kerstboom

Kerstboom

Ik vond het altijd heerlijk om met mijn mams op kerstmuziek de kerstboom op te zetten. Toen ik nog thuis woonde versierde ik de boom altijd met plezier en toen ging ik bij Tommy wonen. Ik heb 3 jaar gedaan met een steigerhouten boompje in de vensterbank. Er was geen lol aan maar we hadden niet echt meer ruimte en Tommy wilde geen boom. Dit jaar kwam daar verandering in. Nu heb ik eindelijk mijn eigen kunstkerstboom!

kerstboom

En ik ben er ZOOOOOOOO BLIJ MEE! (Ik vind het trouwens wel een drama om een kerstboom fatsoenlijk op de foto te zetten..) Ik was die steigerhouten boom vorig jaar al zat en zei toen al na kerst dat ik dit jaar een witte boom wilde. Tommy raakte aan het idee gewend en zei dat als we de bank nou iets zouden opschuiven het wel moest passen. Ik zette de steigerhoutenboom direct op marktplaats en ging op jacht naar een kunstboom.

Ik heb nog even getwijfeld over een zwarte boom, maar dat zou wel erg donker worden in huis. We hebben een zwarte koelkast en een zwarte bank en daar moest hij tussen komen te staan. Wit zou er dus meer uitspringen. Ik vond mijn witte kunstboom online bij Kunstkerstbomen.nl voor een normale prijs en binnen een week had ik het ding in huis.

Bulldog kersthanger

De versiering kocht ik overal en nergens. Ik kon goed slagen bij de Xenos, Hornbach en Søstrene Grene (zoals jullie al eerder konden zien).  Ook de Hema had een hoop leuke decoratie die ik mee naar huis nam. De Bulldog hanger heb ik al een aantal jaar en kreeg nu eindelijk een mooie plek in de boom.

kunstboom

Ik heb er 3 verschillende lichtsnoeren in hangen. De flamingo lampjes die ik bestelde afgelopen zomer, een snoer van de Xenos waar ik op een paar lampjes cotton balls heb geklikt en een snoertje van de Hema. Slinger heb ik helemaal niet in de boom, ik vind ‘m zo wel druk genoeg.

Ik heb geen piek, daar kon ik niet voor slagen dit jaar. Er was niks naar mijn zin en als dat wel zo was vond ik het veel te duur. In Duitsland kreeg ik van mijn moeder een vliegende koe voor in de boom en deze hangt nu boven in de boom. Zelf kocht ik in Keulen een augurk. Inmiddels heeft mijn mams trouwens een piek voor me gescoord, maar die lag nog in Gorinchem toen ik deze foto’s maakte.

kerst versieringIk heb zo ontzettend genoten van het optuigen van de boom en ben super blij met het resultaat. Het is echt een vrolijk boompje geworden en iedere dag word ik er blij van. Ik kan er uren naar kijken en ik vind het zo ontzettend gezellig. Zelfs Tommy vind ‘m wel leuk omdat ie niet zo standaard is en vooral veel foute items bevat. Ik ben blij dat ik ‘m voor sinterklaas weg was al heb opgezet en er nu nog de hele maand van kan genieten.

ME SO HAPPY! ; D

26 gedachten over “Kerstboom”

  1. Aaah Sammie, ik vind jullie kerstboom serieus geweldig! Ik vind een wiite boom sowieso onwijs tof, maar al die hysterische (haha) ballen er in vind ik er ook zó gaaf bij. Jaa, verliefd op jullie kerstboom hoorrrr. 😀

  2. Ik vind een kunstkerstboom ook altijd heel gezellig! Ik heb van mijn ouders een houten kerstboom (zo’n platte met van die plankjes om iets op te zetten) gekregen en daar ben ik heel blij mee, maar het kon toch niet echt tippen aan de sfeer van een (neppe) boom. Een witte kerstboom zou dan weer niets voor mij zijn, zeker niet met die gekleurde hangers, maar ik vind hem echt wel heel erg Sammie en dus heel erg leuk! 😀

  3. Oeh, ziet er echt heel leuk uit! Mijn oog valt in winkels en op kerstmarkten ook àltijd op witte bomen. Ik vind ze gewoon iets hebben. En je kerstversiering… is, wel, ZO Sammie 😀 Super uniek! Een boom om helemaal vrolijk van te worden 🙂

  4. Aaaah wat tof, je hebt echt een hele leuke en vrolijke boom! Lekker druk! Ik kies zelf liever voor wat rustigers in huis (Want al genoeg drukte in mijn hoofd enzo) maar hier word ik wel erg blij van!

  5. Zo’n leuke boom, echt mooi versierd! Ik vind het eens iets anders, wit. Bij ons is hij groen en ook nep, maar we hebben hem al jaren en we zijn eraan gehecht.

  6. De boom is ook zooooooo leuk! Echt een hele leuke boom. Ik vind witte kerstbomen heel mooi. Ik heb nog altijd (want lui) een saaie groene boom 😉

  7. Dit is echt de beste boom die ik tot nu toe heb gezien! Heb je bij Christmaholic al meegedaan aan de winactie? De mooiste boom wint Eftelingkaartjes en wat mij betreft mag je winnen, zeker qua originaliteit. De boom op de foto zetten is inderdaad ellende, in het echt is mijn boom ook veel mooier dan op de foto.

  8. Hahaha wat heerlijk hysterisch! Zo’n boom zie ik mezelf later in huis ook wel hebben: gekleurde lichtjes en van alles en nog wat als versiering erin. Gék op kerst

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven