roze Happy Socks

Kerstshow, bios en kapper.

We zijn naar de bioscoop geweest, bezochten de kerstshow in Duiven en gingen naar de kapper. Ik vloekte regelmatig op het weer, ging naar de tandarts voor kiespijn en kocht een vest met blackfriday. Het waren weer drukke weken met veel werken, maar met rustige weekenden zonder plannen. Vandaag een klein overzichtje van de afgelopen weken.

collage november2018Normaal ben ik niet zo’n bios mens, ik kijk veel liever thuis zonder allemaal andere mensen die zitten te kraken met zakjes chips. Voor de film Bohemian Rhapsody maakte ik graag een uitzondering, ik wilde de film dolgraag zien. Tommy is altijd wel te porren voor een avondje bioscoop dus die reserveerde snel kaartjes. Ik heb er geen spijt van gekregen. Geweldige film met goede muziek, het verhaal over de band Queen en een kijkje in het leven van Freddie Mercury. Aanrader als je nog niet geweest bent! Verder ging ik naar de tandarts met kiespijn wat ontstoken tandvlees bleek te zijn, de wachtkamer bij de tandarts ziet er altijd zo mooi uit. Verder zijn Tommy en ik met vrienden wezen carnavallen en keek ik naar de finale van HouseRules. Heb weer met plezier naar het hele seizoen gekeken!

Duiven

We hadden in november vooral weekenden zonder plannen en dit is me erg goed bevallen. Gewoon lekker chillen samen en zien wat de dag brengt. De kerstshow in Duiven bij Intratuin is door heel Nederland wel bekend geloof ik. Ik was er echter nog nooit geweest en daar moest dit jaar verandering in komen. Het was er op een zaterdag mega druk, maar ik ben blij dat ik het nu eens met eigen ogen heb gezien. Het is groots opgezet en het is allemaal prachtig om te zien. De enorme aantallen kersthuisjes staan prachtig uitgestald tussen bergen en watervallen en je kunt er met een brug overheen wandelen. Op de eerste etage was het rijkelijk versierd met verlichting, kerstballen, elfjes en andere figuren. De foute kerstboom vol kleurrijk eten was mijn favoriet. Ik heb er van genoten. Tommy iets minder, maar hij is dan ook geen kerstmens.

collage dec2018

Ik had geen zin om in de lange rij bij de Intratuin te gaan staan en wilde de drukte ook wel uit. Veel mensen en veel krijsende kinderen is ook niet echt mijn ding. We reden nog even naar de Intratuin in Elst waar het lekker rustig was en kochten daar wat kerst decoratie. We zijn naar de kapper geweest. Beide weer kort en verzorgd : ) Ik ging nog naar de mondhygiëniste waar ik de komende tijd nog een aantal keer langs zal gaan helaas, maar alles voor gezond tandvlees. Met BlackFriday bestelde ik een vest bij Zusss en die kwam mooi verpakt binnen. Tommy maakte er direct een sinterklaas cadeautje van! Ik ben verwend dus : D Verder hadden we vaak de lampen aan overdag door het grauwe weer. Ik vind er echt helemaal niks aan. Die regen, die grauwheid buiten en het gebrek aan daglicht zijn niet goed voor mijn humeur.

Ga jij ieder jaar naar een kerstshow of kerstmarkt?

6 gedachten over “Kerstshow, bios en kapper.”

 1. Leuk! Ik ben erg benieuwd naar Bohemian Rhapsody. Ik ben dit jaar bij twee kerstshows en een kerstmarktje geweest, en dit weekend is er een hondenkerstdag waar we naar toe gaan. Toen wij in Duiven waren was het wel druk, maar bij de kassa viel het mee. Misschien had dat er iets mee te maken dat we pas tegen sluitingstijd weer naar buiten gingen :’)

 2. Ben het zo eens over de grijze dagen, pffffffffff ik wil zon, hahahaha het kan best mooi zijn in deze tijd van het jaar, maar de andere kant, het is erg droog en de natuur heeft het even nodig 😉

  De film, jaaa het was hier doodstil in de zaal tijdens de film, erg mooi, echter, had ik wel een paar puntjes, het had nog meer diepgang mogen hebben, wat in een bepaalde docu, die ik nu natuurlijk niet meer kan vinden, al is geweest, meer over zijn jeugd in India bijv. Maar evengoed, heel mooi!

  Oh, kerstshows, ik zei het al geloof ik, even hier bij Intra tuin geweest en dat viel zwaar tegen met voorgaande jaren 🙁 Maar ze echt opzoeken neuh… en ik zit met hetzelfde probleem nu geloof ik, een partner die er niet van houdt, hahaha

  X

 3. Ik geniet wel even het weer, want zoals je al weet ben ik geen fan van de zomerperiode.
  Je hebt heerlijke dagen gehad in elk geval en je bent verwend met Sinterklaas.

 4. Ja, wij gaan elk jaar wel twee keer naar een kerstmarkt in Duitsland. De eerste hebben we inmiddels gehad in Kassel waar we elk jaar naar toe gaan vanwege een beurs en de tweede… ja, dat zou dit weekend zijn, maar vanwege het weer hebben we nog maar even uitgesteld tot volgende week.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven