Just chatting.. #7

Ga je nu alweer maar een beetje zitten kletsen sam? Dat heb je woensdag nog gedaan! I know.. I know..

Ik heb vannacht voor (voorlopig) de laatste keer in Gorinchem geslapen bij mams thuis. (raar idee)

Toen ik gister uit mijn werk thuis kwam lag daar mijn pakketje van Bol.com… Blij mee! Komt nog wel een blogje over.

Gisteren avond heb ik mijn vader gezien en zijn we wat wezen drinken in Gorinchem nadat ik bij de gemeente een paspoort had aangevraagd. (mijn id-kaart was al maanden verlopen)(ik was te lui om deze eerder te verlengen)(ik vind het ook schandalig duur)(ik haat pasfoto’s laten maken)

Daarna ben ik even de stad ingewandeld en heb me laten gaan bij de Xenos. Wat een leuke hebbedingetjes hebben die toch!

Ik heb mijn vader verteld dat ik ga samenwonen met Tommy in Nijmegen….

Pa leek het wel leuk nieuws te vinden. Samen hebben we ook nog een grillburger gegeten bij de Febo.

Vanavond werp ik de laatste dozen en tassen in Fuckly en gaan Bink en ik op weg naar het samenwoon bestaan in Nijmegen met Tommy en Punk. (ik hoop dat ik de laatste 2 tassen kleding nog in de kast gepropt krijg)(kan echt niet nog meer weg doen)(moet passen!)

Daar ben ik heel blij mee! Dat dat samenwonen avontuur nu eindelijk gaat beginnen!

Echt, heel blij!

Fijn weekend allemaal! Maak er wat moois van ; )

iglogoOh, en nog wat instagrammers die ik volg en wil delen met jullie. Ester, ik volg haar blog alweer een tijdje en vind het leuk om mooie kiekjes te zien op haar instagram en ze komt ook uit Gorinchem wat het voor mij extra leuk maakt. Princessbuttcup.. love bulldogs : ) Marit voor haar mooie foto’s waar veel wit in zit, vind ik erg mooi!

19 reacties op “Just chatting.. #7”

  1. Dat zal bijzonder zijn ja, zo’n laatste nacht. Ik ben Ester ook gaan volgen op instagram. Mooie foto’s. Ga nu even op haar blog lezen.

  2. wat een gek idee eigenlijk, vanmorgen deed je de deur dicht bij je moeder en kom je er alleen nog maar op vistie vanaf nu…
    Welkom in Nijmegen, heel veel plezier en geluk met Tommy samen

  3. ID kaarten zijn idd belachelijk duur. Gelukkig zijn ze wel een paar jaar geldig. Ben benieuwd naar je pakketje. Altijd leuk om die te krijgen, haha

  4. Aah, wat leuk dat je mijn Instagram gelinkt hebt! Ik heb me toevallig gister ‘laten gaan’ bij Xenos. Ik ben bezig om mijn huis een beetje te restylen en wilde wat nieuwe spulletjes. Ik ben zelfs twee keer geweest 🙂

  5. Pingback: Bol.com | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top