just chatting..

Het is vrijdag! Bijna weekend! Dat houdt voor mij in dat ik vanavond weer met Bink en weekend tas naar Tommy tuf, (met lood in m’n schoenen dit keer want mijn humeur is te vergelijken met een spin met 4 pootjes, zonder web en een naderende stofzuiger..)(zie je het voor je? Die spin gillen en proberen weg te rennen op 4 pootjes en naja, you get the point)(huilen)morgen weer terug naar Gorinchem tuf om bij vrienden langs te gaan en daarna gelijk door naar de verjaardag van m’n neefje en daarna weer terug tuffen naar Nijmegen.. (dat heen en weer getuf.. vermoeiend)(huilen!)

Gelukkig hebben we voor zondag niks op de planning staan dus kunnen we relaxen en misschien de keuken behangen met super cool behang. (Tommy en zijn paps dus, ik kijk alleen maar)(huilend waarschijnlijk omdat ik er alleen in het weekend naar kan kijken) Ik heb het behang uitgekozen..

Processed with RookieNu wil ik nog even een aantal dingetjes met jullie delen. Deze snack tip om te beginnen. Ik vind dit zelf altijd zo lekker! Kleine tomaatjes in een laagje knoflook olijfolie.. mmmm Zo simpel en super lekker! Dat leuke dekentje? Komt van Ikea 😉

Verder wil ik jullie er nog even op wijzen dat ik te volgen ben op Instagram.. voor het geval jullie dat nog niet gezien hadden aan de zijkant 😉

Leuke instragrammers die ik volg… bluvbulldog  allemaal leuke kiekjes van Bluv, engelse bulldog.. vind ik zo cute! Het zelfde geld voor Cleatus, Sumo en Charly. Findingnana voor haar mooie food foto’s en hobby kiekjes en als laatste Halloween-wonderland omdat ik gek ben op Halloween en het zo jammer vind dat het hier niet zo gevierd word zoals in Amerika.

Deze reep at ik maandag avond op (jaja, in m’n eentje)(nou en!) en ik zeg… aanrader!!! Was erg lekker.. dusss..

Zojuist met thee gespetterd.. het zit op m’n bril! (niet cool, niet cool!)(lekker bezig sam)

Fijn weekend!

12 reacties op “just chatting..”

  1. Kleine tomaatjes eet ik ook graag als snack! Alleen doe ik het iets te weinig, ’t is thans gezond. En genieten van een grote reep chocolade mag ook eens he! Fijn weekend!

  2. Als ik dat zo lees ga jij aardig wat kilometertjes vreten met je auto dit weekend. Die reep lijkt me ook best lekker, al zweer ik zelf bij de Milka-met-tuc versie. De combinatie zoet en zoutig is zó lekker!

  3. Pingback: Instagram tag | Zo Sammie enzo

  4. Pingback: I love food tag! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top