21 In Kleding en accessoires

Katoenen chino van de H&M (outfitje)

Katoenen chino

Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een goed zittende chino. Ik had er al meerdere gepast en besteld maar ook weer terug gehangen en terug gestuurd. Met mijn lange benen is het nog best een uitdaging om een broek te vinden waarin ik niet continu voorbereid ben op hoog water. Redelijk frustrerend wel om steeds blote enkels te spotten in de spiegel tijdens het passen. Uiteindelijk kwam ik uit bij een katoenen chino.

Bij mijn zoveelste rondje op het internet kwam ik deze katoenen chino tegen op de website van de H&M. Omdat de vakantie erg dichtbij was besloot ik de broek dit keer maar gewoon in de winkel te gaan passen. De levertijd van de H&M is vaak net zo lang als een volledige vakantie en ik wilde hem graag aan in Italië.

chino

Katoenen chino

Het is geen standaard nette chino en misschien vond ik ‘m daarom wel zo leuk en sprong ik een gat in de lucht toen deze ook nog eens paste. Geen blote enkels te ontdekken en Tommy keurde de broek ook goed. Wat voor mij betekend dat ik er dus niet voor lul in loop en naar de kassa kan rennen. Deze loose fit zit heerlijk en ik heb hem meerdere malen aangehad, de broek is trouwens nog steeds te koop op de website.

Ik droeg ‘m in Italië met mijn witte All Stars en omdat de Italiaanse temperatuur het toe liet met alleen een tanktop. Als ik deze foto’s terug zie dan mis ik dat fijne weertje, mijn bruine kleurtje en zomerse kleding. Uiteraard mis ik Italië in zijn geheel ; ) Vandaar dat ik de foto’s aan het terug kijken was en deze weer tegenkwam. Het concept stond al een tijdje klaar voor mijn blog en nu dus eindelijk af gemaakt.

Hebben jullie een chino in de kast hangen? 

 • marije
  november 25, 2016 at 8:28 am

  Staat je super! En lekker stoer zo met een hempje en all stars

 • Charel
  november 25, 2016 at 9:52 am

  Heel tof is die! Leuk om met verschillende dingen te combineren!

 • Inge
  november 25, 2016 at 9:56 am

  Wat een toffe foto’s met die graffiti! Ik heb eerlijk gezegd geen flauw benul wat een chino is, hahaha.

 • Nancy
  november 25, 2016 at 10:02 am

  Ik hou wel van stoere broeken! Chino s vind ik altijd mooi , ook met enkellaarsjes! Ik wou dat het weer dat weer was! Kom je vandaag langs bij de Fancy Friday linkup!

 • Lisa
  november 25, 2016 at 11:02 am

  Oehh die ziet er heerlijk comfy uit! Lekker stoer en het lijkt mij een heel fijn stofje! Liefs

 • Rosita
  november 25, 2016 at 11:30 am

  Lekker comfortabel inderdaad, staat je erg leuk! Ik draag geen chino’s. Ik zweer bij goed zittende jeans.

 • Joor
  november 25, 2016 at 1:47 pm

  Wauw ziet er super tof uit! 🙂 en nee heb hem nog niet!

 • Nesrin
  november 25, 2016 at 2:13 pm

  Leuke outfit heb je aan. Ik vind tanktops altijd leuk en vind ze eigenlijk overal leuk boven staan. Gaaf muurtje zeg. Is dat niet de alien van The Simpsons?

  • zosammie
   november 26, 2016 at 12:23 pm

   Geen idee, ik heb The Simpsons nooit gekeken.

 • Daenelia
  november 25, 2016 at 2:19 pm

  Ik draag liever geen dunne katoenen broeken en zeker niet in de winter. Ik krijg het ook spontaan koud als ik naar je foto’s kijk XD Het staat je wel leuk hoor! Maar ik hoop dat je niet al te lang in de kou hebt hoeven poseren.

  • zosammie
   november 25, 2016 at 2:24 pm

   Zoals in de tekst staat waren we in Italië toen deze foto’s werden gemaakt, dus nee absoluut niet koud.

 • Vlijtig Liesje
  november 25, 2016 at 3:11 pm

  Wat is eigenlijk precies een chino? En wat onderscheidt een chino van andere broeken?

 • Jeanine
  november 25, 2016 at 4:22 pm

  Hij is inderdaad heel stoer en niet standaard. Helemaal jij! Erg leuk. Lijkt me trouwens ook super lekker zitten.

 • marleen@burgertrutjes
  november 25, 2016 at 5:01 pm

  Ohh heel erg leuk! Staat je goed 🙂

 • Jonna@Burgertrutjes
  november 26, 2016 at 10:33 am

  Yeah dat zijn altijd fijne broeken! Stoere look!

 • Elana
  november 26, 2016 at 4:24 pm

  Ziet er leuk uit zeg!

 • Rebecca
  november 26, 2016 at 6:44 pm

  Zo leuk hoe jij compleet verschillende stijlen, allemaal goed kunt hebben. Zo draag je een net jurkje en daarna weer een stoerdere chino. Leuke outfit & leuke foto’s weer!

 • Eva
  november 28, 2016 at 10:04 pm

  Staat je super leuk! Lekker comfortabel maar wel hip!

 • Roos
  december 1, 2016 at 5:51 pm

  Staat je leuk. 🙂 Ik heb een paar jaar terug een chino gehad, maar toen die kapoet was kon ik er geen meer vinden die ook zo mooi/goed zat, dus sindsdien leef ik weer op spijkerbroeken. 😛

 • Eliushi
  december 5, 2016 at 1:14 am

  Ik droeg ze vaak en graag, maar ze zijn allemaal een beetje krap
  geworden en ik heb nog geen nieuwe.