11 In Kleding en accessoires

Kerst sweater, ja het mag weer!

Kerst sweater

Ik kocht vorig jaar 2 nieuwe sweaters en ik ben blij dat het bijna weer de tijd is om ze te dragen. Ze liggen het grootste deel van het jaar toch maar in de kast te wachten tot ze weer mogen schitteren. Het is december, kerst duurt niet meer zo lang, tijd om de kerst sweater weer uit de kast te trekken, of tijd om een kerst sweater te kopen!

Het artikel van vorig jaar is inmiddels verouderd maar de sneeuwpop trui die je daar ziet heb ik vorig jaar gekocht. Deze kerst sweater ga ik deze week weer uit de kast tevoorschijn halen. Benieuwd wat mijn collega’s zeggen ; ) Voor wie nog niet zo’n mooierd in de kast klaar heeft liggen heb ik weer nieuwe leuke kerst truien op een rij gezet.

Kerst sweater 2017

Kerst sweater

H&M heeft ook dit jaar weer een tof aanbod kerst truien en deze groene drukke kerst sweater voor heren vind ik geweldig. Ik wil hem zelf ook wel! De lange rode fleece sweater lijkt me vooral heerlijk zitten. Simpel maar leuk is de Happy Holladays sweater. Bij Superfout.nl hebben ze net als ieder jaar weer een hoop hele foute kerst sweaters. Dit jaar hebben ze weer een nieuwe foute kerst trui met Grumpycat. Bij de Large zag ik deze mooie kersttrui met een hertje en de stoere trui van The Nightmare Before Christmas. Bij Otto spotte ik de kerst sweater met hond en rendier gewei, ook in mopshond variant, te leuk!

Heb jij een foute kerst trui?

 • nancy
  december 5, 2017 at 3:30 pm

  Die met Grumpy cat is werkelijk geweldig!

 • marleen
  december 5, 2017 at 3:41 pm

  HAHA top! Ik hou van foute kersttruien :’) Bij de HEMA hebben ze ook leuke 🙂

 • Sandra
  december 5, 2017 at 4:56 pm

  Die Grumpy Cat, die is leuk hahaha! Ik heb serieus nog nooit een kersttrui gehad…

 • Sarah
  december 5, 2017 at 10:17 pm

  Jaaaa! Leve de kersttruien! Die grumpy cat is echt te grappig. Haha. Ik heb dit jaar een foute kersttrui bij Primark gekocht. Ik leef tegenwoordig in dat ding. Zo warm en comfortabel. Heerlijk 🙂

 • Yvonne
  december 5, 2017 at 11:05 pm

  Vaak vind ik ze ofwel te vormloos ofwel net te prijzig voor een grapje op een avondje, maar ik heb er vandaag wel wéér mee in mijn handen gestaan in de stad. Wie weet dit jaar dan toch 😉

 • Irene
  december 6, 2017 at 6:55 pm

  Jaa liefde voor kersttruien! Bij de Kruidvat hebben ze er nu ook met lampjes in. Krijg alleen m’n vriend niet zo ver om er echt een te dragen. Haha :p

 • Mevrouw Marloes
  december 7, 2017 at 3:14 pm

  Die met Grumpy Cat is zooo leuk! Ik heb ook al twee kersttruien in de kast hangen. Die ga ik dit jaar veel dragen.

 • Flavie
  december 9, 2017 at 9:58 am

  Het mag inderdaad weer!! 🙂
  Ik heb hier nog eentje liggen van vorig jaar en op kerstavond doe ik die zeker aan!

 • Morgaine
  december 9, 2017 at 1:12 pm

  hahahaha nee ik heb geen foute kerst trui maar ik zag ze bij Kruidvat van de week en ik heb even gekeken, had een xl in mijn handen, maar volgens mij een xl voor kinderen of zo, daar pas ik echt niet in, whahahaha komt ooit nog wel, er zijn weer kleintjes en ja die mogen, en mijn nicht is net zo gek 😉

  X

 • Jenn
  december 13, 2017 at 2:20 pm

  Haha, ik heb dus helemaal niks met foute kersttruien, maar die van Grumpy Cat vind ik toch geweldig!

 • daenelia
  december 14, 2017 at 11:52 am

  We hebben er een paar… Mijn gozer heeft voor elke christmas-party op zijn werk een nieuwe trui aangeschaft. Eentje met lichtjes, met een foute sneeuwman en dit jaar met ‘Christmas is Coming’ en een Stark wolf uit Game of Thrones. Tel daarbij op een collectie heel erg foute kerstmutsjes en je begrijpt dat er alle mogelijkheden zijn om superfoute kerstoutfits samen te stellen. … zelfs voor de hond.