KARE Design

KARE Design uit München, originele woonaccessoires.

Tijdens onze citytrip in München kwamen we een hele toffe woonwinkel tegen. Ik zag de etalage en zei gelijk tegen Tommy dat ik daar even binnen wilde neuzen. Zo blij dat we dat gedaan hebben! De winkel KARE had 4 etages vol toffe creatieve interieur accessoires en meubels. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en uiteraard ging er iets tofs mee naar huis als souvenir. Thuis kwam ik er achter dat KARE Design ook in Nederland online te verkrijgen is!

KARE Design.

De winkel KARE trok direct mijn aandacht door de toffe etalage en toen we binnen kwamen riep ik gelijk naar Tommy dat ik deze winkel in Nederland wilde. Er stonden zoveel toffe spullen! Vooral de woonaccessoires trokken mijn aandacht. Zoals ze zelf zeggen: Nooit saai. Veel van de items waren inderdaad creatief en apart. Daar houden wij allebei van en we waren bij binnenkomst al gelijk verliefd op een enorme gorilla. Helaas was hij voor ons iets te duur voor een souvenirtje en ook wat te groot : D Uiteindelijk zijn we gegaan voor een beeld van een aap astronaut. We vonden hem apart, anders en opvallend. Past hier prima in huis! Ik vind het altijd leuk om iets mee naar huis te nemen als souvenir, iets tofs wat blijvend is. Deze Space Monkey doet ons denken aan die 4 toffe dagen in München en we hebben er een toffe blikvanger bij in huis.

KARE monkey

Space Monkey

Space Monkey KARE

Never boring.

KARE Design bestaat sinds 1981 en is opgericht door 2 studenten in München. Student zijn ze niet meer maar wel nog steeds de eigenaren van KARE. Het merk zegt zelf: Het merk KARE symboliseert ideeën voor je interieur die uniek, non-conformistisch en authentiek zijn – nooit saai en altijd vol verbeelding en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en retailpartners wereldwijd met een onvergelijkbare en onuitputtelijke verscheidenheid aan nieuwe meubels, verlichting en meubelaccessoires, die allemaal een intense passie voor design uitdrukken. Met ietwat gekke maar unieke meubels die een ‘wow’-effect creëren en niet te vergeten liefdevol vervaardigd massief houten meubilair dat levenslang gekoesterd zal worden.

KARE design nederland

Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord moet ik zeggen. In de winkel in München maakte ik voor het eerst kennis met dit merk en besloot op Google wat info op te zoeken. In de winkel kreeg ik een magazine mee en ik had op internet al gezien dat ze wereldwijd verzenden. Helaas staat Nederland niet in de lijst op de website van KARE. Gelukkig is een deel van het assortiment wel te verkrijgen in Nederland via een aantal webshops. Stoere meubels en toffe accessoires, zoals je hier boven kunt zien heb ik een aantal toffe items op een rijtje gezet. 1. Kare Dressoir 2. KARE dressoir Muskat 3. Stoere wandlamp 4. Ladekast 5. Dressoir Trolley 6. Tafellamp 7. Decofiguur Atleet 8. Fotolijst Duck Feet 9. Originele vaas 10. Gouden Gorilla 11. Bijzettafel Beer 12. KARE Design Fauteuil In deze stoel zijn wij even gaan zitten in de winkel en mannnnn, die zat lekker! 13. Poef Cherry Jungle 14. Ladekast

Kende jij dit merk al wel?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

3 gedachten over “KARE Design uit München, originele woonaccessoires.”

  1. Dit merk kende ik nog niet! Heel tof dat aapje bij jullie. Het is dat ik nu even wat moet letten op mijn centen, maar anders had ik direct de beerbijzettafel besteld.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven