Just chatting.. #8

Vrijdag! Bijna weekend! Jeej!

Ik was deze week een enorme thee leut en nam dinsdag een doosje vol met verschillende smaakjes mee naar mijn werk. Heerlijk om zoveel keuze te hebben! De herfst thee blijft favoriet nr 1 maar de perzik en sinaasappel gingen er ook goed in.

Ik ging gisteren avond naar de stad met maar 1 doel.. leuke vrolijke fotolijstjes scoren die ik kan ophangen.. Niet te vinden, alleen maar saai wit, zwart, hout en metaal. Frustrerend… Geen leuk kleurtje te bekennen en als ze wel een kleurtje hadden waren ze meer als 10 euro en kunnen niet eens opgehangen worden! Ik kwam dus thuis met 3 repen Tony’s chocolade..

Ook was het de eerste week dat Tommy en ik samen naar het werk gingen rijden en we echt aan het samenwonen waren. Dat is bijzonder goed bevallen kan ik wel zeggen! De hondjes hebben het ook geweldig gedaan en ik heb genoten van de gezellige avonden samen. Ik heb genoten van het feit dat ik iedere avond tegen hem aan kon aan kruipen en iedere ochtend naast hem wakker werd. Door de reistijd zijn de avonden wel korter als ik gewend was maar het is het allemaal waard. Wel begin ik mijn mams nu een beetje te missen maar zou vreemd zijn als dat niet zo was, we waren tenslotte altijd samen, al jaren! Mams, als je mee leest.. Hou van jou!

Iedereen een heel fijn weekend!

iglogoIk heb nog wel wat instagrammers om met jullie te delen : ) Solufie, ik vind haar foto’s altijd zo mooi! Jacqueline, ik volg haar blog en ze maakt ook altijd leuke kiekjes! Hamlet the piggy voor super schattige piggy foto’s! En een instagram-share-lijstje van mij is pas compleet zonder een leuke bulldog instagrammer om te volgen dus bij deze: mydogstagram, ik beloof je.. het bezorgd je een dagelijkse glimlach!

15 gedachten over “Just chatting.. #8”

 1. Heerlijk hoor, al die verschillende smaakjes thee 🙂
  leuke update weer, ik wens je een ontzettend fijn & gezellig weekend toe!

 2. De herfstthee is inderdaad zo lekker!
  Bij de Ikea hebben ze altijd wel vrolijke fotolijstjes. Ik weet niet of er één bij jou in de buurt zit? 🙂

 3. gewone thee is niks voor mij, maar die vruchtentheetjes zou ik wél drinken. Toch maar liever koffie…
  Het samenwonen is dus zoals verwacht een meevaller

  Fijn weekend, Sammie!

 4. Ik heb voor mezelf eind vorig jaar al een thee-koop-verbod ingelast. Ik heb echt zóveel thee liggen dat ik nog 3 jaar thee kan drinken voor ik daar doorheen ben. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top