Just chatting.. #4

Gisteren had ik enorme migraine en ben niet wezen werken. Heb veel geslapen en veel in het donker gezeten. Baalde als een stekker want dit was niet mijn planning voor deze week! (huilen) Gelukkig ging het in de middag al beter en kon ik s’avonds gewoon met Bink naar de dierenarts voor het laatste deel van zijn inenting.

Vanavond heb ik een mylene party bij mij thuis en omdat ik daar vorige week pas achterkwam (compleet vergeten) word het een kleine opkomst.. ach ja.. Je kan niet alles hebben!

Ga ik donderdag avond al naar Nijmegen en neem ik mijn gespaarde Blond Amsterdam servies mee!

Kon ik uit de reacties op mijn post over het weekend afleiden dat er wel interesse is naar een post over onze keuken en de gekochte Ikea spulletjes. (leuk!) Ga ik dus zeker binnenkort over schrijven als de keuken echt helemaal af is. (mijn uitzet ook in de kastjes, nieuwe lichtknop enz)

Heb ik vrijdag vrij en gaan Tommy en ik naar een auto kijken die dag. Zo spannend! (freaking excited)(zenuwen) Ik probeer me zelf er op in te stellen dat deze auto niks is en we naar huis gaan met lege handen zodat de teleurstelling niet te groot is. MAAR DAT IS MOEILIJK!! Als dit gaat lukken vrijdag kunnen we per 1 december gaan samenwonen!! (whoohoo)(daar gaat de voorzichtige instelling)

Instagrammers die je echt is moet checken! Nellie, een super cute frans bulletje. Sockenpics, sja.. laten we het nog geen obsessie noemen dan he.. Karlijn, erg leuke inspiratie foto’s! Youu.. echt super schattige mooie foto’s!

Kwam ik deze foto tegen van Bink op de pc.. Is ie niet schattig???!!!!

IMG_0889

14 gedachten over “Just chatting.. #4”

  1. euh, als ik heel eerlijk mag zijn…ik ben niet zo gek op je doggie. Hij kijkt ook zo triest vind ik

    Ik ben al benieuwd naar je nieuwe wagen!

  2. Wat een schatje!! Super foto!
    Vroeger had ik ook veel last van migraine, gelukkig ben ik daar van af!
    Samenwonen is zo fijn… een leuk vooruitzicht! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top