Just chatting #26

Weer eens tijd voor een klets blogje dacht ik! Tommy is dit weekend weer thuis gekomen na een week werkreis en daar was ik zaterdag heeeeeeel blij mee! Niet alleen ik, maar ook Punk was blij haar baas weer te zien. Zo’n week alleen is niet echt gezellig en pizza alleen eten is ook niet leuk, ik had hem echt gemist. Hij had last van een jetlag en was moe, maar ging toch mee naar een verjaardag dezelfde avond.

De verjaardag was erg gezellig maar tegen 11 uur sloeg bij Tommy de moeheid wel hard toe. Erg hard kan ik wel zeggen want hij liep bijna de deur er uit met zijn hoofd ; ) Het was best een klap en de woonkamer vol visite was ineens stil. Gelukkig geen bult op zijn hoofd, maar we hebben allemaal erg hard gelachen toen hij de deurklink gevonden had.

15 maart 2016 zosammieenzoIk heb de hele week bloemen in huis gehad, maar zaterdag waren die wel overleden dus zondag maar weer een nieuw bosje gehaald. Het staat zo gezellig en lente achtig en nu ik eindelijk een vaas heb wil ik ‘m ook gevuld houden ; ) Ik geloof dat ik helemaal om ben en verliefd ben op bloemen.. Ik wil nu iedere week wel een verse bos!

Bink was zaterdag jarig en mijn bulletje is nu 9 jaar oud. Je zou het niet echt zeggen trouwens want hij gedraagt zich nog net als een puppie. Ik kan het alleen in de ochtend merken, dan is hij wat stijfjes en blaft de hele buurt bij elkaar tijdens zijn eerste uitlaat rondje en ochtendhumeurtje.. Er was wat te doen bij ons voor de deur zondag (stevensloop) en er stond een enorme schijnwerper op het pleintje vanaf zaterdag. Helaas stond die nogal fout gericht, zo op onze woonkamer en dat was best irritant. Met de gordijnen dicht gaf het wel een apart effect zo met de schaduw van de bomen.

Toen we zondag boodschappen deden bij de appie kon ik er niet omheen. De moestuintjes zijn er weer! Dit jaar wilde ik ook wel mee doen aangezien we toch bijna altijd boodschappen doen bij de AH en bij het zien van mijn naam op het voorbeeld blad moest ik helemaal natuurlijk ; ) We hebben er nu 11 en ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Zondag avond gingen we voor een stokbroodje en lekkere kaasjes, niet erg gezond maar wel vullend!

18 gedachten over “Just chatting #26”

 1. Hahaha, ik zie, sorry, hoor het al helemaal voor me. Bink in de vroege ochtend als een dement bulletje alles bij elkaar blaffen 😀

 2. Gefeliciteerd met Bink! Ik heb dit jaar even geen moestuin. Heel jammer, maar wie weet kan ik in Suriname nog wat fixen afhankelijk van wat voor huis ik zal betrekken.

 3. Gefeliciteerd met Bink!! Ik hou ook van bloemen, maar ze gaan zo snel dood vind ik. Ik heb nu neprozen hoef ik niet naar om te kijken?

 4. LOL, Die Bink, met humeur, zo’n hond hebben wij ook in de familie gehad, alleen dat ging nog anders, zij kwam tussen ons liggen op de bank, sliep dan, dan bewoog je per ongeluk en had je een hond in je arm hangen, ja met tanden en al, whahahaha Ach wat is nou een Dobermann Piincher 😉

  En die deur, och arme Tommy! ik zie het voor me!

  De moestuintjes, wow, al zoveel, ik heb er al eentje, hahahaha gaat ook niet echt meer worden ben ik bang of de cassiere moet lief zijn 😉

  X

 5. Gezellig dat Tommy er weer is…
  Even alleen kan best fijn zijn, maar uiteindelijk is samen veel gezelliger…

  Succes met je moestuintjes,
  ik wil dit jaar echt eens resultaat boeken en iets uit de tuin kunnen eten

 6. Gezellig dat Tommy er weer is. De tulpen zien er prachtig uit en de kaasjes heerlijk. Succes met je moestuintje, mijn kinderen zijn er ook druk mee. We hopen dit jaar op een grote watermeloen 😉

 7. Goh, is Tommy zo stoer om met jetlag mee te gaan naar een feestje, krijgt ie met een deur te maken. Hangdeuren van tegenwoordig ook… 😛
  Ik vind Bink echt zo’n leuk beessie. Wat een lekker chagrijnige, rimpelige prachtkop! En ja, dat bedoel ik serieus, haha. Bullies zijn geweldig! 🙂

 8. Ah kijk, op de foto zie ik dat jou plantje nog wel leeft :p haha.
  Balen zeg dat Tommy last had van de jetlag, maar om het deurverhaal moest ik dan wel weer even hardop lachen :p.

  Liefs.x

 9. een weekje alleen thuis is nu ook zo lang niet, maar toch…
  Zo’n vers boeketje bloemen staat altijd fris in huis, jammer dat ze het vaak niet zo lang volhouden.
  Als ik die stukjes kaas zie liggen krijg ik er alweer zin in, mmmm!

 10. Wat een gezellige post, gefeliciteerd met Bink! Ik heb tegenwoordig ook bijna altijd bloemen in huis, bij de Lidl hebben ze ook leuke bosjes voor een klein bedrag! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top