Jute woonaccessoires

Jute woonaccessoires

Woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen zijn een aanwinst voor je interieur. Op het moment zie je heel veel jute woonaccessoires. Jute is een natuurlijk materiaal en een van de goedkoopste natuurlijke vezels. Jute wordt gemaakt van planten uit het geslacht Corchorus, die groeien voornamelijk in warme, vochtige gebieden. Jute is sterk en er wordt tegenwoordig van alles van gemaakt! Van de leuke webshop Van René mocht ik al eerder prachtige jute placemats aan jullie showen. Dit keer mocht ik een super stoer rond jute vloerkleed ontvangen!

Rond jute vloerkleed.

Het ronde jute vloerkleed heeft hier een plekje gekregen in de woonkamer. Gelijk bij binnenkomst ligt hij prachtig bij de stoere vitrinekast van Label51. Dat is denk ik ook gelijk wat ik zo tof vind aan het jute materiaal. Jute woonaccessoires matchen eigenlijk wel met de meeste interieur stijlen. Op onze slaapkamer hebben we ook jute vloerkleden liggen, daar hebben we een boho/ibiza sfeertje en dat gaat ook erg goed samen met dit natuurlijke materiaal. Het ronde jute vloerkleed van Van René heb ik in de woonkamer juist gecombineerd met het stoere industriële sfeertje en dat is net zo’n mooie match. Jute gaat ook al zo mooi samen met een scandinavisch interieur. Dat is toch gaaf?! Een natuurlijk materiaal wat sterk is, veelzijdig en nog mooi ook!

jute vloerkleed

Dit naturel gekleurde, ronde jute vloerkleed is gemaakt van 100% grof geweven jute. Het is stevig en voelt toch zacht aan. Met een diameter van 150 cm is het een tof formaat voor meerdere plekken in huis. Van de zomer schuiven we hem door naar de zithoek en hij heeft hier ook al even in de keuken gelegen. Helaas hebben we geen grote hal. Is toch een mooie binnenkomer als je een grote hal hebt! Ik denk trouwens dat hij ook heel tof zou liggen in onze toekomstige overkapping : ) Het jute vloerkleed is natuurlijk ontzettend gaaf, maar Van René heeft nog veel meer toffe jute woonaccessoires.

rond jute vloerkleed

Jute woonaccessoires

Jute is een veelzijdig en sterk materiaal. Het heeft een natuurlijke, warme uitstraling en dat doet het bijzonder goed in ons interieur. Het natuurlijke materiaal heeft ook wel wat stoers. In de webshop van Van René zijn een hoop toffe producten te vinden die gemaakt zijn van 100% jute. Zo kan je er hele mooie manden vinden, maar ook onderzetters, placemats en kussens. Zeker een kijkje waard als je het jute materiaal kan waarderen!

1 gedachte over “Jute woonaccessoires”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven