Just chatting #25

Tommy en ik hebben honden, Punk en Bink en daarom blijven we eigenlijk nooit ergens slapen. Bob ik meestal naar huis als we een feestje hebben gehad en kunnen we nooit lang weg blijven want ja.. De hondjes moeten plassen. Dit doen we natuurlijk meestal zonder morren, we houden van onze hondjes maar soms is het ook wel eens bloed irritant. Ja, ik zeg het eerlijk, soms balen we wel eens dat we niet de vrijheid hebben om te doen wat we willen & daarom gaan we dit weekend zooooo genieten!

Mijn lieve vrienden D en N wilden heel graag dat wij naar Gorinchem kwamen om carnaval te vieren. Tommy had er weinig zin in en hoewel ik me er bij neergelegd had dat het dit jaar niet zou lukken kreeg ik toch de kriebels tijdens mijn verjaardag. Er stond carnavalsmuziek aan, er werd gek gedaan, het was gezellig en D zei dat hij het logeerbed voor ons klaar had.. Ja.. Dan is bij Sammie het carnavals bloed weer vol aan het stromen en wil ze dolgraag een avondje hossen.

Tommy zijn lieve papa en stiefmams willen voor ons de honden uitlaten en het gaat dus voor het eerst gebeuren dat wij een nachtje gaan logeren! Tommy heeft er toch ook wel een beetje zin in gekregen dankzij D en heeft een gaaf nieuw pak van mij gekregen dus hij is er klaar voor. We gaan voor het eerst samen een borreltje drinken in Gorinchem, hoeven voor het eerst niet na te denken over het tijdstip, (zouden de honden al moeten plassen? ) hoeven voor de eerste keer in de tijd dat we samen zijn niet in de ochtend de honden uit te laten, hoeven voor het eerst nergens aan te denken en ik ga er zooooooo van genieten! Ik heb er helemaal zin in!

sneeuwpop kostuumOh ja, ik ben van plan als sneeuwpop te gaan ; )

Alaaf!!!

24 gedachten over “Just chatting #25”

 1. Oh wat een gaaf pak is dit, en heel veel plezier, en dit is nu 1 van die redenen waarom ik dus hondeloos blijf, liever oppas op andere honden eventueel, ik zag het al bij mijn opa en oma vroeger, mijn moeder vertelde het mij al, en later had mijn stiefpa Lycos al, en bij elke vakantie of een weekendje weg, kwam die bij ons of bij mijn stiefbroer, goed, soms leasten we hem ook, terwijl ze wel thuis waren, toch een weekje Lycos, hahaha meest wilde Lies dat dan, maar ja, moest ze hem ook uitlaten en bla…

  Dus ik snap jullie en fijn dat jullie nu een weekendje rust hebben en lekker kunnen hossen. Ook hier, vaker doen in de toekomst, erg belangrijk 😉

  x

 2. Ik wou zeggen: heb je het dan niet koud. Maar alcohol houdt je ook warm! En je staat niet altijd buiten te hossen. Je moet af en toe de honden ook kunnen uitbesteden hoor. Mijn ouders staan ons al te pushen om een weekend weg te gaan zodat ze op de hond kunnen passen. Die gaat dan uit logeren bij hen.
  Ik ben te Noorderlings om iets met carnaval te hebben. Maar ik gun je het plezier, en vooral dat je nou samen met je gozer kunt feesten!
  Alaaf?

 3. geweldig dat jullie toch carnaval kunnen gaan vieren..
  Weetje, hier vieren we geen carnaval…
  Maar wat heb ik zin om eens echt goed verkleed te gaan en uit mijn dak te gaan

  Heel veel plezier

 4. Mooi…. maar kind dat is toch veel te koud… het is 4 graden of zo?
  Toch, heel veel plezier gewenst en ja honden zijn leuk, maar soms toch wel echte handenbinders!

 5. Wij doen niks aan carnaval, maar ik wens jou in elk geval heel veel plezier!

  Was door omstandigheden (zie mijn blog) even niet meer langs mijn vaste blogjes gegaan.

 6. Super joh dat jullie nu ook even lekker kunnen gaan genieten zonder steeds met jullie hondjes rekening te hoeven worden! Leuk outfit trouwens ook! Alleen daarmee overtuig je Tommy toch al!

 7. Wauw wat een geweldige pak heb je!! Super leuk! En fijn om een keer geen rekening te houden met de honden! En fijn dat Tommy z’n vader en stiefmoeder op jullie honden past! Hopelijk hadden jullie een leuke carnaval! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top