Just chatting #24

Ik heb een pestbui, al 2 dagen.. Dat oog is daar de oorzaak van want ik heb er nog steeds last van. Het is niet erger geworden maar ook niet minder. Het doet niks lijkt het en daar word ik bijna depri van. Ik vraag me af hoe lang ik er nog uit moet zien als Quasimodo. Ik voel het continu zitten, ik voel de hele tijd dat mijn oog niet helemaal open wil en dat is bijzonder vervelend. Ik probeer spiegels zoveel mogelijk te vermijden want ik word er verdrietig van en dat word vanavond heel lastig..

Ik ga vanavond naar de kapper namelijk en daar zit je continu tegen een spiegel aan te staren. (fuck my life again)ย  Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit wat het gaat worden (heel veel zinnen beginnen nu met ik he.. hmmm) maar ik ben blij dat de schaar er in gaat. Kijk al een aantal dagen uit naar een bezoek aan de kapper en dat word nu toch een beetje verpest door mijn vervelende oog.

Als ik me ellendig voel zoals nu wil ik mezelf graag een beetje troosten. Blijheid voor een paar minuten kopen helpt meestal niet.. Maar omdat ik dit weekend jarig ben vond ik dat het wel mocht dus mijn pakketje is onderweg! Ik had een code van Albert Heijn gekregen (omdat ik deze maand jarig ben) voor bol.com en kreeg daarmee 5 euro korting. Eindelijk is dat Blond Amsterdam pizza bord naar mij onderweg! : )

Hoe is het met jou?

14 gedachten over “Just chatting #24”

 1. Hรจ bah! Balen. Stom. Misschien kan je je verjaardag verkleed vieren? Als piraat? Nee sorry, ik zou ook de hele tijd met zo’n oog bezig zijn. Jezelf verwennen is zeker een goed idee!

 2. Toch nog een fijne meevaller aan het eind van je blog ๐Ÿ˜‰ Het bord staat nog steeds op mijn verlanglijstje, net als de nieuwe pastaborden! Ben benieuwd naar je nieuwe haar, misschien gewoon lekker je ogen dicht doen en genieten van het verwenmomentje? ๐Ÿ˜‰ Of je vraag of ze een laken voor de spiegel hangen, ultiem verrassingseffect!

 3. Heel leuk cadeautje voor jezelf gekocht!
  Zo ontzettend balen van je oog, zou er zelf ook bloedchagrijnig van worden :(. ik hoop echt dat t van het weekend een stuk minder is! Succes bij de kapper, ben erg benieuwd naar het resultaat!

  Liefs.x

 4. Jij ook bijna jarig, yessssssssssssssss ๐Ÿ˜€ En heerlijk dat je jezelf al hebt kunnen verwennen, gisteren was mijn moeder jarig ๐Ÿ˜‰

  En je oog, ja dat is zwaar klote als je het idee hebt dat het niets doet. Ik hoop toch dat de kapper je veel goed gaat doen, iets beter in je vel van gaat zitten.

  Sterkte, lieverd!
  X

 5. Oh vervelend zo’n oog! En dan idd bij de kapper zitten is dan geen feest. Maar misschien straks met je nieuwe kapsel zie je er niets meer van?

 6. Jak, wat een vervelend kwaaltje joh! Hopelijk ben je er snel van af maar ik kan me je frustraties in de tussentijd prima voorstellen hoor! Ik kan ook nooit iets aan mijn ogen hebben, alleen bij het idee beginnen ze al te tranen…

 7. Jeetje, ik had der ook paar dagen last van mijn ene oog. Zeker als ik waker werd wou die niet meer open en tranen dat der uit komt niet te doen. Ik hoop dat je der geen last meer van hebt.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top