Kapper, prut weer en H&M. Just Chatting dus ; )

Het was wel weer eens tijd voor een klets artikeltje. Ik heb wat dingetjes te vertellen die een apart blogje niet waard zijn : ) Zoals bijvoorbeeld de titel van dit artikel, noemde ik ze eerst altijd Just Chatting nr.. ga ik nu gewoon voor een random titel, ik ben dat nummeren wel zat. Ik moest ook steeds terug zoeken bij welk nummer ik gebleven was, teveel gedoe ; ) De categorie heet nog steeds Just Chatting, dat lijkt me duidelijk genoeg. Ok, nu dat duidelijk is door naar nog meer zinloos gebabbel.. ; )

Ik heb een afspraak gemaakt bij de kapper! Ik ben mijn haar helemaal zat en het schijnt uiteindelijk zomer te worden.. (liever vandaag dan morgen is mijn idee) dus het mag wel weer wat korter. Korter is misschien een verkeerd woord, ik ga weer voor een kort kapsel en de bedoeling is dat het weer grijs word. Zaterdag gaat de schaar er in en ik kan niet wachten!

Over het weer gesproken.. Het lijkt wel herfst! Van het weekend heb ik gewoon hagel en sneeuw gezien, wtf? Ben zo klaar met dit koude weer, dit is niet de warme zonnige lente die ik in gedachten had. Ik wil mijn truien en jassen kunnen opbergen, met een zonnebril en een vestje de deur uitgaan en met een shirtje in de zon kunnen zitten. Dat wil ik, en het liefst nu.


Mijn plantjes leven nog! De cactussen doen het allemaal ontzettend goed uhu en de moestuintjes gaan ook best aardig. Ik heb de courgette plant aan mijn collega gegeven, zij heeft een tuin en aangezien die plant uiteindelijk een meter breed word leek het me beter als zij ‘m zou adopteren. Zo’n enorm ding kan echt niet op het balkon. Hij groeide nu al uit zijn emmertje, bizar hoe hard die plant groeit!

Afgelopen weekend was ik bij de H&M en heb die jeans die te groot was terug gebracht maar ook 4 volle tassen kleding. Ik heb ineens ruimte in mijn kast! Wat een genot is dat zeg, ik heb gewoon weer overzicht en ruimte voor nieuwe kleding. Toen ik in de H&M liep spotte ik nog een sweater met cactussen, ik heb ‘m laten hangen maar misschien moet ik dit weekend toch even terug ; )

pizzabakkersTommy en ik besloten 20 april ons jubileum toch maar te vieren en zijn samen lekker uit eten geweest bij de Pizzabakkers. Heerlijk genoten van een antipasta en een pizza. 3 jaar alweer samen, vind het zo gek dat de tijd zo ontzettend snel gaat.

Morgen een heerlijke vrije dag, Kingsday it is. Gaan jullie nog wat leuks doen? Ik zag dat het weer alweer vies tegen gaat vallen dus wij hebben nog geen plannen. Ik ga in ieder geval uitslapen want ik ben gewoon een lui persoon die graag lang slaapt. Dussss. ; )

30 gedachten over “Kapper, prut weer en H&M. Just Chatting dus ; )”

 1. Ja dat nummeren, dat merk ik ook nu, dat ik telkens moet terug kijken of ga kijken waar ik gebleven ben, de maand april is bijna om, en dus stop ik weer met die zeven dagen, zeven thema’s, vandaag de laatste Picassodag? hahahahaha

  Ik snap je om het weer, maar denk ook zo, wat nu nog koud is, blijft straks langer warm in het najaar πŸ˜‰ Hoop ik, hahaha

  En Koningsdag, ik vergeet het zelfs nog! Oh ja woensdag, ik vind het zo raar op 27 april nog… lol, maar dat ligt aan mij, ik deed al telkens minder met Koninginnedag, het is gewoon een dag thuis meestal, of heel soms, met mijn ouders of zo, maar echt erop uit, nee…. Dit jaar, ben ik gewoon thuis en is het gewoon een woensdag als altijd, met de tv aan om daar half om half naar het Koningshuis te kijken, wel even leuk om de prinsesjes te zien, zien hoe die weer gegroeid zijn.

  Tussendoor, denk ik erover om wat gerechten te maken die ik ook in kan vriezen bijv. dus Indisch koken.

  X

 2. Gezellig kletsblogje weer, ik ben benieuwd naar het resultaat van de kapper πŸ™‚ En ja, dat weer, bah! Ik heb de 22 graden gezien, met blote armen buiten gelopen en vanmorgen was het 1 zielig graadje en trok ik mijn winterjas weer aan, wat gaat hier fout? Morgen ga ik schminken, maar ik heb geen hoge verwachtingen met het weer dat ze voorspellen…

  1. Oeh het zal bij het schminken ook wel niet zo druk worden denk ik als het prut weer is. Zal voor jou ook een koude dag worden dan! Sterkte!

   1. Gelukkig is er een verwarmde tent vol gezelligheid en warme chocolademelk met slagroom, dus dat komt helemaal goed als het niks wordt!

