just chatting.. #5

Het is weer vrijdag! Weekend : ) Ik ga vanavond met een auto vol dozen, tassen en een Bulldog richting Tommy. Deze hele week heb ik steeds wat spulletjes ingepakt zodat ik die vanavond alvast kan mee nemen. Zo staan mijn boeken allemaal al in dozen en heb ik gisteravond mijn kleren ook allemaal uitgezocht. Gaat er nog een gedeelte van mijn uitzet mee.. Kan wel zeggen dat het een flinke klus is dat spullen uitzoeken en verpakken..

Heb ik niet eens een groot kamertje bij moeders bewoond, komt er toch ontzettend veel zooi uit. Zag er af en toe ook wel tegen op, waar moet ik beginnen?! dacht ik dan.. (waar moet ik in hemelsnaam beginnen?! Fuck! Wat heb ik veel zooi) (wil ik dat echt wel weggooien?) Dat denk ik trouwens nog steeds want ik moet al mijn hobby spulletjes nog uitzoeken en inpakken. Na al die jaren verzamelen heb ik dat nog nooit hoeven doen.. word een enorme klus volgende week waar ik wel tegen op zie. (afscheid nemen is moeilijk)(weggooien is moeilijk)(het was allemaal niet gratis)(zonde zonde!) Gelukkig mag al mijn carnavals kleding en meuk gewoon bij mams in de kast blijven hangen.. scheelt weer iets!

Morgen gaan we Fuckly ophalen! Spannend!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en als je even niks te doen hebt check dan even onderstaande ; )

Wat leuke instagrammers die ik volg en met jullie wil delen πŸ™‚ Bulldog love bij Jelly_pp. Huisjeboompjebulletje voor mooie home foto’s en natuurlijk voor de super schattige franse bull. Marion omdat ik haar blog altijd lees en het leuk vind om haar instagram kiekjes ook te volgen. Sugarandcharm, gewoon mooie foto’s.

13 gedachten over “just chatting.. #5”

  1. Ik breng zoveel mogelijk materiaal naar een kringloop toe wanneer ik het niet meer nodig heb. Dan voelt het niet als weggooien, maar geef ik een ander nog de kans er wat mee te kunnen doen πŸ™‚

  2. Ja, wat heeft een mens toch altijd veel meuk, hΓ¨?! Ongelooflijk! Eindelijk is het dan zover! Lekker hokken πŸ˜‰ Wat tof van Instagram! πŸ™‚ Ik zal de andere eens bekijken!

  3. Succes met verhuizen, spannend maar ook leuk! En remember met uitzoeken: als je iets meer dan een jaar niet meer aan hebt geraakt ga je het Γ©cht niet missen πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top