Just chatting #6

Woensdag, we zitten al weer op de helft van deze werk week. Vandaag is mijn mams jarig en ik had geen flauw idee wat ik haar moest geven! Ik heb haar vorige week al een mooie stapelpot gegeven van glas voor koekjes enzo.. kwam uit mijn uitzet te voorschijn en ik wilde hem zelf niet mee nemen naar Tommy. Mams weet zelf ook niet wat ze wil hebben dus ik haal vanmiddag uit het werk nog maar een grote bos bloemen voor haar, daar is ze altijd erg blij mee. Ze is alweer 53 geworden vandaag, tijd vliegt! Mams, gefeliciteerd!

Ondertussen ben ik iedere dag nog bezig met spullen uitzoeken en inpakken.. Dingen op internet te koop aan bieden en nog even genieten van het thuis wonen. Mams is inmiddels aan het idee gewend dat ik eindelijk het huis uit ga maar ze moet er ook nog aan wennen, alleen is ook maar alleen en dat snap ik heel goed. Ze is heel gelukkig voor mij, dat haar dochter zo gelukkig is en gaat samenwonen maar het is toch een dubbel gevoel. Ik ga haar zeker ook vreselijk missen, we zijn tenslotte altijd saampjes geweest. Gelukkig ga ik niet aan de andere kant van de wereld wonen en is het maar 45 minuten rijden dus elkaar zien kan altijd.

iglogoInstagrammers die ik volg en even met jullie wil delen! Vanmariel, volg ik nog niet zo lang maar ik zie steeds leuke dingetjes. Ffaayy35, zit altijd te kwijlen bij haar foto’s. Cindy maakt erg mooie home foto’s! Danielle_mila van haar foto’s word ik vrolijk. Petitelouise_nl, vreselijke leuke huis decoratie foto’s en een leuke webshop!

14 gedachten over “Just chatting #6”

  1. Gefeliciteerd met je moeder! Enne, een bos bloemen is altijd goed hoor! Misschien leuk om een keer een dagje samen iets te gaan doen? High tea, dagje welness of zoiets?

  2. je moeder is van een fantastisch bouwjaar, Sammie! Wens haar veel geluk toe van me!!!

    Zoals bij elke ouder die z’n kind het huis uit ziet gaan, zal ook je mams er moeten aan wennen…

  3. Wat een lief berichtje! Ik mis mijn moeder ook soms, maar dan zoek ik haar gewoon op, en na een middag ben ik ook wel weer blij dat ik lekker tegen mijn vriend aan kan kruipen 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top