 3. Leuk weer zo’n chat artikel! πŸ™‚ leuk om te lezen dat je zaterdag naar de kapper gaat! Ben benieuwd hoe je haar eruit gaat zien!

 4. Jaaa ik voel je, ik fietste vanochtend door hagel regen en stevige wind. Nat en te laat kwam ik aan op m’n werk! Gefeliciteerd met jullie anniversairy πŸ˜‰

 5. Ik moet bij sommige artikelen ook steeds terugkijken bij welk nr ik ben gebleven. Vermoeiend joh! Ik ben het zo met je eens. Ik ben het weer zo ontzettend beu. Ik wil op mijn balkon in de zon kunnen liggen. Niet dat prutweer πŸ™ Wij hebben kaartjes voor Supersized kingsday festival, dus echt rot dat het zo’n weer wordt. Meh!

  1. Oh wat balen! Festivals vind ik geweldig maar dan moet het wel lekker warm weer zijn. Heb ook wel eens in de blubber gestaan op mystery land, wat een hel was dat. Toch veel plezier morgen!

 6. Ziet er erg gezellig uit! Planten overleven het nu ook beter bij me, ik ben best een beetje trots haha. Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe kapsel!

 7. Mmmm… Pizza… Het is nog geen lunch pauze en ik heb nu alweer trek. Is 3 jaar de Pizza anniversary? Het is altijd een mooi excuus om even uit te gaan.
  Ik doe dit jaar (net als voorgaande jaren eigenlijk) helemaal lekker niks met K-dag. Filmpje, bank, thee, kat/hond op schoot. Misschien pizza als avondeten. MMMM.

 8. gezellig zo’n kletspraatje…
  Ik heb met puber afgesproken dat we morgen echt even tijd moeten maken voor onze moestuintjes…
  Planten gaan bij mij ook goed, zo goed dat ik alleen maar meer wil…

 9. Wat een heerlijke blog en wat fijn dat je moestuintjes het goed doen! Ik hoop zo dat die van mij het overleven door dit gekke weer! Ik heb ze namelijk al in de tuin onder de overkapping staan. πŸ˜‰

 10. Ja vies weer hΓ©. Baal stiekem een beetje dat we een auto weg hebben gedaan en ik nu op de fiets moet no matter what.. Fijn dat de plantjes het bij jou goed doen, ik heb echt geen groene vingers heb ik gemerkt of misschien gewoon geen geduld haha. Gefeliciteerd nog met jullie jubi! Morgen gaan wij ook niet veel doen. Ruud werkt (over) ’s ochtends, veel te druk op zijn werk en dan gaan Eline en ik misschien als het droog is wat kraampjes kijken en ’s avonds een familiefeest. Wou dat ik kon uitslapen dat mis ik soms echt. Nog paar jaartjes wachten denk ik, dan stuur ik haar gewoon naar beneden om alvast tv te kijken…Mama komt straks hihi. Fijne koningsdag alvast!x

 11. de plantjes op de foto doen het inderdaad goed, Sammie!
  Zo’n pizza eet ik ook wel graag, maar voor mij mag die meer gevuld zijn (lees: meer saus en vulsel)

 12. Wow, die courgette plant die groeit hard! Hier zijn de moestuintjes niet zo hard aan het groeien :-(, ze doen het nog wel maar echt groter worden doen ze niet :-(. Wat gezellig dat jullie voor jullie jubileum toch nog uit eten zijn geweest :-).

 13. Ik blijf vandaag lekker binnen. Geen zin in de vrijmarkt in de regen. Al schijnt het zonnetje inmiddels voorzichtig hier in Enschede.

 14. Het weer viel hier vandaag heel erg mee. Door jou ben ik ook een beetje verslaafd geraakt aan de cactussen. Stef niet. ‘Tes, zo is het wel genoeg toch?’ Haha!
  Zag je nieuwe broek op Instagram voorbij komen, heel gaaf!

  1. Haha, herkenbaar hoor, Tommy vind het ook wel genoeg nu. Dus ik heb vorig weekend een tas gekocht met cactussen er op.. Ik ben het nog niet zat en van een tas heeft hij geen last πŸ™‚

 15. “April doet wat ie wil”… πŸ˜‰
  Op het moment dat ik dit schrijf, stort er hier net een hagelbui de lucht uit…
  Ik ben benieuwd naar je nieuwe kapsel!

 16. Oh hartjes voor truien met cactussen. Die zijn zo leuk! Misschien moet je inderdaad maar terug.
  Wij hebben gister niet zo heel veel gedaan. Een beetje uitslapen, over de vrijmarkt banjeren en een stukkie door het bos gewandeld. Fijn. Die pizza ziet er lekker uit.

 17. Ik ben heeeeel benieuwd naar je kappersbezoek en resultaat! Ik ben helemaal pro-grijs (ben het immers zelf). Laat je er ook foto’s van zien?! Fijn weekend alvast!

 18. Heuj! Gefeliciteerd met je jubileum πŸ˜‰
  Grijs haar vind ik trouwens echt super vet. Ik zou het zelf ook wel een keer willen proberen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven