just chatting zosammie

Just Chatting #23

Twee keer in 1 week tijd gewoon even kletsen hier.. Het moet niet gekker worden! Ik wil gewoon even wat random dingen delen die te klein zijn voor 1 heel artikel dus vandaar ; ) Deze foto maakte ik vorige week onderweg naar het werk, ik mis het.. Deze week is het iedere dag grijs, grijs, grijs.. Ik vind het koud en heb al de hele week de verwarming aan als ik thuis ben.

Vandaag komt Tommy weer thuis! Ik heb het overleefd.. Natuurlijk heb ik het overleefd! Maar echt leuk vond ik het niet, niks aan in Nijmegen in je uppie, gelukkig kwam mijn mams dinsdag avond nog even langs en hebben we samen pizza gegeten. Die was weer lekkerrrrr! Gisteren had ik ruzie met de tv die het ineens niet meer deed en ik slaap al de hele week in een pyjama omdat het zo freaking koud is alleen in bed.

Tony's Chocolonely popcorn discodip

Tony's discodip popcornOver lekker gesproken, die nieuwe Tony’s, Tony’s Chocolonely Popcorn Discodip. Die is echt heeeeeel lekker! Popcorn Discodip bekt ook zo lekker dat ik het regelmatig hardop zeg ; ) Mijn eerste reep is in ieder geval al op en (ik wil meer) ik vond dat je de popcorn maar ook de discodip echt wel kon proeven.

Tony's Limited EditionVoor Tommy kocht ik de andere variant omdat hij pure chocolade wel lekker vind. Amandel en zeezout was volgens Tommy beide goed te proeven en hij vond de reep lekker. Deze 2 Limited Edition repen zijn bij ons in huis dus welkom.

Ik vond het trouwens erg lief dat jullie allemaal vroegen hoe het nu met Punk was maandag. Het gaat goed, de medicijnen die ze gekregen heeft lijken de blaasontsteking onder controle te hebben. Voor de zekerheid moeten we nog wel even een potje urine laten checken. Dit zullen we morgen moeten doen voordat we naar de verjaardag van mijn neefje gaan. Ik hoop dat het morgen een beetje droog is.

Het viel me trouwens wel op dat vele van jullie denken dat Punk een mannetje is hihi. Nope Punk is een dame op leeftijd en is de hond van Tommy (ze is erg beledigd nu ze meerdere keren een hij is genoemd door jullie)  ; ) ik heb haar al eens voorgesteld op mijn blog, dit kun je hier vinden. Bink (mijn Engelse bulldog) vind je hier.

Vanavond word het voor mij wassen, stofzuigen en dweilen zodat alles weer strak is voor het weekend. En dan wachten tot Tommy weer thuis komt, niet alleen ik zal daar heel blij mee zijn maar ook Punk, ze mist haar baas duidelijk en is in de avond heel stil.

Alvast een fijn weekend allemaal!

19 gedachten over “Just Chatting #23”

 1. Ahh kijk dat wordt vanavond een klein feestje wanneer Tommy thuis komt ;).
  De chocolade repen van Tony’s heb ik nog nooit gehad, kan er denk ik ook maar beter niet aan beginnen, niet goed voor me :p haha.

  Fijn weekend meid.
  Lfs.x

 2. Alleen in bed is ook koud brrr…en inderdaad het was flink grijs afgelopen dagen. Gelukkig voor jou (en jullie meisje :-)) komt je lieve mannetje weer thuis. En kunnen jullie Tony samen delen. Fijn weekend saampjes!!x

 3. Aah die Tony’s, ik moet hem echt gaan proberen maar ik vind hem maar nergens grrr. Altijd uitverkocht of ”niet in het assortiment” *snik*. Fijn dat je vriend weer thuis komt 🙂 Fijn weekend!

 4. Fijn dat Tommy weer bijna thuis is.

  Ik vind deze Tony’s ook echt lekker en ik vind het jammer dat het een limited edition is (misschien maar goed ook ;-)).

  Zulke kletspraatjes vind ik juist leuk hier!

  Sorry madame Punk!

 5. Voorlopig heb ik die LE van Tony’s nog niet in de winkel gezien. Ja, wat ging het snel dit jaar. Van zomer direct naar putteke winter. Gelukkig dat ik terug met de verwarming aan kan slapen. Fijn weekend! x

 6. Wat ziet die Tony’s er gezellig uit! Ik kreeg er vanavond één van m’n moeder, maar helaas is dat precies de smaak waar ik kotsmisselijk van word (die met zeezout). Jammer, maar ergens ook maar goed, want ik mag helemaal niet snoepen van mezelf.

 7. Ik heb nog steeds nooit Tony’s op.. dus ik heb werkelijk waar geen idee! Fijn dat Tommy terug is en het met Punk ook goed gaat! 🙂

 8. Whahahaha ja Punk klinkt ook mannelijk eigenlijk, vooroordeel van hier tot Tokyo dus, hahaha

  En dat snap ik best, dat alleen slapen en alleen zijn, maar je hebt het overleefd en ik denk dat jullie bijna samen op bed liggen, en Punk weer een hele blije dame is zo ondertussen 😀

  Geniet van jullie weekend, oh ja, die popcorn tony’s, uhm, ik kan hem dus niet vinden hier! Naar welke supermarkt ik ook ga, nou hoor! hahaha En amandel met zeezout, die had ritter sport dus al, zij nu ook? Nou goed, ga mijn ogen open houden want chocolade met zeezout is gewoon lekker 😀

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top