26 In Home/ Interieur inspiratie

Kerstboom

kerstboom

Ik vond het altijd heerlijk om met mijn mams op kerstmuziek de kerstboom op te zetten. Toen ik nog thuis woonde versierde ik de boom altijd met plezier en toen ging ik bij Tommy wonen. Ik heb 3 jaar gedaan met een steigerhouten boompje in de vensterbank. Er was geen lol aan maar we hadden niet echt meer ruimte en Tommy wilde geen boom. Dit jaar kwam daar verandering in. Nu heb ik eindelijk mijn eigen kunstkerstboom!

kerstboom

En ik ben er ZOOOOOOOO BLIJ MEE! (Ik vind het trouwens wel een drama om een kerstboom fatsoenlijk op de foto te zetten..) Ik was die steigerhouten boom vorig jaar al zat en zei toen al na kerst dat ik dit jaar een witte boom wilde. Tommy raakte aan het idee gewend en zei dat als we de bank nou iets zouden opschuiven het wel moest passen. Ik zette de steigerhoutenboom direct op marktplaats en ging op jacht naar een kunstboom.

Ik heb nog even getwijfeld over een zwarte boom, maar dat zou wel erg donker worden in huis. We hebben een zwarte koelkast en een zwarte bank en daar moest hij tussen komen te staan. Wit zou er dus meer uitspringen. Ik vond mijn witte kunstboom online bij Kunstkerstbomen.nl voor een normale prijs en binnen een week had ik het ding in huis.

Bulldog kersthanger

De versiering kocht ik overal en nergens. Ik kon goed slagen bij de Xenos, Hornbach en Søstrene Grene (zoals jullie al eerder konden zien).  Ook de Hema had een hoop leuke decoratie die ik mee naar huis nam. De Bulldog hanger heb ik al een aantal jaar en kreeg nu eindelijk een mooie plek in de boom.

kunstboom

Ik heb er 3 verschillende lichtsnoeren in hangen. De flamingo lampjes die ik bestelde afgelopen zomer, een snoer van de Xenos waar ik op een paar lampjes cotton balls heb geklikt en een snoertje van de Hema. Slinger heb ik helemaal niet in de boom, ik vind ‘m zo wel druk genoeg.

Ik heb geen piek, daar kon ik niet voor slagen dit jaar. Er was niks naar mijn zin en als dat wel zo was vond ik het veel te duur. In Duitsland kreeg ik van mijn moeder een vliegende koe voor in de boom en deze hangt nu boven in de boom. Zelf kocht ik in Keulen een augurk. Inmiddels heeft mijn mams trouwens een piek voor me gescoord, maar die lag nog in Gorinchem toen ik deze foto’s maakte.

kerst versieringIk heb zo ontzettend genoten van het optuigen van de boom en ben super blij met het resultaat. Het is echt een vrolijk boompje geworden en iedere dag word ik er blij van. Ik kan er uren naar kijken en ik vind het zo ontzettend gezellig. Zelfs Tommy vind ‘m wel leuk omdat ie niet zo standaard is en vooral veel foute items bevat. Ik ben blij dat ik ‘m voor sinterklaas weg was al heb opgezet en er nu nog de hele maand van kan genieten.

ME SO HAPPY! ; D

 • Sandra
  december 19, 2016 at 7:09 am

  Aaah Sammie, ik vind jullie kerstboom serieus geweldig! Ik vind een wiite boom sowieso onwijs tof, maar al die hysterische (haha) ballen er in vind ik er ook zó gaaf bij. Jaa, verliefd op jullie kerstboom hoorrrr. 😀

 • marije
  december 19, 2016 at 7:39 am

  Wat een geweldige boom! Heerlijk hysterisch!

 • Inge
  december 19, 2016 at 9:35 am

  Ik vind een kunstkerstboom ook altijd heel gezellig! Ik heb van mijn ouders een houten kerstboom (zo’n platte met van die plankjes om iets op te zetten) gekregen en daar ben ik heel blij mee, maar het kon toch niet echt tippen aan de sfeer van een (neppe) boom. Een witte kerstboom zou dan weer niets voor mij zijn, zeker niet met die gekleurde hangers, maar ik vind hem echt wel heel erg Sammie en dus heel erg leuk! 😀

 • Sarah
  december 19, 2016 at 10:01 am

  Oeh, ziet er echt heel leuk uit! Mijn oog valt in winkels en op kerstmarkten ook àltijd op witte bomen. Ik vind ze gewoon iets hebben. En je kerstversiering… is, wel, ZO Sammie 😀 Super uniek! Een boom om helemaal vrolijk van te worden 🙂

 • Amy
  december 19, 2016 at 11:27 am

  Aaaah wat tof, je hebt echt een hele leuke en vrolijke boom! Lekker druk! Ik kies zelf liever voor wat rustigers in huis (Want al genoeg drukte in mijn hoofd enzo) maar hier word ik wel erg blij van!

 • Sophie
  december 19, 2016 at 12:09 pm

  Wat een heerlijke, over de top boom! Zo weet je zeker dat je vrolijk wordt tijdens deze donkere dagen voor Kerstmis!

 • Charel
  december 19, 2016 at 12:16 pm

  Wat een leuke fleurige boom! Een witte boom vind ik ook wel heel tof!

 • Vlijtig Liesje
  december 19, 2016 at 12:33 pm

  Wauw, ik vind je boom prachtig! Ik geniet van al die bonte kleurtjes, en de bijzondere ornamenten.

 • Bente
  december 19, 2016 at 2:13 pm

  Wat een vrolijke boom is het geworden! Ik heb wat dat betreft een hele saaie met alleen rode en zilveren ballen 😛

 • Sara
  december 19, 2016 at 2:27 pm

  Zo’n leuke boom, echt mooi versierd! Ik vind het eens iets anders, wit. Bij ons is hij groen en ook nep, maar we hebben hem al jaren en we zijn eraan gehecht.

 • Marleen
  december 19, 2016 at 3:24 pm

  Jaaa ik heb ook zo’n lekker hysterisch boompje! Maakt kerst nét ff iets leuker. Maar die witte boom maakt het helemaal af!

 • Angela
  december 19, 2016 at 4:11 pm

  Ik word echt helemaal blij van jouw kerstboom! Die kleurtjes zijn écht super leuk!

 • Shirley
  december 19, 2016 at 4:41 pm

  Geweldige versiering heb je erin hangen! Groot gelijk dat je je kerstboom op tijd hebt neergezet, des te langer kun je ervan genieten.

 • Danella
  december 19, 2016 at 5:21 pm

  Wat lekker hysterisch! Ik vind het altijd heel mooi om te zien, al zou het hier in huis echt niet staan. Super leuke ballen trouwens!

 • Roos
  december 19, 2016 at 5:38 pm

  Wat een geinige, leuke, versieringen (netnietkerstballen) heb je in je boom hangen! 😀

 • Jorinde
  december 19, 2016 at 7:37 pm

  Ahh wat een toffe boom!! Ik vind witte kerstbomen sinds dit jaar helemaal te gek!

 • Nesrin
  december 19, 2016 at 8:10 pm

  De boom is ook zooooooo leuk! Echt een hele leuke boom. Ik vind witte kerstbomen heel mooi. Ik heb nog altijd (want lui) een saaie groene boom 😉

 • Rowan
  december 19, 2016 at 8:54 pm

  Wat een super vrolijke boom, echt heel leuk! Die van mij is maar saai vergeleken bij die van jou. 😉

 • Saskia
  december 19, 2016 at 9:40 pm

  Wat een gezelligheid! Die van ons staat nu ook al een aantal dagen.

 • Tamara TS
  december 19, 2016 at 10:40 pm

  Dit is echt de beste boom die ik tot nu toe heb gezien! Heb je bij Christmaholic al meegedaan aan de winactie? De mooiste boom wint Eftelingkaartjes en wat mij betreft mag je winnen, zeker qua originaliteit. De boom op de foto zetten is inderdaad ellende, in het echt is mijn boom ook veel mooier dan op de foto.

  • zosammie
   december 19, 2016 at 11:52 pm

   Oh thanks! Das een mooi compliment! Ik ben gelijk gaan kijken en doe nu mee aan de winactie 🙂 een kansje wagen kan natuurlijk altijd hihi

 • Trees
  december 20, 2016 at 12:43 pm

  Het is gewoon een kunstwerk!
  Veel,plezier ermee en fijne dagen gewenst! 🎄

 • Irene
  december 20, 2016 at 1:00 pm

  Wat een bijzondere boom, en wat heb je hem leuk versierd! Fijne feestdagen alvast!

 • Linda
  december 20, 2016 at 7:06 pm

  Hahaha wat heerlijk hysterisch! Zo’n boom zie ik mezelf later in huis ook wel hebben: gekleurde lichtjes en van alles en nog wat als versiering erin. Gék op kerst

 • Paul
  december 20, 2016 at 10:02 pm

  Het is erg kitsch die boom van jou! Doet me direct denken aan de kerstboom van Luna van Maanisch.com

 • Anne - Simple Thoughts
  december 28, 2016 at 3:17 pm

  Wauuwie! Echt een boom voor jou! De Bulldog is mijn favoriet en het snoepje, die zou ik zelf ook wel willen!