Katoenen chino

Katoenen chino van de H&M (outfitje)

Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een goed zittende chino. Ik had er al meerdere gepast en besteld maar ook weer terug gehangen en terug gestuurd. Met mijn lange benen is het nog best een uitdaging om een broek te vinden waarin ik niet continu voorbereid ben op hoog water. Redelijk frustrerend wel om steeds blote enkels te spotten in de spiegel tijdens het passen. Uiteindelijk kwam ik uit bij een katoenen chino.

Bij mijn zoveelste rondje op het internet kwam ik deze katoenen chino tegen op de website van de H&M. Omdat de vakantie erg dichtbij was besloot ik de broek dit keer maar gewoon in de winkel te gaan passen. De levertijd van de H&M is vaak net zo lang als een volledige vakantie en ik wilde hem graag aan in Italië.

chino

Katoenen chino

Het is geen standaard nette chino en misschien vond ik ‘m daarom wel zo leuk en sprong ik een gat in de lucht toen deze ook nog eens paste. Geen blote enkels te ontdekken en Tommy keurde de broek ook goed. Wat voor mij betekend dat ik er dus niet voor lul in loop en naar de kassa kan rennen. Deze loose fit zit heerlijk en ik heb hem meerdere malen aangehad, de broek is trouwens nog steeds te koop op de website.

Ik droeg ‘m in Italië met mijn witte All Stars en omdat de Italiaanse temperatuur het toe liet met alleen een tanktop. Als ik deze foto’s terug zie dan mis ik dat fijne weertje, mijn bruine kleurtje en zomerse kleding. Uiteraard mis ik Italië in zijn geheel ; ) Vandaar dat ik de foto’s aan het terug kijken was en deze weer tegenkwam. Het concept stond al een tijdje klaar voor mijn blog en nu dus eindelijk af gemaakt.

Hebben jullie een chino in de kast hangen? 

21 gedachten over “Katoenen chino van de H&M (outfitje)”

  1. Ik hou wel van stoere broeken! Chino s vind ik altijd mooi , ook met enkellaarsjes! Ik wou dat het weer dat weer was! Kom je vandaag langs bij de Fancy Friday linkup!

  2. Leuke outfit heb je aan. Ik vind tanktops altijd leuk en vind ze eigenlijk overal leuk boven staan. Gaaf muurtje zeg. Is dat niet de alien van The Simpsons?

  3. Ik draag liever geen dunne katoenen broeken en zeker niet in de winter. Ik krijg het ook spontaan koud als ik naar je foto’s kijk XD Het staat je wel leuk hoor! Maar ik hoop dat je niet al te lang in de kou hebt hoeven poseren.

  4. Zo leuk hoe jij compleet verschillende stijlen, allemaal goed kunt hebben. Zo draag je een net jurkje en daarna weer een stoerdere chino. Leuke outfit & leuke foto’s weer!

  5. Staat je leuk. 🙂 Ik heb een paar jaar terug een chino gehad, maar toen die kapoet was kon ik er geen meer vinden die ook zo mooi/goed zat, dus sindsdien leef ik weer op spijkerbroeken. 😛

  6. Ik droeg ze vaak en graag, maar ze zijn allemaal een beetje krap
    geworden en ik heb nog geen nieuwe.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven