagen snel voorbij zodat Tommy er snel weer is!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top