kerst flamingo

Kerst flamingo, kerstboom, dagje vrij & snot.

Even een random klets artikel vandaag. Gewoon omdat het kan ; ) Ik had vorige week een dag vrij en ik heb heerlijk uitgeslapen tot half 10. Zo fijn! Daarna heb ik weer het 1 en ander staan bakken, de resultaten deel ik later! Verder zit ik al een beetje met mijn snothoofd bij de kerst. Niet omdat ik er al zoveel zin in heb, maar omdat ik dit jaar een nieuwe boom wil. Ook kwam mijn moeder al aan met een toffe kerst item. Die kerst flamingo uit de titel ; ) Een van alles en nog wat blogje dus vandaag!

Ik was vorige week (nu nog wel een beetje) nogal snotterig, Tommy had mij aangestoken. Toppert! Ik haat snot. Zijn jullie de eerste herfst weken een beetje snot vrij doorgekomen?

Zo’n dagje vrij af en toe is zo lekker! Ik heb vrijdag lekker in de keuken staan prutsen met mijn nieuwe mixer en wat blogjes geschreven. Op zaterdag waren Tommy en ik beide lui, net als op zondag trouwens ; ) We hebben de laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 6 gekeken (vet spannend!) en zijn zondag sushi enzo wezen eten bij Shabu Shabu.

Kerst flamingo

flamingo kerst

Die roze vogel bovenaan dit artikel is natuurlijk niet te missen, ik vind ‘m zooooo leuk! Mijn mams liep in de Xenos en appte me een foto met de tekst: Hoe vind je deze?  Stomme vraag natuurlijk, super gaaf appte ik terug. Ik heb direct gevraagd om ze ‘m voor mij mee wilde nemen en dat deed ze : D Deze roze kerst flamingo krijgt een mooi plekje dit jaar in huis. Hij kan trouwens ook nog zingen! Speciaal voor jullie heb ik zijn zang kunsten even gefilmd ; )

Die kerst flamingo is dus binnen, nu nog een boom. Sinds ik in Nijmegen woon hebben we een steigerhouten kerstboom. Vorig jaar was ik ‘m al een beetje zat. Dit jaar wil ik weer een kunstboom. Mijn moeder en ik hebben jaren samen de kerstboom opgezet. Mams bouwde hem op, ik versierde de boom en mams de rest van het huis. Ondertussen klonken dan de kerst muziekjes door het huis. Ik mis dat. Ik mis het uitgebreid optuigen van een boom dus er moet dit jaar een kunstboom komen. De steigerhouten boom gaat op marktplaats. Ik zal en moet dit jaar een kunstboom optuigen op de deunen van All I want for Christmas ; )

22 gedachten over “Kerst flamingo, kerstboom, dagje vrij & snot.”

 1. Ooh ik loop ook al meer dan een week te snotteren. Zo irritant! Geweldig die flamingo. Ik ben nog lang niet met kerst bezig. Maar moet ook eerlijk toegeven dat kerst voor mij niet zo hoeft.

 2. Haha, écht zo’n Sammie ding, die geweldige flamingo! Hij is echt heel leuk. Ik heb ook wel zin in de kerst. Lekker die knusheid en gezelligheid! Wij hebben ook een kunstboom trouwens. Succes met uitzoeken alvast! Tegenwoordig heb je echt mooie te koop dus dat moet vast wel gaan lukken. 🙂

 3. Love your flamingo! Ik kan niet wachten op kerst. Ben benieuwd naar je kunstboompje : -) en snot is stom. Hier thuis snottert iedereen momenteel.

 4. Haha wat een leukerd<3 Ik heb ook wel zin in kerst. Sowieso de sfeer maar dit jaar ook onze eerste kerst in onze nieuwe woning. Plus het feit dat ik gewoon heel wat weken vrij ben rond de kerst<3

 5. Die flamingo!!! 😀 Zalig gewoon!
  Veel beterschap! Ik ben er net een beetje door, door dat gesnotter… maar vorige week was het hier alle hens aan dek.
  Veel plezier met je speurtocht naar de ideale kerstboom! 😉

 6. Hahaha wat een leukerd! Hier gelukkig nog geen verkoudheid te pakken, maar hoor er wel veel over om mij heen helaas.

 7. Hahaha wat een ding die flamingo, geweldig! Ik kan me voorstellen dat je dat mist, is toch een soort van traditie denk ik dan. Veel plezier met de bomenjacht :). Liefs.x

 8. Haha, te grappig gewoon, die flamingo. Dat filmpje deed me ook gelijk aan Mean Girls denken door dat liedje 😉
  Hier gelukkig de eerste weken van de herfst wel snotvrij gebleven. Hopelijk blijft dat zo ook!

 9. Ik ben heel benieuwd wat voor een kerstboom jij gaat scoren dit jaar. Elk jaar heb ik het voornemen om een leuke boom te scoren maar al 10 jaar lang staat nog altijd dezelfde boom hier. Die flamingo is grappig.

  1. Ik twijfel nog tussen een zwarte boom en een witte boom. Denk dat zwart te donker word bij onze zwarte bank. Maar eenmaal een goede kunstboom, dan kan ik er wel jaren mee doen.

 10. Haha coole flamingo! Ik heb er eigenlijk nog niet over nagedacht of wij hier ook een kerstboom gaan aanschaffen. Totaal nog niet met kerst bezig dus 🙂

 11. Zo leuk die flamingo! Succes met je zoektocht naar een boom. Hier gewoon een ouderwetse groene kunstboom, en die ben ik nog lang niet zat.

 12. Ik snotter nog! hahahaha hopelijk gaat het nu wel snel voorbij, pffffffffffff Tot die tijd snuit ik gewoon mijn wc rol vol 😉

  Die flamingo is leuk, hahahaha

  X

 13. Ondanks dat mijn collega’s inderdaad flink aan het snotteren zijn, kom ik er nog redelijk ongeschonden door. Hopelijk blijft dat zo! En ja, kerst… het leeft bij mij nog totaal niet maar wel had ik al een appje van schoonzus met de vraag wat we Tweede Kerstdag gaan doen… pfff…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven