Just chatting.. #9

Het is weer bijna weekend, het is vrijdag, het is tijd voor een babbeltje ; )

De wax brander heb ik bijna iedere dag wel aan, vind sommige luchtjes wel wat tegenvallen, niet sterk genoeg, maar ik blijf het wel heel leuk vinden!

branderInmiddels 2 weken aan het samenwonen en dat gaat bijzonder goed en ik vind het leuk. Ben deze woensdag even in mijn lunchpauze bij mams geweest, was een super snel haastig bezoekje, maar was erg fijn om haar even te zien! Gelukkig komt ze zondag naar ons en gaan we naar Ikea, zin in!

De honden doen het samen ook super goed de hele dag en we vinden Bink iedere keer weer heel vlak bij Punk als we thuis komen. Hij gaat dus zelf gedurende de dag dicht bij haar liggen. Wat is het ook een schatje : ) Punk daarin tegen gaat met haar rug naar hem toe liggen.. Diva..

Ik heb woensdag avond mijn prei mosterd ovenschotel gemaakt en het was weer heerlijk. (Ja dat kan ik best zelf zeggen) Tommy zijn paps kwam ook mee eten maar toch hielden we nog flink wat over… Daar konden we gisteren avond ook nog mooi van eten.

Voor Tommy moet ik nog shirts scoren zaterdag en ik wil even bij de H&M langs. (Alleen even neuzen) (uhu) Ik had een paar weken geleden 2 volle tassen oude kleding ingeleverd en kreeg toen kortingsbonnen.. die branden sindsdien in mijn portemonnee.. You know the feeling.. (ik neem aan dat er hier meerdere mensen zijn die dat gevoel wel kennen) (please don’t let me be the only one!)

Zaterdag middag ga ik lekker naar de kapper, het is nodig, mijn haar is te lang en heeft een niet te benoemen model.. (het ziet er niet meer uit) (nee echt niet) (nee jongens, hou maar op met die complimentjes, ik weet heus wel dat het niet zit) ; )

iglogoInstagram-share-time.. Lynda, maakt veel mooie home foto’s en organiseert de instaswaps, die ik dit keer eens niet wil missen! Inayali.. ben helemaal weg van haar foto’s, de koffie foto’s en de mooie foto’s van huizen springen er voor mij uit. Koetjesenkaartjes kwam ik zomaar tegen een tijdje terug en blijkt ook een webshop te hebben met erg leuke hebben dingetjes!

Fijn weekend allemaal!

15 gedachten over “Just chatting.. #9”

  1. Leuk dat het samenwonen je zo goed bevalt! Wat die waxbranders betreft. Ik heb er nog niet zo lang één maar merk dat het gesmolten wax zeg maar niet oplost. Het plasje wat gesmolten is stolt en zo kun je dus eeuwig met hetzelfde waxje doen terwijl er helemaal geen geur meer uit komt. is dat normaal dat je dat gewoon zelf weg moet gooien? Een waxinelichtje smelt toch ook helemaal weg tenslotte, dat had ik hier ook bij verwacht.

  2. Wat fijn dat het samenwonen bevalt. Ik vond het gelijk geweldig en heb niet hoeven wennen. Je hebt een leuk weekend voor de boeg. Geniet ervan!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top